Hořký příkrm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23018
29.5.19 17:07

Ja jsem jeste na horkou cuketu nenarazila a ze ji jime casto :think: Mozna to bude tim, ze nebyla osolena..
A ta dyne ve skle..nejlepší mas varit svoje prikrmy, vis co si tam das a chutná to uplne jinak nez ty sklenicky.
Me to dcery ani nechtely jist, prvni tedy ano, ta je dostavala, kdyz jsme nekde byli, ale druhá je jen videla a uz kroutila hlavou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
29.5.19 17:29

@lucynka25 tak ted neni sezona dyni a bio dýni jsem teda nikde neviděla a chtela jsem, aby to dcera ochutnala v dobré kvalite, proto jsem koupila tu sklenicku, jinak prave spis varim. No ještě mám doma jednu tak pokud bude i ta hořká tak to kupovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
29.5.19 20:11

@alialiali jasne,chapu ;)
Kdyby jsi nevedela co varit, muzes se nechat inspirovat ve skupince vaříme pro kojence a batolata ,najdes tam ruzne recepty pro nejmenší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
12.6.19 09:20

Dle moji zkušenosti při vaření hořké bývají slupky. Hodně u dýně, a u cukety taky. Přitom recepty na úpravu dýně např hokkaido na polívku připouští použít dyni neloupanou /a to může být jádro pudla i v případě babylove dynoveho prikrmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
12.6.19 10:00

@jankajj ja dyne loupu vzdycky a vsechny..cukety jak kdy, ale horke jsem je nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí