Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte holky chtěla jsem se zeptat zda nekterá necvičíte třeba podle kýnychové ja jsem ted začala a chtela jsem se zetat jestli jste si diky tomu zpevnili postavu posiluju podle hejbejte se a neco sem si stáhla z internetu a snad to pomuže nepotřebuju už hubnout spíš jen telo posilovat co vám pomohlo?
Já
Jsem s tím spokojená, líbí se mi to - mám břišní pekáč, pevný zadek a total body forming (ten moc necvičím, zadek zatím párkrát) a myslím si, že je to hlavně na tom břiše vidět. Na to, že jsem 5 měsíců po porodu, už bych se ani moc nebála ho někde vystrčit - i když rezerva tam ještě je ![]()
Nejdřív jsem cvičila podle netu, ale pak jsem si koupila ty DVD a jsou fajn.
taky cvičím práve podle netu a podle hejbejte se co tak se mi strácí celulitida a fakt bych chtěla vydržet ale chtela jsme i vedet zda tohle nekomu pomáhá a jak často cvičíš a jak dlouho posiluješ,
No cvičím tak 3 měsíce, ale ne úplně železně pravidelně. Průměrně tak 1× týdně břicho, 1× zadek, což by chtělo přidat. Cvičím těch cca 48 minut, jak trvají ty DVD - je to včetně protažení před a po. Mně na tom netu štvalo, že to musím furt přepínat, tak jsem si řekla, že ji podpořím a koupila ty DVD ![]()
No holky, mě tvrdil osobní trenér, že je to na nic, taková videa…Údajně to má tak o sedmdesát procent menší efekt, než když jsi půjdete zacvičit do fitka…ženský u toho doma cvičí dvakrát týdně, tzv. to ošolíchaj a pak se díví, že jsou pořád tlustý…:-)A hlavně, ty cviky jsou prý neefektivní… Tak mi to bylo podáno osobním trenérem a profesionálním kulturistou, který se hodně zabývá trénováním ženských......
bohužel nema čas chodit nekam do fitka tak pro sebe musím delat aspon neco doma ja se hold zahřeju cvičim i zubu a pak pulhodky posilování asi by to chtelo víc ale jem jako začátečník tak snad to tedka stačí kolik stojí taková hodina s trenerem ani nevím ![]()
jo, to je jasný…Aspoň něco děláš, to je super…Je děsné, když poslouchám nějakou ženskou, co si stěžuje jak vypadá a chroupá u toho nějakou čokoládičku nebo sušenku a jen se doma válí…:-)) Určitě to nějaký význam má, ale asi to nebude mít tak rychlí a velký efekt…No hodina stojí cca tři stovky…Ale já třeba do fitka chodím a bez trenéra, snažím se odkoukat, co tam s těma ženskýma cvičí a to pak aplikuji na sobě…Ale to se po čase člověk naučí sám cvičit ve fitku, ani toho trenéra mít nemusíš…Stačí znát pár základů, správné držení těla u cviků a podobně a jde to samo…
ja jsme už práve po produ zhubla 19 kilo dřela jsme ale cvičila jen zumbu i tak říkaji že zumba je k ničemu me ale pomohla ted už by to potřebovala pouze zpevnit postavu protože vážím 58 kilo břicho dobre ani si nestežuji po dvou detech ale ten zadek spadlej dolu a příšerne planda ja jsme pekne cvičili podle te hanky a opravdu me dnesk boli stehniska a boky u zadku hodne dneska sme mela pouzu zítra zase zacvičím.přesne takovou kamaradku mám furt jen vymluvy jak musí neco delat furt jen řeči ale pokažde když ji potkám necím se cpe ![]()
@barhule tak moje STOB poradkyně je taky trenérka kulturistiky a když jsem jí ukazovala, co tam je za cviky, tak kývala, že jo. Akorát teda je fakt, že mi ještě klade na srdce, co mám mít zatlé a zatáhlé a jak to dělat líp. Zrovna minule jsme to řešily, že mě učila nějaké cviky (a fakt je to většinou to, co je na tom DVD) a říkala, že si to mám odcvičit doma - tak jsem jí říkala, že na cviky nemám vůbec paměť a nebaví mě to. Tak sama uznala, že je pro mě potom to DVD ideální - nemusím si to pamatovat a navíc tím, že mi někdo říká, co mám dělat mě to tak nějak víc motivuje nebo jak to říct… Tím, že na osobního trenéra nemám je to pro mě dobrá alternativa. Jen tak sama ve fitku bych se v životě tak dlouho cvičit nedonutila. Pak mi přijde efektivnější to DVD ![]()
hele ja od ni mela ty dil hejbej se jak vchazelo do novin a kombinovala sem si P-class a pak posilovani bricha a je to sice zahul ale jako fakt dobry i jsem u ni byla na par hodinach ale jinak na cviceni je muj jasnej favorit olga sipkova,ta me fakt chytla a tu postavu jsem si s ni fakt zpevnila a po porodu hned jak to pujde zase poustim DVD a jedu
pak jsem to prokladala ze jsem chodila na zumbu a to je nadhera
@barhule ja ti nevim ja jsem si na to zvykla a svyho casu jsem cvicila s DVD denne a jak pisu vejs me to postavu zpevnilo
ja vždycky třeba p nejaké dobe zase zmením na neco jiného protžeme to přestane bavít krom teda zumby rotože to je spíše takové víc taneční to mám radaale posilování se musím dokopat ale když vidím nekohoh před sebou at už je to na dvd nebo na počítači tak poslouchám přesne co mama delat
Přesně, taky musím mít před sebou paní, která bude říkat a ráz a dvá ![]()
no ja su pak pečlivejší protože jinak si řeknu až už nemužu a su jak lenoch a přestanu práve v tom kdy to má zabírat nejvíc ![]()
Přesně, sama si řeknu, že už to stačí, ale když paní furt cvičí, tak je mi to blbé a styděla bych se sama před sebou, že jsem to nedocvičila ![]()