Hubnutí břicha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
16.7.12 20:58
@cikita píše:
Tak stránka je Tracyandersonmetod. com, tam jsou cviky zaměřené, na tyto problémy, tak mrkněte. :pankac:

tak to se podívam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
15.6.14 21:24

http://mojetelo.blogspot.cz/…hubnete.html
Jediná zdravá metoda je zdravá strava. Břicho je vytvarované hned, jen je potřeba shodit tuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
15.6.14 21:27

@Katchus viděla jsem ;) že je to furt baví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.6.14 21:28

Super fat blocker je zase reklama Co je na tom levného? Zase prášky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
15.6.14 21:28
@zelenaprisera píše:
@Katchus viděla jsem ;) že je to furt baví :nevim:

Tak víš jak, kdyby se aspoň jeden blb chytil, pořád lepší než drátem do oka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
15.6.14 21:39

Holky, vůbec nechápu, co nechápete :nevim: když utratím tolik peněz za prášky na hubnutí, nezbude mi na jídlo. :mrgreen: kdo nežere, hubne :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.6.14 21:45

Myslím, že na tom není nic těžkého. Stačí se stravovat vyváženě, nejíst kraviny, cvičení ani není třeba. (Ploché břicho se dělá v kuchyni, vypracované v posilovně.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
15.6.14 22:00
@kotýsek píše:
@Veverice1
dávej si pozor! Mojí pedikérce to uplně odrovnalo žaludek. Od té doby trpí na záněty žaludku a na gastru ji řekli, že to má zcela jistě po tom.

v klidu, ona sama to nejí, jen to prodává :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lednova.jita
15.6.14 23:29

Holky, stačí cvičit-jakmile začnete, změníte i ten jídelníček. Jde to jedna dvě. Já díky cvičení a jinému stravování měla během ani půl roku přes 20kilo dole! Ta změna je fakt super. ;) cítím :kytka: se super. Jako motivaci mám teď na lednici foto „dříve a nyní“ :dance:

• Citovat
  • Upravit
1
29.11.14 10:48

kontakt

Prosim nema nekdo kontakt pro firmu v cesku ktera prodava super fat blocker, udelala jsem chybu a chci objednavku zrusit! nalehave prosim, jestli vite kontakt poslete mi ho prosim na ****@seznam.cz,moc diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková