Huawei Ascend G620S propojení s PC

Soňa Zacharová
30.12.14 16:14

@JayLee Ahojky mám ho taky na pc jsem si stáhla Hisuit na stránkách Huawei jinak jsem musela ještě instalovat USB to vyskakuje samo je to s tím USB na dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Soňa Zacharová
30.12.14 16:22

@JayLee http://consumer.huawei.com/…/HiSuite_en/ Tady máš přímo stránky na stažení to si stáhny do počítače nainstaluj a pak si připoj USB

• Citovat
  • Upravit
Soňa Zacharová
30.12.14 16:27

@JayLee není zač já to řešila dva dny zpátky pak až to budeš mít tak tě to navede jak si to nastavit v telefonu je to lehký :mavam: kdyby něco tak napiš

• Citovat
  • Upravit
Soňa Zacharová
30.12.14 20:02

@JayLee To je dobře že už to máš :palec: Jj já taky hledala a pak jsem šla rovnou na stránky huawei a bylo to hned vyřešený

• Citovat
  • Upravit
Soňa Zacharová
30.12.14 20:37

@JayLee Tak já taky přešla na android a taky je pro mě vše nový. Když jsem to potřebovala já tak jsem byla bezradná asi jako ty. Jinak děkuji :hug: Já vlastně ted mám taky huawei ascend g6

• Citovat
  • Upravit
Soňa Zacharová
30.12.14 20:51

@JayLee Já jsem se to měla jednoduchý mě ho koupil manžel k vánocům. Já co měla telefon tak celý rok dost blbnul tak jsem jednou v srpnu řekla manželovy že už toho mám dost a koupím si po porodu nový a najednou ten starý začal fungovat snad ještě líp než před tím než se začal kazit tak jsem to moc neřešila jinak jsem chtěla huawei ascend y530 a nebo sony xperia m c1905. Taky jsem půl dne nastavovala. Jj jsem s ním hodně spokojená manžel nadává že mám ted lepší telefon jak on a pořád si ho chce pučovat

• Citovat
  • Upravit
Soňa Zacharová
1.1.15 15:16

@JayLee Ahoj prosím tě v nastavení telefonu je zvuk tam je vyzvánění telefonu a tam si zvolíš písničku co chceš.

• Citovat
  • Upravit
Soňa Zacharová
1.1.15 16:30

@JayLee Jj to budeš teda muset dohrát písničky na telefon já mám v telefonu sd kartu a na té mám veškerou hudbu tak to mám lehčí že se mi to objeví samo

• Citovat
  • Upravit
Soňa Zacharová
1.1.15 18:14

@JayLee já měla v minulém telefonu tak jsem si ji tam jen přehodila :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Soňa Zacharová
1.1.15 20:18

@JayLee rada poradim :mavam:

• Citovat
  • Upravit