Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Jen jsem se chtěla zeptat, komu to ještě vadí. Nebo teda mě to spíš mrzí. Dneska mám svátek a někteří přátelé mě prostě označí s hromadou jiných Veronik, které znají a vylepí to na zeď. To by jim ty ruce upadly, aby napsali jen mně? Zase těch Veronik neznají sto, aby to dalo takovou práci. Nebo ať mi nepřejí vůbec, já to nepotřebuju. Sama si málokdy vzpomenu na něčí svátek nebo narozeniny. Pak mě hanba fackuje, ale tohle je tak šíleně neosobní a mně je to pak akorát líto, že třeba kamarádce, kterou znám pětadvacet let, stojím leda za hromadnou zprávu. Kdyby se za to platilo, tak dobrá…
Já to beru jako by mi ten člověk prostě nepopřál a ani nemám chuť na to odpovídat
Takže zakládám téma, které je více méně k ničemu, ale aspoň jsem se vykecala
A teď nevím proč mi to skočilo do tématu jak obléct
Asi jsem fakt rozhozená, politujte mě ![]()
@Antonie Bolavá
notááák.. jsou to prostě lenoši
Klid.. mi ani nikdo nepřeje a přežívam to.. nehledě na to, že mam např vypnuté narozky.. kdo si má vzpomenout, písne sám - např smsku, nebo zavolá. Kdo ne, ať si trhne ![]()
@Antonie Bolavá no mě hromadné označování vadí taky, naštěstí bývám označována max. na Vánoce a na Nový rok
Mě je tohle celkem jedno… já to teda nedělám. Píšu vždycky konkrétně, ale to asi tím, že mi to přijde takové osobnější. Ale když jsem někde takhle já označená tak vždycky poděkuju (hromadně s ostatními) a své označení odeberu… ![]()
Třeba svoje datum narození ani nemám na FB uvedeno. Strašně mě zajímalo kolik kamarádek si vzpomene aniž by je na moje narozeniny upozornil FB… kromě rodiny byly 2! ![]()
@Liren no ty vánoční jsou úplně nejhorší
a děkuju ![]()
Příspěvek upraven 07.02.14 v 14:52
@Antonie Bolavá píše:
@martina.se no právě, kdyby mi teda aspoň nepřáli vůbec
njn.. prostě je to pro ty lidi jednodužší
já toto např nedělám. Na svátky nepřeju vůbec, na narozky posílám smsky (pokud to nejsou vyjímky ala jen internetoví přátelé). ![]()
@Antonie Bolavá Já to mám taky tak. Dneska jsem taky dostala hromadné označení k svátku. Ale dva lidičky si na mě vzpoměli i samostatně. Nic si z toho nedělěj. Nechce se jim to rozepisovat, takhle to mají lehčí. A dodatečně: Všechno nejlepší ke svátečku!!!
![]()
@Antonie Bolavá vsechno nejlepsi Verunko ![]()
a nic si z toho nedelej, cas jsou penize a je to proste rychlejsi
kasli na to
nereaguj, a bez to oslavit s nekym kdo si vzpomene i bez facebooku ![]()
Já jsem to třeba musela připomenout manželovi dnes. Takjsem ho jen naťukla, a on na to: " A jo, ty vlastně budeš mít v pátek ten svátek!! " Chudák, ani nevěděl, že pátek je dneska…tak jsem se zasmála hned po ránu..
Ber to s nadhledem..
![]()
Příspěvek upraven 07.02.14 v 14:57
@Antonie Bolavá mooooc te lituji a jen pro tebe!!! Vsechno nejlepsi k svatku
![]()
Veronika svátek má,
přejeme štěstí, lásku.
Ona nám pak zamává,
ať už nemá vrásku.