Hotel Zakynthos

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
24.6.16 15:14

Dobrý den,
vyhlédla jsem si na Zakynthosu hotel Strofades beach, jedem s malými dětmi. Nemáte někdo zkušenost?
Kvalita hotelu, jídlo, klid, pláže, apod.?
Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
24.6.16 16:49

Ahoj, Zakynthos je nádherný ostrov, ale samej kámen a dost maličký pláže (pokud vůbec nějaký). Je to spíš pro cestovatele co chtějí pořád výlety. Hotel nevím, jaká to je CK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2307
24.6.16 16:54

@Svetlussska Nepletes si to s nejakym jinym ostrovem? Ja na Zante ziju a pisecnych plazi jsou tady kilometry. ;) @Sávi Tenhle hotel jsem bohuzel zevnitr nikdy nevidela, ale letovisko i plaz je OK. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
24.6.16 16:56

:o) nepletu, byli jsme tam loni. Ale je fakt, že s CK toho moc neprocestuješ, takže věřím, že i ten písek tam je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
24.6.16 17:06

@Svetlussska To jako fakt? My tam byli dvakrát, a jiné než písečné pláže jsme tam snad neviděli, kromě té sirné, a v Alykes je taková smíšená, Jinak písek a ty pláže jsou dlouhé, třeba z Kalamaki až do Laganas obrovská pláž, Tsilivi také. Asi jsi byla někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.16 17:44

Na Zakynthosu jsem uz byla za svobodna a libilo se mi tam. Takze bychom se tam radi vratili, tak hledam nejaky prima hotel, kde je to vhodne pro deti, klid, kousek od plaze a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
24.6.16 19:56
@Svetlussska píše: :o) nepletu, byli jsme tam loni. Ale je fakt, že s CK toho moc neprocestuješ, takže věřím, že i ten písek tam je :)

Ty jo, mi přijde Zakynthos právě samá písečná pláž, byli jsme tam my, rodiče, kamarádka s mužem, všichni jinde a všichni u hotelu písek a mělké, teplé a nádherné čisté moře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
24.6.16 22:31

Tak doufám, že trochu pomůžu - v tomto hotelu jsme byli, ale už před čtyřmi lety, takže to nebudou úplně aktuální informace. Nicméně - hotel se nám moc líbil, ubytování takový lepší průměr, ale na pokoji jsme se skoro nezdržovali, takže nevadilo. Strava vynikající, měli jsme all inclusive a něvěděli jsme, co dřív. Na obědy i večeře obrovský výběr všeho možného. Poloha hotelu taky fajn, v klidné části města, ale do centra procházkou celkem blízko. Písečná pláž minutku od hotelu po takovém chodníčku, ne přes silnici, což je pro děti super. Z čeho jsme ale byli úplně nadšení byly animační programy pro děti. Nevím, s jakou jedete cestovkou, my byli s Alexandrií a ta tam měla vážně skvělý animační tým. Nevnucovali se, ale když byl zájem, těm dětem se vážně úžasně věnovali, od rána do večera, spousta soutěží, her, tvoření, tancování, rodinné aktivity, hry u bazénu… Naše děti úplně nadšené a my též, protože jsme si fakt odpočinuli. :mrgreen: Taky ale nevím, jestli se kvalita od té doby drží na stejné úrovni. Jestli máš nějaké otázky, piš. ;)
Jinak na Zakynthosu jsme byli čtyřikrát, na jedné straně ostrova jsou pláže písečné, na druhé taková divočina s kamínky, nádherně bílé útesy, jeskyně, nádhera. Tam se většinou jezdí na výlety lodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.16 23:02

@Ronnie super,diky za informaci, to jsem potrebovala slyset :) Taky bychom chteli vyrazit s Alexandrii. Takze pro deti je to tam prima? A od letiste kousek? A jeste me zajima, jestli tam byl vecer/v noci klid? Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
24.6.16 23:13

Pro děti se nám to zdálo být fakt ideální, asi nejlepší zahraniční dovolená, co jsme byli. V noci klid celkem byl, ono to bylo opravdu tak na kraji toho městečka, co se pamatuju. Jediný ruch byl od hotelových hostů. Jen tu vzdálenost od letiště si netroufnu odhadnout, já se strašně bojím létat, takže transport vždycky absolvuju v takovém stavu polovědomí a nějak mi všechny ty příjezdy a odjezdy splývají. :mrgreen: Dcera mi tu tvrdí, že prý asi 40 minut, ještě se ráno můžu zeptat manžela, až se zresuscitujeme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.6.16 23:26

No takhle to zni dobre. Pro me je dulezite, aby prcek byl spokojeny, protoze pak bude hodny a bude spokojena i maminka :) Tu vzdalenost na letiste uvadeji13km, tak snad se tam jede mene jak 40 min.,spatne snasim busy :( V kazdem pripade moc diky za informace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
24.6.16 23:34
@Sávi píše:
No takhle to zni dobre. Pro me je dulezite, aby prcek byl spokojeny, protoze pak bude hodny a bude spokojena i maminka :) Tu vzdalenost na letiste uvadeji13km, tak snad se tam jede mene jak 40 min.,spatne snasim busy :( V kazdem pripade moc diky za informace :palec:

Ten Strofades je v Tsilivi? Pokud ano, tak ten transfer opravdu trvá tak 30-40min.Na km je to kousek, ale po ceste vyhazuje v asi 2 hotelech a pak pres kopce do tsilivi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.6.16 08:12

@luca241 ano v Tsilivi. Takze cesta do hotelu asi nic moc, kdyz je to jeste pres kopce, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
25.6.16 10:21

Tak manžel taky tvrdí 30-45 minut, než se objely další hotely. Já si to fakt nepamatuju, v euforii, že jsem přežila letadlo, bych klidně jela i na kole nebo psím spřežením. :mrgreen:
Každopádně přeju krásnou dovolenou a jestli pojedete sem, můžeš pak třeba dát vědět, jak se líbilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.16 10:01

Zakynthos

Ahojky, četla jsem, že žiješ trvale na Zakynthosu. Mohla by jsi mi napsat nějaké bližší info o trvalém pobytu a základní škole? Chtěla bych žít na tomto ostrově a sháním co nejvíce info. Předem ti moc děkuji! Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí