Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taky jsem dneska začala (zase
) s dietou, i když ne přímo podle Břicháče. Ale díky za připomenutí, mám někde stáhlý jeho knížky, tak kouknu na nějaký recepty.
@Anonymní píše:
Ahoj, stravujete se někdo podle receptu Břicháče Toma? já kdysi držela a krásně jsem zhubla a dnes jsem začala znovu. Přidáte se někdo? mužeme se inspirovat, radit, podporovat.
Prosím o anonym, nechci aby rodina věděla že jsem se dala na hubnutí(nevěří totiž, že někdy zhubnu
165cm/142,6 kg
A co se stalo, že jsi zase přibrala? Hodně lidí dělá tu chybu, že najede na nějaké stravování, zhubne, a pak si myslí, že přibrat už nemůže. To je pak pořád dokola věčný boj.
@Anonymní píše:
Ahoj, stravujete se někdo podle receptu Břicháče Toma? já kdysi držela a krásně jsem zhubla a dnes jsem začala znovu. Přidáte se někdo? mužeme se inspirovat, radit, podporovat.
Prosím o anonym, nechci aby rodina věděla že jsem se dala na hubnutí(nevěří totiž, že někdy zhubnu
165cm/142,6 kg
Rada bych se pridala, ale neumim si planovat jidlo a jet podle rozvrhu, spis smolim, co dum zdraveho da..
Neumim si normalne naplanovat kolik ceho koupit treba na tyden, takze pak se bezne stava, ze si nakoupim kila zeleniny atd a pak to vyhazuju..
Nicmene do hubnuti (opetovneho, jak jinak
),jsem se pustila taky dneska. Chci se ridit hlavne zdravym rozumem, protoze teorii umim dobre
, pokulhava praxe.
Jinak moje kamoska knizku od nej mela a strasne si ji chvalila. Neco zhubla a recepty ji chutnaly. Ale ona potrebovala shodit jen par kilo.
Moc ti drzim palce! ![]()
@PetraJ píše:
Taky jsem dneska začala (zase) s dietou, i když ne přímo podle Břicháče. Ale díky za připomenutí, mám někde stáhlý jeho knížky, tak kouknu na nějaký recepty.
Tak uz jsme dnes 3 ![]()
Já mam doma jeho kuchařku, ale nevěděla jsem, ze je to na hubnutí
přijde mi to jako normální recepty
A to už se mě ptala kamarádka, jestli hubnu, když tu knížku videla ![]()
A jak to jako funguje? Vždyť každá osoba (berme v úvahu věk, podíl tuku, týdenní tělesnou aktivitu, pohlaví) má ten požadavek na hubnutí jiný. Zatímco jeden nesmí přijmout více jako 1600 kcal denně, druhý by měl jíst alespoň 1800 kcal, aby hubnul. Jak to ty recepty řeší?
Ahoj, tak já se přidám do hubnoucího klubu. Zrovna dneska jsem kolegyním v práci říkala, že do toho jdu s Břicháčem Tomem.
Přijde mi fajn, že má celkem normální recepty, žádná exotika. A jak tu někdo říká, že každý má jiný vhodný příjem kalorií, tak je to určitě pravda. Ale hubnutí je i o intuici. Já jsem asi dva roky zpět zhubla 10 kg hlavně pohybem a začala jsem pravidelně jíst a míň se stresovat (změna práce). Jenže váha se mi stopla a držím si pořád plus mínus kilo stejnou. Ale teď přišla potřeba shodit něco dál, mám 172cm a 90kg. Chtěla bych dát dolů dalších 10kg a cítit se fit ![]()
Tak ženy, jaký plánujete jídelníček na zítra? Hoďte inspiraci:), já jdu oprášit knížky a kouknout do nich, zítra zajdu na nákup po práci
![]()
@lesniboruvka super právě je to, že ta jedna kniha má plán jídel na 29 dní…je tam seznam potravin, recepty u každého jídla (5×denně),takže je to super. Já dnes 3.den a miluju toto jídlo…
dnes :
snídaně ovesná kaše
svačiny: řepná polévka se zakysankou
oběd+večeře zeleninové kuličky s bramborou, mnáám ![]()
Já tu knihu plán na 29 dní nemám, ale zajímala by mě. Mám tu jeho první knížku a pak dvě jen s recepty Tom a Lucie. Takže si to skládám z více knížek, ale teda volím obědy s více bílkovinama, aby mi nechyběly, protože jinak mám chutě na sladký.. ![]()
Ovesnou kaši na snídani mám taky moc ráda, nebo jen dát ovoce, na to bílý jogurt a na to opražené vločky. Ale zkusím kouknout jestli tam taky někde nemám recept na řepnou polévku
ta mě zajímá.
@lesniboruvka ta je právě v tom plánu no..ale někdy jsou i recepty na google, třeba tam zrovna bude ale není to nic těžkého.. nakrájíš na kostičky mrkev, petržel, bramboru a řepu, ochutíš a uvaříš do měkka, potom rozmixuješ ozdobíš zakysanou smetanou a petrž. nat mnam, já musím zítra od znovu..
Děkuji za recept
![]()
Já začínám poctivě až dnes, ale už o víkendu jsem se snažila jíst zdravěji, posílám pár fotek. Obložené pita chleby jsme měli s přítelem na snídani a výlet.
Dneska jsem si nachystala jídlo na snídani, svačiny a oběd, jen toho oběda bude možná málo, vzala jsem si do práce jednu krabičku, druhou si nechám na zítra nebo na večeři.
Dneska se chci ještě zvážit, ať teda vím na čem začínám🙃 🙂
Uvažuju, že si koupím i tu knížku s plánem na 29 dní, že by mi to možná vyhovovalo víc..
Ahojky, chystám si snídani a svačinu na zítra do práce. Rozhodla jsem se pro mugcake z hrníčku z mikrovlnky, no vypadá trochu jinak než na fotce od Toma, schválně dávám foto pro srovnání
, ale chuťově to bude mňam. Do jednoho jsem zkusila přidat borůvky, ale příště to neudělám, úplně se vyškvařily.
Na oběd budu mít to stejné co dnes, odpolední svačina bude asi zase plátek žitného chleba s něčím, ať ho dopotřebuju a na večeři ještě nevím.
Dneska jsem na večeři měla smaženici z babek
, to nešlo odolat ![]()
Jak se daří tobě?
Pro mě bylo fakt těžký se dokopat jít to nachystat ještě teď večer. Už se vidím v posteli..

165cm/142,6 kg