Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jej tu je plno ![]()
vejdu se? Ale je mě hooodně
Z těhu kily problém nemám, přibrala jsem 16kg a 15 mám dole, ale ty celoživotní zásoby mě ničí
potřebuju sundat 17kg a mám slíbenou sušičku na prádlo za 85kg
.
Kojím a snad ještě dlouho budu, ale postupně se těch 17kil chci zbavit
Hkac - no to sladký, to je mor! Já kdybych přestala jíst sladký, tak začnu hubnout a ani nebudu muset cvičit. Hrůza.
Mamka moje jednou držela takovou tu dietu, co se u ní počítaji kilojouly. Za 2 měsíce zhubla 8 kg. Jedla do 4500 kj. Docela mohla všechno, jen si to počítala, aby to nešlo přes ty 4500 kj. A když se zhubne, člověk už to má najetý, kolik co má, a pak stačí udržet se v rozmezí 5-6000 kj za den a nemělo by se přibírat. Když se pak takhle člověk naučí jíst, tak po čase přestane počítat a nepřibírá (když se nezačne přežírat samozřejmě). No a k tomu mamka teda doma hodinu denně cvičila (spíš tancovala a blbnula) na hudbu. Ze začátku. A chodí ven se psem. A pěšky do práce (cca 30 minut).....
Lacenko - mě je taky hodně
Bude třeba hodně jedniček a nul, abychom se sem všechny vešly
A s tou sušičkou to je super nápad. Asi na sebe ušiju bič a navrhnu manžovi něco podobného. 85 kg by pro začátek taky stačilo (to by v mém případě bylo +- 25 kg) Dobrá motivace! Já totiž po sušičce nesmírně toužím už pár let ![]()
hkac, no tak tohle sníst, tak malá asi chudinka praskne. fakt skoro nic nemůžu,ale já u mám tělo dietama dost zblblé,takže si děá hned zásoby no
Ahoj holky,
sice jsem kila nenabrala těhotenství, ale taky se mi to podařilo…hormóny prostě dělají svoje a když si k tomu člověk přidá ještě,to že by měl odpočívat…tak se hold pak nemůže divit, že si musí koupit oblečení o číslo a dvě větší ![]()
Takže se k vám ráda přidám…
Váha v oblečení a po dietním obědě 75 kg…
Takže dámy, byla by to fakt pecka, kdybychom „začaly“ hubnout. Ale chce to pravidelně papkat a hlavně!!! se hejbat. Přikládám své polínko do ohně. Já jsem snažilka 1,5 roku a myslím, že by mi to hodně pomohlo. Jsem macíček celej život. Takže jsem asi první.
Já: 178cm, 116kg ![]()
holky až od zítřka jo, právě jsem tady našla balíček medvídků a otevřela si ho ![]()
kvačku…gumídci jsou mor…a naprosto tě chápu, co já jich sežrala před státnicime
…
hele holky ale mám jiný problém, máte ho některá… naučila jsem se hodně pít kávu a to i 3 denně a málo piju někdy jenom sklenici denně.. MOje kámoška mi říkala, že ty kila se mi drží z toho, jenomže já moc opravdu nejím- gumitci občas na chuŤ
, ale spíš si dám kávičku s cukříčkem a smetánku a pak se člověk diví, ale nemůžu odolat, je to jak droga.. ani ne tak jak jídlo…
kvačku - jenom jeden malý balíček gumídků a ani né celý…to nic není…
myslím,že kafčo není probém (bez cukříku a smetánky),ale kdo by ho potom pil…problém bude spíš s tím,že nepiješ nic jiného…si dej ke každému kafíčku povinně 0,5litru vody
No Infinity - buď v klidu, ono 5 kg není zas takovej rozdíl
Já mám 170 cm, 111 kg
![]()
A já tedy začínám od pondělí, zítra máme oslavu synových 2. narozenin, tak to si asi dortík dám ![]()
no ale to neni taková mˇnamka víš
holé kafé… já jako dítě jsem byla hodně obézní a docela jsem zhubla, nevím, dřív to šlo líp, dnes to už tak lehce nejde. ![]()