Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GaJaR zní to tak, ale to je to nejmenší, dělá se to velice citlivě. U toho Naťule nebrečí. Vojtova metoda se zabývá cvičením miminek pomocí reflexních bodů. Třeba zvednout nožičky w ručičky. Naty si musí udělat svaly na bříšku a zádech. Sice jí to bolí, ale pomůže to proti zděděné skolioze a to za toho trápení stojí. Je malinká, zapomene na to.:-).Bohužel ja ne ![]()
Jj znam princip vojtovky, ale nikdy jsem to nevidela v praxi… nojo… doufam ze ten muj budulinek taky brzo zapomene, ze ho prestavam kojit. Dost to oplakava… treba momentalne ted rve jako tur s tatou v posteli
ale uz musim, stal se z neho chorobny, zavisly ududlanec a ja jsem byla jako chodici dudlik a kousatlo v jednom..
@GaJaR dobre rano, aha jsem myslela, ze o tom nic nevis, stejne jako ja, nez mi rekli, ze na to budem chodit a cetla jsem o tom clanky na netu
. Rozhodne jsem te nechtela poucovat.:D
No z toho mam strach taky, az budu toho sveho vzteklouna odstavovat od prsu. Jsou to nervy a velky. ![]()
Musim ji cistit krk, dela se ji tam opruzenina, sudocrem se tam meni na zvykacku, tak mam na to tekuty pudr a jarys. Takze zase rev. No proste Natalie rve od rana do vecera ![]()
Odvykam ji, i na svoji naruc, byla zvykla, ze ji porad nekdo nosi a hlavne ja. Bohuzel mam od tehotenstvi porad chycene karpaly a uz me prakrat ruce zradily, nastesti jsem ji u pustila treba na posteli nebo ji manzel zachytil. Nosim ji, jen kdyz je treba, ale tomu memu dablikovi
se to opet nelibi.Do roka a mozna i dele s nima budem bojovat.
.
Od 5ti mesicu bych ji mela zacit prikromovat zeleninou, mam z toho strach, nevim, co od toho cekat. Pozitivni je, ze leky na prdy a vitaminy dostava lzickou a to hezky papa.
Od prsu se mi odtrhava se rvanim, nevim proc, mleko mam. Myslis, ze ji staci i treba 5 minut kojeni? Ptam se te, jelikoz mas uz starsi dite, tak at zase nedelam ze sebe blbce u pediatricky =D.
Jo a chtela jsem se zeptat, co takhle dat spolecne kocarkovani? Co na to rikas? Ja Toskanskou ulici projizdim s kocarem casto, obvykle skoncim na vyslapane ceste smer Jenecek, kde svuj poklad udrncavam ke spanku =D
Bobek mala, s tim krkem jsme to meli taky, ale teda ne v takovy mire, stacil nam jen sudo… Ja taky prikrmovala od 5, a nic moc..pak nam pomohlo, ze jsem do vseho odstrikala trochu mlika, melo to ridsi konzistenci a prichu mleka, postupne jsem ho ubirala az mel jen zeleninku
pak papal krasne pak zase ne, na 8 mes. Jsem snad jen kojila
no proste nahoru dolu… a 5 minut kojeni tem vetsim miminkam asi staci, teda alespon ten muj byl jak vysavat a stacili mu i 3:-) a ven rada zajdu, chodim stale sama, tak to bude jiste prijemna zmena
akorat ted to mam s casem celkem blby, poradame s manzelem letni tabor pro deti a s tim je spoustu prace. Ted jsme cely vikend pryc, a pristi patek odjizdime na dva tydny. Ale v tydnu tady jeste budu a po tabore budeme zase tady ![]()
Tak to jsem zase moudřejší, dík za rady.Byla jsem zvyklá, že Naty pije 20 a více minut.Co v pondělí, hodí se? Dej mi vědět, jak chodíte a domluvíme se ![]()
Pondeli by snad melo byt dobry
v 11 teda jdeme do solny jeskyne ale pak jsme volni:-) tak si pak napisen
Já jsem o solné taky uvažovala, bohužel mi to nikdy nevyjde a v úterý nás čeká 2 hexavakcína a 3 pneumokok. Ještě si dáme vědět, musím uspořádát kojení to mám tak ve 12 a v 1 cvičení vojtovce, ale to je tak na 10 min, pak malá potřebuje spát, ale to může i v kočárku, teda pokud opět manžel neuvaří jako dnes. Chtěla jsem ještě odpoledne ven a mám běhavku, tak asi to nevyjde
k
@GaJaR nejsi na facebooku? Nebo nemáš mail? Mě se to na mobilu děsně seká ![]()
@GaJaR je vás tam hodně, zkus raději najít mě, mám c profilu černobílýho králíka
Ahoj, mam termin porodu 14.8.2023 a bydlím v Hostivici jiz rok. Nenašla by se nejaka maminka na prochazky po narození dcery? Budu rada nikoho tu neznam ![]()