Hubnutí břicha

704
6.6.12 20:49

hubnutí břicha

ahoj holky, chci se Vás zeptat: Nemáte nějaký fígl na hubnutí břicha? Jse už skoro tři roky po porodu a břicho mám pořád jak ve čtvrtým měsíci :D Jinak jsem docela štíhlá, nosím konfekční velikost 38 někdy 40, ale to břicho mě fakt s… :lol: Dokonce se mi stalo, že si lid :lol: é myslí, že jsem těhotná. Jsem z roho fakt zoufalá, moc cvičit nemůžu, protože jsem po opakovaných srdečních operacích. Zkoušela jsem i různé diety, břicho bylo sice menší ale omdlévala jsem pomalu hlady. :D Je některá z Vás na tom podobně? Všechen tuk se mi ukládá jen do toho břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
6.6.12 20:52

ahoj, já jsem 20 měsíců po porodu CS a břicho mám taky jak ve 4., takže ho věčně zatahuju, občas se donutím cvičit sedlehy, ale fakt jen občas. takže u mě je problém v lenosti :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
6.6.12 20:58

Taky vypadám těhotně :roll:
Ale na břicho asi zabírá jen zdravá strava a cvičení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hašrelka
6.6.12 20:58

Já s tím byla na rehabkácha pomáhá když třeba kdykoliv při vaření, pití kafe že zatneš zadek a zatáhneš bříško co nejvíc a opakuješ několikrát a každý den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1366
6.6.12 21:02

Hašrelko a držet zatažené nebo zatahovat a povolovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
6.6.12 21:04

Jako že zatažený břicho celej den jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hašrelka
6.6.12 21:04

zatáhnout a držet a po chvily znova a znova a proste kdy si vzpomenes :) takhle jsem cvicila na rehanilitacích aby brisko zatahla a zpevnila :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hašrelka
6.6.12 21:05

samozrejme drzet jen pár minut a pak zase povolit :)

• Citovat
  • Upravit
1366
6.6.12 21:07

tak to zkusím a uvidíme, pro začátek aspoň něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
6.6.12 21:08
@Fassatka píše:
Jako že zatažený břicho celej den jo? :D

jakože celej den vaříš a nebo piješ kafe jo? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hašrelka
6.6.12 21:10

vidímm že jsem Vás pobavila :D asi jsem to špatně vyložila. samozřejmě musíte povolit. Dr. mi radila že to mám udělat když třeba zrovna vařím že zatáhnu držím a po chvily povolím a zase a třeba několikrát denně :)

• Citovat
  • Upravit
14046
6.6.12 21:14

správný poměr sacharidů, bíkovin a tuků , fakt to stačilo spočítat a břicho splasklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
6.6.12 21:16

a jak se to počítá? a nebo malý příklad jídelníčku! prosím, prosím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
6.6.12 21:16

Super téma… bude se hodit.. tak šup sem s nápady.. jsem 4 týdny po CS a už teď mi přijde, že se to břicho nechce vzdát. :zed:
Zatím se tím moc nezaobírám, ještě mi neskončilo ani šestinedělí, ale chtěla bych začít cvičit co nejdřív.. jenže vlastně nevím, kdy můžu začít a čím.. jasně, že sedylehy asi hned dělat nebudu, ale takhle povolené to taky nechci :pocitac:
A to jsem před těhu dost cvičila.. ale třetí těhotenství holt dá tělu zabrat, no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
7.6.12 07:35

Na břicho zabírá správná strava. Cvičení poznat nepůjde,pokud je na svalech vrstva tuku-toho se na břiše zbavíte aerobním cvičením a správnou stravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková