Hubnutí, kdo to toho půjde se mnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1879
18.9.14 13:29

@boruvkay Pečivo je největtší svinstvo po kterém se přibírá teda celkově bílá mouka no…ale já miluju pečivo :D nedávno jsem držela bílkovinovou dietu a tam se sacharidy nesmí vůbec byl to úlet :D…ale když se jí správně tak ani ty chutě nejsou jak píšeš :)Mě ty kalorické tabulky pomohly ve velikosti porcích o hodně jsem si je musela zmenšit :D ze začátku jsem všechno vážila a ted už vím od oka :)…ale jako ted jím opět za dva musím se do toho opět dostat :) at jsme příští léto krásné..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
18.9.14 13:33

@novomamina jo, některá jídla co mi přišla relativně zdravá, mají fakt spoustu nezdravých kalorií. Tak já jím tmavé pečivo už spoustu let, začínala jsem původně dělenou stravou a tam se bílé taky nesmí, a už jsem u něj zůstala. A teď jsem přešla spíš na rýžové chlebíčky nebo knackebrot. A třeba buchty jsem nejedla nikdy, max. krémové dorty, nebo sem tam čokoládu, sušenky a sladké pečivo mi nikdy nic moc neříkaly. Já jsem spíš byla vždycky na maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
18.9.14 13:33

@Kamcca ..Tak co můžu i já k vám do skupinky? :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.9.14 13:50

@novomamina
Děkuji za tip. Já už cvičila se Shaunem T - Focus T25 a tohle tomu bude asi podobné. Jinak tabulky jsou super, zjistila jsem, že jím asi o polovinu méně než bych měla a doháním to cukry :roll: člověk to má kolikrát na očích a myslí si jak nejí dobře, takže změna jídelníčku mě nemine, ale s chutí do toho (cvičení, ne jídla) a půl je hotovo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
18.9.14 13:53

@mutter

Jé T25 jsem taky cvičila..to je Jillian oproti tomu procházka růžovou zahradou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.9.14 14:02

Fakt? Tak aspoň budu moct porovnávat. Ze začátku jsem si řikala, že to bude jen takovej domácí aerobik na zahřátí a pak jsem se sotva doplazila do sprchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.9.14 15:29

Ahoj, já se taky přidám. :-) Chci zhubnout max 7 kilo tuku. Začala jsem od pondělí. A co pro to děláte? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
18.9.14 15:33

Jejda tady to pokročilo, než se děti vyspali, tak pomalu nestíhám dočítat. Ráda se přidám do skupiny.

• Citovat
  • Upravit
4847
19.9.14 08:28

Holky, tak co kdybychom založily svoji skupinku..i pro ty, kde to nebude nijak limitovaný váhou…? Prostě, kdo chce zhubnout je zvaný..ono někdy i „hloupých“ 5kg jde špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
19.9.14 14:03

@artepetka jÁ SOUHLASÍM ALE ZALOŽIT SKUPINKU NEUMÍM :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
19.9.14 17:34

Taky souhlasím, i když jsem předpokládala, že se jaksi budeme podporovat všechny, bez ohledu na věk, váhu, rasu, pohlaví :mrgreen:. Tak co @Kamcca, vezmete nás přece jenom do skupiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
19.9.14 19:12

@novomamina @Rolin Bohužel holky, já sice nemám 85kg, ale (to si raději nechám až do uzavřené skupiny :-))i tak potřebuji hodně shodit a zpevnit postavu po porodu..Jsem mladá maminka, tak ať jsem i kočka pro sebe, pro děti a samozřejmě i pro manžela :-D. Tak ještě zkusíme počkat, jestli si to holky třeba nerozmyslí, nebo se naopka ještě někdo nebude chtít přidat a potom skupinku můžeme založit..já to sice ještě nikdy nedělala, teda ale poptám se zkušených holek tady na emiminu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
19.9.14 19:19

HOlky omlouvám se, že ted moc nereaguji, ale nejak jsem se sesypala po tom ZT (v úterý jsem byla na revizi) dejte mi čas přes víkend, dám se psychicky dohromady a pak dočtu a rozešlu pozvánky. Zatím se omlouvám, včera, kdyz jsem zakládala skupinu tak mi bylo lepe, dnesak je to mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1879
19.9.14 20:09

@artepetka Přesně tak :)at jsme kočky já potřebuju hlavně zpevnit po porodu mám bříško povislejší)asi po strijích):(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
19.9.14 20:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat