Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi 44. Vždy jsem sex milovala.po 20ti letech jsem se rozešla s přítelem,. Můj nový přítel je neskutečný milenec, vybaveny, šikovný a bez zábran. Miluji ho moc, ale jedna věc mě trápí. Jsem úspěšná podnikatelka, přítel má též firmu, kde tráví hodně času. Scházíme se doma pozdě večer, cavzatimco on by si chtěl povídat, já se modlím aby zmlknul a hned jsme na to skočili. Na sex myslím vlastně skoro pořád. Nejde o to, že bych měla sex kdekoliv a s kýmkoliv, vždy s ním a i v mých představách s ním. Ale děsí mě, že ať spolu podnikneme cokoliv, tak abych byla spokojená musí to skončit sexem jemu je 55 a byť je náruživý, asi by se potřeboval i vyspat. nekfy to v práci nevydržím, a odjedu k němu, třeba jen na rychlovku. Ale za hodinu mám chuť znovu. Co s tím? Vím. Že spoustu chlapů by za to dalo cokoliv. Ale tohle je už asi moc…
Najdi si nějakého zajíčka, ten bude stačit tvému sexuálnímu tempu a nebude obtěžovat povídáním.
Ahoj,
domluv se, se zakladatelkou včerejší noční diskuze. ![]()
Ta má prý doma taky tak stejně nadrženýho bejka, tak jsem si jistá, že ti ho ráda půjčí. Alespoň si holka odpočine. ![]()
Za mě to normální není ve chvíli, kdy to začne negativně ovlivňovat život, například výkon v práci apod. Pak už za mě řešit s odborníkem.
Zavislost zacina kdyz chce casteji nez na narozeniny a vanoce ![]()
@Kocicak11 píše:
Je mi 44. Vždy jsem sex milovala.po 20ti letech jsem se rozešla s přítelem,. Můj nový přítel je neskutečný milenec, vybaveny, šikovný a bez zábran. Miluji ho moc, ale jedna věc mě trápí. Jsem úspěšná podnikatelka, přítel má též firmu, kde tráví hodně času. Scházíme se doma pozdě večer, cavzatimco on by si chtěl povídat, já se modlím aby zmlknul a hned jsme na to skočili. Na sex myslím vlastně skoro pořád. Nejde o to, že bych měla sex kdekoliv a s kýmkoliv, vždy s ním a i v mých představách s ním. Ale děsí mě, že ať spolu podnikneme cokoliv, tak abych byla spokojená musí to skončit sexem jemu je 55 a byť je náruživý, asi by se potřeboval i vyspat. nekfy to v práci nevydržím, a odjedu k němu, třeba jen na rychlovku. Ale za hodinu mám chuť znovu. Co s tím? Vím. Že spoustu chlapů by za to dalo cokoliv. Ale tohle je už asi moc…
Na začátku vztahu v době zamilovanosti, první rok až dva, je toto normální. Sex může být klidně i několikrát denně. Žena v tomto věku si podle mě sex dokáže užít více než když jí bylo dvacet.
Jestli hormony zamilovanosti dokážou takto nabudit i muže ve věku 55 let a on je pak schopný mít několikrát denně pohlavní styk, to nevím. Alespoň jednou za den by to v zamilovanosti i v tomto věku asi zvládnout měl.
Užívejte si výměnu 🧬 informací!😎
Bud v klidu, v obdobi zamilovanosti je to normalni. Alespon u me.
Znám to také
Vždyť je to hezký. Samozřejmě by to nijak extra nemělo omezovat tvoje aktivity nedejbože práci, ale proč si neužít hezkých věcí na světě. Blbý je, pokud to má partner jinak :-/