Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@JayLee http://consumer.huawei.com/…/HiSuite_en/ Tady máš přímo stránky na stažení to si stáhny do počítače nainstaluj a pak si připoj USB
@JayLee není zač já to řešila dva dny zpátky pak až to budeš mít tak tě to navede jak si to nastavit v telefonu je to lehký
kdyby něco tak napiš
@JayLee To je dobře že už to máš
Jj já taky hledala a pak jsem šla rovnou na stránky huawei a bylo to hned vyřešený
@JayLee Tak já taky přešla na android a taky je pro mě vše nový. Když jsem to potřebovala já tak jsem byla bezradná asi jako ty. Jinak děkuji
Já vlastně ted mám taky huawei ascend g6
@JayLee Já jsem se to měla jednoduchý mě ho koupil manžel k vánocům. Já co měla telefon tak celý rok dost blbnul tak jsem jednou v srpnu řekla manželovy že už toho mám dost a koupím si po porodu nový a najednou ten starý začal fungovat snad ještě líp než před tím než se začal kazit tak jsem to moc neřešila jinak jsem chtěla huawei ascend y530 a nebo sony xperia m c1905. Taky jsem půl dne nastavovala. Jj jsem s ním hodně spokojená manžel nadává že mám ted lepší telefon jak on a pořád si ho chce pučovat
@JayLee Ahoj prosím tě v nastavení telefonu je zvuk tam je vyzvánění telefonu a tam si zvolíš písničku co chceš.
@JayLee Jj to budeš teda muset dohrát písničky na telefon já mám v telefonu sd kartu a na té mám veškerou hudbu tak to mám lehčí že se mi to objeví samo
@JayLee Ahojky mám ho taky na pc jsem si stáhla Hisuit na stránkách Huawei jinak jsem musela ještě instalovat USB to vyskakuje samo je to s tím USB na dlouho.