Co dělat - odejít?

Anonymní
17.9.15 20:30

Holky poradte co dělat odejít?

Ahojky, obracím se na na Vás s dotazem co by jste dělali na mém místě, případně jak by jste postupovali. S přítelem jsme spolu byli 6 let, před týdnem jsme se rozešli. Ukončila jsem to já. Abych Vám to popsala alespon ve zkratce: Narodila se nám dcera a byla jsem štastná, měla jsem rodičák a on platil nájem a já jídlo a věci pro malou. Pak ale nastala doba kdy jsem brala pouze 3800Kč a poslouchala jsem že není pořád něco v lednici a že nebude jíst jídlo i druhý den. Musela jsem začít vydělávat. Naučila jsem se šít na stroji a pracovala jsem hlavně večer a přes noc aby jsme měli peníze. Tenkrát jsem to ještě neviděla ale pak malá nastoupila do školky. Já hledala těžko práci. Lítala jsem po brigádách, najednou neměla na zaplacení školky a přítel řekl že prostě nemá…Neměla jsem ani na jídlo a půjčila si a dostala se do kolotoče, ano jsem hloupá. Vím to! Takže jsem splácela půjčku další půjčkou a doufala že bude lépe. Přesto přítel zaplatil hypotéku i s elektrinou( 5700 hypo a 2100 elektrina) a nic jiného. Řekl že nemá. Ted jsem bez práce uplně a hledám. Jsem s malou doma. On se rozhodl že prodá auto, že chce lepší. Půjčil si od tety že prodá to své a vrátí jí peníze. Jenže si našel auto o 30 000 dražší než co si půjčil a tak prodal kola co měl a dělal nějaké kšefty s kamarády. Potřebovala jsem aby jsme jeli něco koupit. Říkala jsem prosím můžeme jet nakoupit klidně i za 700 Kč, já si to rozpočtu na týden a on řekl že tedy jedině až mu příjde výplata. Že ty peníze za ty kola má schované na to auto. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.9.15 20:31

Takže jsem to ukončila a už týden jezdí domů hrozně pozdě. Někdy až v deset večer, malá tu na něj každý den čeká až příjde. Jenže je naučená chodit spinkat v osm. :,(

• Citovat
  • Upravit
1883
17.9.15 20:35

Jste se rozešli, ale stále spolu bydlíte? To není zrovna rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.15 20:36

@AlphaOmega spíme odděleně. Máme spolu dům na půl. Já nemám kam jít. Hledám podnájem.

• Citovat
  • Upravit
30985
17.9.15 20:36

Co my ti muzeme radit, musis objektivne zhodnotit svoji situaci. Mas kam jit? Co rodice, pomohou? Mluvila jsi s muzem dostatecne, vysvetlovala jsi, co se ti nelibi, snazili jste se na uvtahu pracovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.15 20:38

@Cuddy Ano. Má příjem 25 000 a nic než hypotéku neplatí, on tak byl doma vychovávaný. 6e táta platil dum a matka jeho jídlo. Malá tu má pokoj, školku, kamarády. Nechce se mi o dum přijít.

• Citovat
  • Upravit
30985
17.9.15 20:40
@Anonymní píše:
@Cuddy Ano. Má příjem 25 000 a nic než hypotéku neplatí, on tak byl doma vychovávaný. 6e táta platil dum a matka jeho jídlo. Malá tu má pokoj, školku, kamarády. Nechce se mi o dum přijít.

A dum mate koupeny napul? Takze te bude vyplacet? To jsi s nim probirala, jak si predstavuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.15 20:41

Nechce se mnou vubec mluvit. V pondělí jdu do občanské poradny tam mě poslali ze sociálky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.9.15 20:44

Dum máme na půl. Ale myslíte že by se mohl v tomhle změnit, nebo je to normálnía já jsem prostě divná když upřednostní auto před rodinou? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4068

Musíte si sednout a říct, co bude dál, tohle je o ničem. Jste na to dva, tak to musí jít nějak vyřešit. Chlapec asi nemá srovnané priority, viz auto vs. jídlo a školka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:

a ty máš na to, abys dům platila? Jinak ke zbytku. Je to vůl, co na to říct.. když má na auto, ale nedá Ti na nákup, tak se na to nic jiného říct nedá. Odešla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.9.15 20:45
@Anonymní píše:

Ještě ti není zle. Až bude, dům tě zajímat nebude. Jak myslíš. Nemáte co jíst a on vás nechá chcípnout.

• Citovat
  • Upravit
1883

Tak vykopni jeho z domu a na vyplácení se dohodni ve výši alimentů…

Jinak, že tak byl vychovanej, no to je argument :zed:

Příspěvek upraven 17.09.15 v 20:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
@Anonymní píše:
@AlphaOmega spíme odděleně. Máme spolu dům na půl. Já nemám kam jít. Hledám podnájem.

Ale z čeho bys ho platila? Nedělej unáhlený rozhodnutí. A co rodiče z obou stran? Vědí jaké máte problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.15 20:47

S domem by mi ze začátku pomohla rodina, z práce to utáhnu přeci jen jde tu přibližně o 7500Kč a to bych někde platila za nájem tak jako tak, ale příjde mi to prostě svinárna protože tu hypotéku platil on. I když mi na malou ani domácnost nic nedával. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky