Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky
přidávám se k vám při těhu jsem přibrala 23 kg a než se povedlo otěhotnět tak 8kg. Takže jsem ted trošku vepřík. V porodnici jsem nechala 5 kg a skoro pět kg jsem schodila ted jsem tři týdny po porodu(6.3.07). Na výšku 170cm 71 kg. ještě toho potřebuju dost dolů. Malou kojím tak nechci držet žádné diety,
Mohli byste mi poradit jak dlouho vám to trvalo než jste se dostali po těhu zpátky do formy. Byla jsem ¨si koupit kalhoty. z velikosti 26-27 na 34 byl to šok ![]()
Holky, ja musim zhubnout!!! Stahuju si Jill a pujdu na to.. Zajimalo by me jqk a co cely den jite.. Ja si vexer pravidelne delam salat s cerstvym syrem.. S tim se asi budu muset rozloucit co? ![]()
Co je to jill? Potřebuji shodit min. 20kg, ale nemám pevnou vůli ![]()
Cviceni.. Jillian Michaels.. Ja bych taky potrebovala tech 20.. Ale chci dst dolu zatim 10..
@zari a uz makas? Jak jis? To je muj nejvetsi problrm.. Skoro nejim, prrvni jidlo vetsinou vecere..:-/
Jo, pracuji už rok a půl. Ráno snídám, pak to celkem flákám a jím jen blbosti a večer se s rodinou navečeřím. Zdravě moc nejíme, jsem dost čokoládová a topinky, bramboráky, no samé hnusy. Ale mám pocit, že nedokážu mít chvilku, abych něco nežvýkala, jím z nudy…
Ahoj holky, přesně jak píše zari…jím z nudy…jenže jsem ještě na rodičáku a ještě 2 roky budu…jsem jak prase, na mateřské jsem strašně přibrala a pořád se nemůžu nějak nakopnout…bydlíme v paneláku, teď je hnusně, jsme zalezlý doma a to je pro mě trest…
Ja myslela jako na sobe jestli uz makas.. Ja rikam neustale, zitra zacnu, v pondeli zacnu apod.. Ja rano nestiham, takze si dam v praci treba jen rychlovku, housku nebo tak a pak az vecer co uvarim..:-/ jime zdrave, ale tim, ze nejim a nepiju pres den to nema efekt.. Pritel timco varim zhubnul asi 12 kilo.. Ja mam od ty doby zase tri nahore ![]()
Ja musela prrstrhovst loznici, abych mela na to cviceni misto.. Taky jsne v panelaku.. Tentokrat ale uz musim zhubnout.. Je mi ze me blbe uplne!!
@murkyf ne nemakám, jak píšeš, pořád si to jen říkám. Manžel by zdravé jídla nejedl, on může sníst co chce a neořibere. Já málo piju, jím nepravidelně a o pohybu není ani řeč. Kdysi jsem si počítala kalorie, vážila jídlo a šlo to hrásně dolů, 5 kilo za měsíc, m ale cítila jsem se jak kdybych zhubla 15kg, ale ta vůle mi chybí, přitom už se na sebe nemůžu ani podívat.
Já jsem na cvičení hrozně líná, nic neudýchám a neudělám žádný pořádný pohyb. Před svátkama jsem šla na jogu a byla jsem jak dřevo…
Zkus si stahnout tu jill.. Je to pul hodky denne a delas to doma.. Jeste budu chodit behat a plavat..
Já jsem hned po šestinedělí začala cvičit Jillian Michaels 30 Day Shred a na to, že jsem před těhotenstvím cvičila několkrát týdně mi to dalo zabrat ![]()
Sice mám 7 kilo navíc, což by mě netrápilo, ale svaly, které před těhotenstvím byly jsou tatam (tolik k mému 9ti měsíčnímu lenošení a papání
)
Jillian je výborná, už dřív jsem s ní cvičila, ale stejně mě nejvíc baví kombinace kardio na pásu + posilování. Běhání normálně venku mě prostě nebaví
, stydím se a mám strach, takže plánuju pořídit si pás domů, protože chodit do posilovny nedívám, ale kdo ví. Na doma jsou dobrá videa od Boba Harpera spíš takový ty přídavky než celý workouty (ty už jsou náročnější) - třeba 12 minutes abs, glute challenge, ripped core,.. ![]()