Hubnutí alá krabičky - pomohlo to někomu?

56
10.4.25 17:15

Hubnutí alá krabičky

Prosím, jaká společnost vám pomohla zhubnout bez jojo efektu a nestála hromadu peněz? Nebo.. kdo vám sestavil jídelníček na míru a byly jste spokojené? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20897
10.4.25 17:24

A nebo si stáhnout kalorické tabulky a udělat si jídelníček podle sebe a toho co mi chutná.

Jinak krabičková dieta je hlavně podle místa, nikdo vám to nebude vozit přes celou republiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.4.25 17:26

@Cenarius ty tabulky jsem zkoušela a je pravda, že se v nich moc nevyznám :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
10.4.25 17:38

Hromadu peněz budou stát všechny. Nejde jen o cenu potravin, ale i to, že ty nemusíš do toho obchodu, tahat se s taškami, vařit, popřípadě i počítat kalorie.

My jsme měli minulý týden od zdravestravovani a tento týden testujeme easypeasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
10.4.25 17:39

Ja jela nekolikrat v Jezkovych krabickach a hubla jsem. Kolegyne mely zdrave stravovani. Ted pry frci Yes, ale asi jsou drazsi. Ono se pak clovek i ridi tim, kde je lepsi rozvoz, aby casove vyhovoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
10.4.25 17:43

Kalorické tabulky, stačí verze zdarma a člověk ji, co má rád a chutná mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.4.25 17:47

@Crystal87 moc jim nerozumím, zapisuji tam vše co přes den sním? Jak zjistím jestli je to moc nebo málo? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
10.4.25 18:00
@Kiki787 píše: Více

To ti ty tabulky ukážou přesně. A ty to pak příště upravis a zmenis jídelníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
10.4.25 18:29

No a jak jinak bys to chtěla dělat? Ukaze ti to jaký mas mit poměr a ty se do toho musíš vejít. Ale neukáže ti to, co máš vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
10.4.25 18:38

Tak logicky si tam zadáš výšku, váhu, věk atd, a vypočítá ti to příjem. Ty krabičky bys taky přece musela mít na nějaký příjem, nebo jak myslíš že to funguje? Musíš být v deficitu, jinak hubnout nebudeš. A ty krabičky tě vyjdou na raketu. Fakt si stáhni ty KT, vyplníš co je potřeba a naučíš se to neboj. Nic těžkho na tom není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.4.25 18:40

@arinecka děkuji moc, zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33634
10.4.25 18:52

Nebo zkus tady https://www.google.com/url?…

Sestavi ti pripadne i jidelnicek na miru. Je to clovek co tomu opravdu rozumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
10.4.25 20:48
@arinecka píše: Více

S jidelnikem souhlasim, s kalkulackou taky. Toth tomu fakt rozumi a nemusis se bat, ze bys hladovela nebo snad mela ten jidelnicek uplne blbe.

• Citovat
  • Upravit
27008
10.4.25 22:03

@Kiki787 na fb je i skupina, tam ti poradí s nastavením, abys ho měla správně. Zadáš tam svoje údaje, plus jaký máš pohyb a cíl… A ono ti to ukáže jaký příjem máš mít rozděleny na tuky, sacharidy, bilkoviny a vlákninu. Ty si pak chystáš jídlo co chceš Ale vše si musíš vážit a zapisovat. Že začátku je to trochu těžší. Ale časem se už naučíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
11.4.25 05:52

Fakt ještě někdo věří tomu, že s krabičkami zázračně zhubne? Jako proč ne, ale hlavně schudne vaše peněženka. V Praze vyjde 1 den na necelých 500,– Kč, x 20 pracovních dnů v měsíci = téměř 10.000,– Kč/měsíc za stravování 1 člověka, a to nepočítám víkendy.
Za mě ne! Důvody:
1. finance (ne každý řeší, to je jasné, většina uživatelů emimina neví, co s penězi, ale ruku na :srdce: - většina z nás obyčejných lidí zas takové love nemá a jídlo je jedna z mála položek, které ovlivnit lze, já za 500,– Kč/den udělám oběd a ještě zbyde na večeři pro 4člennou rodinu);
2. ekologičnost (jako že přijede ke mně domů/do práce každý den auto a doveze mi 5 porcí jídla zatavených v plastu, mňam);
3. není právě příprava zdravějšího jídla vč. toho, že si pro něj DOJDU do obchodu, i pohybově rozumnější, než čekat, až mi ten zázrak někdo doveze až na stůl do kanceláře?;
4. hygiena - ani zdaleka neříkám, že všude, ale jednou jsem měla tu „čest“ navštívit zázemí krabičkové kuchyně v Brně a vietnamské bistro je proti tomu špígl-nýgl hygienická stanice (a to mi potvrdili nezávisle i další kolegové v jiných provozovnách), od té doby si dávám sakra pozor, kde se najím.

Každý trochu racionálně uvažující člověk přece ví, co mu chutná, že toho nemůže sníst moc, ze začátku můžou pomoct KT, ale zase to není raketová věda.
Viz bod 3 - vím, že všichni bojujeme s nedostatkem času (uspěchaná doba), ale mohl by mi prosím někdo vysvětlit, co neustále lidi pudí k tomu, jet autem do posilovny, tam cvičit a zase se odvézt domů? To stejné s jídlem. Když se mi nechce chystat, zázračná krabička to za mě neřeší. Není lepší dělat něco smysluplného? Být míň umělý, cool a in a vrátit se ke zdravému rozumu? Pohyb, vyvážená domácí strava, příjem nižší než výdej?
Třeba se úplně mýlím. Je fakt, že ráda vařím a je to pro mě záležitost dobré organizace. Třeba to mám tímto zkreslené. Budu ráda, když mi to někdo vysvětlí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková