Hubnutí břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
7.6.12 10:19

Chci se zeptat?Asi se to tu už probíralo…Myslíte,že mají problémy s bříšky po porodu spíš ženy po císařském řezu???Tak nějak mi přijde,že snad i jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
7.6.12 10:58

aho, já jsem právě taky po sekci, a znám pár holek též po sekci a máme to prokletý břicho všechny, přitom ani jedna z nás nadváhu nemá. Takže myslím že ano. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
7.6.12 12:09

já si taky myslím, že ano. tak jsem po sekci. přeci jen přeřízli nám svaly :nevim: , ale donekonečna se na to vymlouvat nemůžu, už bych je měla mít srostlé :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iwi
3379
7.6.12 12:43

ja jsem po cs vesla do svych kalhot az za 5 mesicu a ne kvuli brichu ale bokam ketre byli roztahle. uz se tsim az zas budu normlani za 3 mesice zase rodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
7.6.12 16:44

:mavam: Hlásím se do klubu :oops: Já zatim nerodila a břicho mám taky,vypadám jak ve 4.měs. :cert: Jsem štíhlá,vážím 57 kg na 173 cm,mám štíhlý ruce,nohy,zadek,boky,jen to břicho mám vypouklý :cert: Mě leze do břicha i voda co vypiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
25.6.12 11:32

Tak já mám břicho taky a jinak bych byla celkem spojená i když mám pořád 5-7kg navíc než bych ráda měla. A jsem po dvou přirozených porodech, císařem to nebude ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
25.6.12 16:05

Hubnutí po císaři

Ahojte, jsme po císaři 10.měsíců, cvičím denně na břicho už měsíc, a pokud břicho nezatáhnu, taky vypadám jak, když čekám další. Někde jsem se dočetla, že tím jak to řezali, tak je pak rozestup břišních svalů, a nejlepšíje na to fyzioterapeut, aby dal ty správné cviky. Záleží jak moc ten rozestup je, protože normální lehy-sedy nefungují. Ale u mě je ještě to že kojím, tak se vemě drží dost vody, tak jsem celkově i nafouknutá. Snad vám to trošku pomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.12 23:04

Ahoj, já jsem měsíc po přirozeném porodu a to břicho nám taky jak v 5.měsíci. Děs. Ale nejhorší, že mám nahoře jen 6kg, ale moje postava vypadá po porodu jako bych přibrala 10minimálně. Fakt hnus. Se vubec necítím. Navíc kojím. Jsem jak mlékárna. Začala jsem pít přípravek, co odvádí přebytečnou vodu z tkání. Tak snad to nastartuji. Jinak před porodem jsem byla se svou postavou fakt spokojena…a teď? Ani radši nemluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
3.7.12 15:38

Hubnutí po císaři

Ahoj MarketinkoKop, právě, že jsem to konzultovala s mým gynekologem, a ten řekl, že dokud budu kojit, voda se ve mě bude držet, z toho důvodu právě, že voda je důležitou součástí tvorby mléka :roll:,tak čekám až ten můj labužníček přestane chtít mléko. Jinak moc už neporadím, sama se v tom plácám, cvičim a cvičim a furt nic :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janet11
3.7.12 21:40

Kojení

Tak to je dobrý teda, já kojím už skoro dva roky a půl roku pravidelně cvičím a pořád žádné výsledky, sice nemám žádnou speciální stravu, ale ani se nepřejídám. Před porodem jsem byla štíhlá, ale břicho se mi nafouklo vždy po jídle 8o Asi je to úděl žen :cert:

• Citovat
  • Upravit
142
4.7.12 14:59

Janet11

Aha, a rozestup břišních svalů nemáte???Může to být i tím jak se břicho vytáhlo, hodně žen po porodu to má, a na to jsou speciální cviky. Klasické sklapovačky nepomohou. V jedné poradně, mi napsali stránku, kde jsou tyto cviky. Mrknu a napíšu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
4.7.12 15:03

Janet11

Tak stránka je Tracyandersonmetod. com, tam jsou cviky zaměřené, na tyto problémy, tak mrkněte. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
4.7.12 15:10

Břicho po CS

Taky mám po císaři 17m a břicho jak v 5. měsíci. Ale teda nikdy jsem na břicho necvičila a zhubnout potřebuji tak nějak celkově. Ale bez toho vytahaného břicha už byc byla docela hezká baculka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janet11
4.7.12 15:42

cikita

Jestli mám rozestup břišních svalů to nevím, nikdy jsem o tom neslyšela, ale rodila jsem přirozeně…jinak děkuji za rady a za web. stránky, juknu a uvidím :-)

• Citovat
  • Upravit
13141
4.7.12 15:48

Jo ještě ten rozestup - podle mého gynekologa ho nemám. A stále ještě kojím, malý má 18m. Takže až dokojím, tak bych měla splasknout? :-P Ale váhu už mám tu, co před těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková