Hubnutí - dřepy v práci, pomůžou?

5006
13.3.19 07:22

Cekala bych ze tim spis priberes, aspon opicky - zvetsi se svaly ale nezhubnes tuk nad nimi. A vetsina zen ma sklony k mohutnejsim stehnum. Spis vynechat kavicku dopo/odpo (zejmena jestli pijes latte) a dezert, pripadne chodit pesky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
13.3.19 07:34

Já bych se zaměřila v práci spíš na stravu, pokud to jen trochu jde a doma si pořádně zacvičila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
13.3.19 07:35

že bys vyloženě zhubla to asi ne, ale po nějaké době by to mělo být poznat na postavě. Určitě bych doporučila vynechat sladké a chodit víc pěšky, třeby trochu zmenšit porce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.3.19 07:38

@Helca83 to je ale volovina. Aby se ti nějak výrazně zvětšily ochablé svaly, tak potřebuješ velmi tvrdý tréning a většinou i anabolika.

Prokládat sezení v kanclu pohybem je dobrej nápad - primárně to pomůže se zdravím - je to například prevence hemeroidů. A ano na zpevnění zadku a podobně je to dobré. Je fajn primárně se naučit dobrou techniku (není potřeba dodřepovávat až do úplného sedu, zejména pokud máš větší nadváhu - je to zbytečná zátěž na kolena).
Začni klidně na pěti dřepích dopoledne a pěti odpoledne a postupně zvyšuj.

https://www.youtube.com/watch?…

jinak pokud si najdeš pár minut pauzu třeba, tak klidně můžeš zařadit i pár dalších cviků - především na krk a hrudná páteř.

Pokud jsi odpoledne unavená, tak alespoň zkus chodit a zvaž nějaké kratší jemnější ranní cvičení na protažení. Když do denního režimu nejdřív zařadíš trochu cvičení, tak to bude rozhodně lepší, než chtít po sobě najednou velké výkony a nebo nedělat nic, protože libovolný důvod- jak se ti bude pomalu vracet kondice, budeš moci postupně trošku přidávat a přidávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
13.3.19 07:47

@beebee1 Ja necvicim, jsem hrozne leniva :oops: Radeji nemlsam :mrgreen:
Osobne mi staci kazdy den 30 drepu (do praveho uhlu kolen, ne az dolu k zemi) a je to na zadku a stehnech videt. Na vnejsi stehna jsou super vypady (treba na schodech). A opet jich staci kazdy den nekolik desitek. Zabere to 10 minut casu a na postave to jde videt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
13.3.19 07:52

Důležitější pro vzhled je mít zpevněnou postavu, než správnou váhu, takže ano, hodně to pomůže. Já dělám tzv. plank, na břicho, v práci minutu dvě třikrát denně, taky pomáhá. Co napsala první diskutující je úplná blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.3.19 07:56

Děkuji všem za příspěvky. Tak já už zhubla 15 kilo, zdravě jím, to jo (nebo spíše jedla, po vánocích to semnou šlo z kopce :lol: :lol: ), ale změnila jsem práci a teď pořád sedím :? Jde o to, že mi stačí shodit nějakých těch 5 ještě a zpevnit se, a ty poslední kila jdou nejhůř. Ale teď jsem byla dva měsíce lenivá, tak si tělo odvyklo na aktivitu a snad to půjde zase rychleji. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
13.3.19 08:21

No dřepama určitě nezhubneš :lol: ale zpevníš zadek, stehna, rozproudíš krev, bude se ti líp pracovat. Samá pozitiva, tak jen do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
13.3.19 08:46

Taky v práci cvičím. Dělám denně těch 30-50 dřepů…Občas si dám výpady když mám prostor. Zaměstnání mám sedavé a myslím, že tímto získáš jen samá pozitiva! Takže hurá do toho! :pankac: :kytka:
první příspěvek je těžce mimo!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
13.3.19 08:51

@beebee1 cvicim od malicka, nikdy jsem neprestala, v obdobi puberty jsem pribrala a ted si drzim vahu…souhlasim s tim, ze opticky se ti muzou stehna zvetsit ale je potreba brat v potaz: zpevnena zenska naha vypada urcite lepe nez rosol vel 34:)) samotne drepy ti nepomuzou, to spis chod pesky do prace a z prace…a jidlo..a kavicku muzes: max presso..jidlo jidlo…to je 80% vseho:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.3.19 09:16

Záleží na tom, zda-li je Tvůj cíl mít jen menší číslo na váze, nebo chceš vypadat líp. Dřepy Ti rozhodně pomůžou zformovat nohy a zadek. Budeš mít i větší kalorický výdej, takže je i možné, že tělesná hmotnost půjde dolů. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
13.3.19 09:25

@Ou To teda neni. Trochu se pohybuju ve svete fitness (pres 10 let, nejsem zadna rychlokvaska po kurzu) a nekterym zenam pravdu zrovna stehna pomerne rychle nabudou vic nez je zamysleno. Zalezi totiz jak moc velkou zatez si da a co k tomu bude jist. Lidi obecne hodne precenuji vydej a podcenuji prijem (takove to “muzu si dat dorta, udelala jsem dnes 10 drepu”) a pak to vypada jak jsem popsala. Za me je na zpevneni lepsi chuze, beh a na vytvarovani dlouhych hubenych svalu joga ci pilates :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.3.19 09:26

Pokud máš nějaké sedavé zaměstnání, tak je samozřejmě každý pohyb, změna, nějaké protažení, poskakování, vždycky přínosné. Jak už tu bylo zmíněno, hlídej si v práci stravu, klidně si zadřepuj.
Pro další tipy na pracovní cvičení zkus napsat do této poradny .
A koukni na tato videa , najdeš tam spoustu různých tipů, jak si na chvilku zacvičit v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006

@zuz1206 Moje rec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17

A fakt kafe ne-e? Ani rozpustne nebo turka s mlekem a stevii? :,( :,( :,( jako když jsem ho dřív omezila, tak to vliv na hubnutí mělo, ale stejně jsem si každý den dala.. zase, v té nové práci si pořád dělají kafe a já nedokážu odolat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková