Hroch jako přezdívka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
22.1.17 12:33
@dedrichov píše:
Tak se zeptej, proč Ti tak začal najednou říkat.

Neví :D. Řekl jen, že hroch je hezké zvíře. Mě to spíš urazilo, protože hrocha beru jako tlusté a těžké zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
22.1.17 12:35
@martina.se píše:
já bych to neřešila, taky mám zvířecí přezdívku :mrgreen: pokud Ti to vadí, řekni mu to..

Tak ona myšička, nebo kotě je něco jiného, než kdyby tě tvůj partner nazýval husičkou, nebo hrochem nemyslíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.1.17 12:52

Třeba ten kamarád nedisponuje přílišnou sociální inteligencí, normálně mu řekni, že jsou zvířata, která se jako láskyplná označení neužívají, protože bvzhledem ke společenské konvenci naznačují něco jiného - prase, kráva, slepice, husa, osel, koza, hroch atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
22.1.17 13:14
@radúna píše:
Tak znovu mu řekni, že ti to vadí a to dost.
Pokud toho nenechá, oslovuj ho „osle!“ Že osel se ti zdá jako roztomilé zvíře :lol:.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
22.1.17 13:15
@LadyBrigit píše:
Jedině pak ještě, jestli tvůj obličej nepřipomíná hrocha :nevim:…legrace samozřejmě :D
:P :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
22.1.17 13:16

Lidi jsou různí.. kamarádka malou oslovovala- miminko, ty moje můro, můrečko.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
22.1.17 17:38
@Michrich píše:
Neví :D. Řekl jen, že hroch je hezké zvíře. Mě to spíš urazilo, protože hrocha beru jako tlusté a těžké zvíře.

Tak. A přesně takhle mu to řekni, že Tě to z tohoto důvodu bolí a ublížilo to. Pokud je to kamarád, říkat to přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.17 20:19
@berry4 píše:
Tak ona myšička, nebo kotě je něco jiného, než kdyby tě tvůj partner nazýval husičkou, nebo hrochem nemyslíš? :lol:
:mrgreen: svojí přezdívku neprozradim, ale taky to není zrovna to nej zvíře :lol: ale já si nějak zvykla :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.10.17 15:51

Přezdívka pro zrzku

Tak mě osobně by asi hroch taky urazil. Kdyby Ti řekl hrošíku, asi by mi to přišlo hezčí. :) Jinak holky byla bych moc ráda, kdyby jste mi poradili přezdívku pro zrzku. Zrzuli, zrzule, nebo zrzula?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
1.10.17 16:18

Myslím, že si to za těch osm měsíců už vyříkali :) a k zrzce jsem pro „zrzule“… Ty dvě ostatní se, mi přijde, blbě vyslovují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.10.17 16:24
@Kamkam píše:
Myslím, že si to za těch osm měsíců už vyříkali :) a k zrzce jsem pro „zrzule“… Ty dvě ostatní se, mi přijde, blbě vyslovují :D

@Kamkam Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16338
1.10.17 19:23

Ja bych ji rikala Zruzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115574
1.10.17 19:27

Nebo ginger :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
2.10.17 00:26

Na hrocha bych si dala pozor. Pusobi velmi roztomile jak se neohrabane placa ve vodě, ale je velmi agresivni a hbity co se týče utoceni na lidi. Zeptala bych se na rovinu co tim myslel a poucila bych ho o tom jaký hroch vlastne je, jestli me vnima stejně.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.10.17 00:46

Moje byvala kolegyne, krasna zenska (za bezdetna zivici se modelingem) mela přezdívku hroch. Ale ona to zvire milovala a mela ho za maskota, takze byla i rada…v tomhle pripade nevim nevim…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak