Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, rozhodla jsem se že zhubnu, ale vím, že je lepší hubnout s někým podporovat se porovnávat výsledky a hlavně dát si rady a opravdu to dotáhnou do konce a dostat se tam kat chceme!
Co vy na to je tu někdo kdo se přidá a půjde do toho?
Já bych chtěla zhubnout asi 30 kg ![]()
Ahoj, půjdu do toho s Tebou. Před časem tu byla jedna skupina hubnoucíh, ale ty si pak udělaly uzavřenou skupinu na Facebooku a tam já to neumím ![]()
Jinak já se snažím od začátku září. Omezila jsem sladké, začala jsem chodit cvičit a chtěla bych zhubnout tak 20kg.
Ahoj ja bych do toho sla takovych 15kilecek dole mam v planu dat dolu ![]()
Ahoj taky bych do toho šlo s Vámi. Potřebui zhubnout co nejvic nez se znovu začneme snažit o miminko. Coz bude doufam tak v lednu. Takže nevím kolik se dá shodit za ty čtyři mesíce, předpokládám ideálně tak 12-15 kg? To byse dost hodilo…
Ahoj holky, tak super jsem ráda, že je nás víc
¨
Já od včera začala držet dietu, nebo spíš zdravě jíst
už se těším jak kilča půjdou dolů ![]()
Kamcco, myslím si, že 15 kg za čtyři měsíce je reálné v pohodě, ale záleží z jaké váhy začínáš.?
Holky @pavlats @Chrupka20 @Kamcca můžu se zeptat z jaké váhy začínáte? ¨
Já se vážila včera a váha ukazovala hrozných 106,9 kg. ![]()
Co až nás tu bude víc udelat uzavřenou skupinu? Nejak se mi takhle veřejně nechce udávat moje váha ![]()
Ahoj holky, jdu do toho s vami, muzu?
Potřebuju do konce roku 7 kg dolu. Ted mam 67, ale k tomu jen 164 cm
, jsem cela rozkydla a povolena, hlavne oblast pasu, boky, bricho
Chci cvičit Jillian Michaels a pilates, ten je prý supr. O jídle to je pochopitelně taky, tak se chci snažit a dostat se na těch 60kg. ![]()
Klidne to udělám. Nevím nejak mám problém tu svojí strasnou váhu napsat sem veřejně na zed (ale nejsem na tom o moc lepe než ty). Bohužel jsem ted prodelala ZT a revizi, v březnu letos potrat s revizí. Tak s tou vahou chci neco udelat. Klidne 20 kg dolu by neuskodilo, ale zase si nechci rozházet zdraví…
@Géčko ja dnes rano stoupla na vahu a mam 86.5
takže to musi dolu… jj uzavrena skupina by byla lepsi ![]()
Ok dejte mi chvilinku ted obvolávám ruzné CAR, coz se přiznám je rpo me dulezitejší…
Ahoj, také bych potřebovala tak 15-20kg dolů, tak se přidám, jestli ještě mohu. Děkuji