Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@boruvkay Pečivo je největtší svinstvo po kterém se přibírá teda celkově bílá mouka no…ale já miluju pečivo
nedávno jsem držela bílkovinovou dietu a tam se sacharidy nesmí vůbec byl to úlet
…ale když se jí správně tak ani ty chutě nejsou jak píšeš
Mě ty kalorické tabulky pomohly ve velikosti porcích o hodně jsem si je musela zmenšit
ze začátku jsem všechno vážila a ted už vím od oka
…ale jako ted jím opět za dva musím se do toho opět dostat
at jsme příští léto krásné..:)
@novomamina jo, některá jídla co mi přišla relativně zdravá, mají fakt spoustu nezdravých kalorií. Tak já jím tmavé pečivo už spoustu let, začínala jsem původně dělenou stravou a tam se bílé taky nesmí, a už jsem u něj zůstala. A teď jsem přešla spíš na rýžové chlebíčky nebo knackebrot. A třeba buchty jsem nejedla nikdy, max. krémové dorty, nebo sem tam čokoládu, sušenky a sladké pečivo mi nikdy nic moc neříkaly. Já jsem spíš byla vždycky na maso.
@novomamina
Děkuji za tip. Já už cvičila se Shaunem T - Focus T25 a tohle tomu bude asi podobné. Jinak tabulky jsou super, zjistila jsem, že jím asi o polovinu méně než bych měla a doháním to cukry
člověk to má kolikrát na očích a myslí si jak nejí dobře, takže změna jídelníčku mě nemine, ale s chutí do toho (cvičení, ne jídla) a půl je hotovo ![]()
Jé T25 jsem taky cvičila..to je Jillian oproti tomu procházka růžovou zahradou ![]()
Fakt? Tak aspoň budu moct porovnávat. Ze začátku jsem si řikala, že to bude jen takovej domácí aerobik na zahřátí a pak jsem se sotva doplazila do sprchy ![]()
Ahoj, já se taky přidám.
Chci zhubnout max 7 kilo tuku. Začala jsem od pondělí. A co pro to děláte? ![]()
Jejda tady to pokročilo, než se děti vyspali, tak pomalu nestíhám dočítat. Ráda se přidám do skupiny.
Holky, tak co kdybychom založily svoji skupinku..i pro ty, kde to nebude nijak limitovaný váhou…? Prostě, kdo chce zhubnout je zvaný..ono někdy i „hloupých“ 5kg jde špatně…
Taky souhlasím, i když jsem předpokládala, že se jaksi budeme podporovat všechny, bez ohledu na věk, váhu, rasu, pohlaví
. Tak co @Kamcca, vezmete nás přece jenom do skupiny?
@novomamina @Rolin Bohužel holky, já sice nemám 85kg, ale (to si raději nechám až do uzavřené skupiny
i tak potřebuji hodně shodit a zpevnit postavu po porodu..Jsem mladá maminka, tak ať jsem i kočka pro sebe, pro děti a samozřejmě i pro manžela
. Tak ještě zkusíme počkat, jestli si to holky třeba nerozmyslí, nebo se naopka ještě někdo nebude chtít přidat a potom skupinku můžeme založit..já to sice ještě nikdy nedělala, teda ale poptám se zkušených holek tady na emiminu ![]()
HOlky omlouvám se, že ted moc nereaguji, ale nejak jsem se sesypala po tom ZT (v úterý jsem byla na revizi) dejte mi čas přes víkend, dám se psychicky dohromady a pak dočtu a rozešlu pozvánky. Zatím se omlouvám, včera, kdyz jsem zakládala skupinu tak mi bylo lepe, dnesak je to mnohem horší.
@artepetka Přesně tak
at jsme kočky já potřebuju hlavně zpevnit po porodu mám bříško povislejší)asi po strijích):(