Hubnutí, kdo to toho půjde se mnou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pavlats
24.9.14 23:30

Ahoj holky, ráda bych se přidala tady k Vám. Jsem v té skupině, co tu nedávno vznikla, ale vůbec nic se tam neděje, nikdo tam nepíše.
Můžu se zeptat, co cvičíte? Mě bolí koleno, takže sporty typu aerobic, nebo elliptický trenažér jsou pro mne pasé.
Kdo by měl zájem, mohla bych poslat univerzální jídelníček od Havlíčka - je zhruba na 80kg ženu, která nemá moc pohybu. Já to držela před těhotenstvím a bylo to super. Kila šla dolů a byla jsem přecpaná. Problém je, že teď ty finance nejsou nic moc a tohle přece jen něco stojí.

• Citovat
  • Upravit
4847
25.9.14 07:58

@zorkaV Já jsem 6 týdnů po porodu a kojím, takže se klidně přidej, každý je vítaný :palec: :pankac:

@boruvkay A jak si počítáš kalorie? A kolik jich denně spotřebuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
25.9.14 08:02

@pavlats Ahojky, tak tě vítáme zpět :-). Já bych se na ten jídelníček podívala, a nebo až uzavřeme skupinu, tak to můžeš hodit na nástěnku pro všechny… Já mám od Havlíčka tu kuchařku zdravý životní styl..občas z toho něco ukuchtím, ale asi to neumím, páč sníst to jde, ale žádná senzace :nevim:

Taky mám jeden jídelníček, pak ho hodím na nástěnku..kamarádka ho dodržovala a taky si to velice chválila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
25.9.14 08:13

@pavlats máš pravdu, že tam nikdo nepíše a hlavně zakladatelka to založila a od té doby již nepřišla, takže nemůže přibrat všechny ostatní. :-(
Možná by bylo lepší založit novou :nevim:

Na ten jídelníček bych mrkla myslíš, že bys mi ho poslala na meil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
25.9.14 08:19

@Géčko Zakladatelka se omlouvala, že má teďkom nějaké psychické problémy po revizi či co, takže proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
25.9.14 08:20

A já nevím holky, jestli Vás všechny přizveme, když Vy jste nás nechtěly a omezily hranici na 85kg :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ( SAMOZŘEJMĚ ŽERT HOLKY!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.9.14 09:06

@artepetka no na netu existuje spousta stránek, kde se ti spočítá vše samo, používám stránky www.kaloricketabulky.cz, zadáš výšku, váhu a zvolíš si tam, zda máš přes den pohyb nebo ne. A ono ti to spočítá tvůj „bazální metabolismus“ což je to co spotřebuje tvoje tělo, když je úplně v klidu. Můžeš si vybrat zda to bude zobrazené v kaloriích nebo KJ. Pod ten bazální metabolismus se nesmíš dostat, protože pak sice jíš málo, ale tělo nehubne, naopak ze strachu vše co sníš ukládá. A je to fakt, začala jsem už na jaře, omezila jsem jídlo, ale po pár měsících, žádný výsledek, a pak jsem zjistila, že prostě jím hrozně málo a tělo vše ukládá. V databázi je tam předzaloženo spousta jídel a tak většinou stačí jen vybrat. Docela mě to baví, byla jsem na jídlo přes den hrozný lempl, většinou jsem jedla jen ráno a pak až večer, přes den jsem nějak zapomínala…teď vím, co a kdy mám sníst a snažím se to dodržovat. Vzhledem k tomu, že vstávám časně a večeřím hodně pozde, tak mám místo druhé večeře odpoledne dvě svačiny, ale dá se to. Nehladovím, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1852
25.9.14 09:07

Ahoj holky, taky vařím občas podle knížky od Havlíčka (velký dietní plán). Docela nám to chutná, ale po čem se můžeme doslova „užrat“ tak jsou recepty z Domácí krabičkové diety. Každá návštěva, která k nám dojde, chválí pomazánky.. Vřele doporučuju :) A na ten originál jídelníček od Havlíčka bych se chtěla kouknout, protože já mám pocit, že mám časti hlad.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
25.9.14 09:10

@artepetka aha, tak to jsem si nevšimla :-( to je mi líto :-(
tak požadavky si dej jaké chceš :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavlats
25.9.14 10:33

Ahoj, kdo chcete ten jídelníče, pošlete mi mail do SZ. Pošlu. Je fajn a hlad při něm rozhodně není. Jak jsem psala, je asi pro 80kg ženu. Takže kdo má výrazně víc - přidejte si ke všemu ještě tak 10-20%.

• Citovat
  • Upravit
1198
25.9.14 10:56

Holky, tak sice jsem si říkala že se zvážím až po měsíci ale nevydržela jsem a po týdnu 2 kg dole. To jde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
25.9.14 12:36

@boruvkay Zkusím se podívat a prolustovat to…

@rencakk A kdepak ty recepty hledáš??

@Géčko Žádné nejsou, jen sem choď a hubni s námi :palec: :palec: :palec:

@pavlats Pošlu ti zprávu, ráda se inspiruju…

@Géčko jj, jde..je to sice moc na jeden týden, ale ze začátku, ty kilečka jdou hodě rychle dolů, pak se to zpomaluje a to je ten čas, kdy to nesmíš vzdát :palec:

A co jste dneska vařily holky? My měli kuřecí vývar a tortilu s mletým kuřecím masem a zeleninou…pošmákla jsem si :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.9.14 12:55

Já byla v kantýně…tam byl malý výběr, tak že vařená rýže s kuřecím prsem a zalité žampionovou omáčkou. Mooc dietní to nebylo, taky jsem to nedojedla. :)) Už jsem nějak nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4847
25.9.14 13:01

@boruvkay Ale katastrofa taky ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.9.14 13:23

@artepetka no ne, ale má to cca 2000KJ, pořád se ještě vejdu do denního příjmu.
Jen jsem tento týden hrozně unavená, už nevím čím by to bylo. Ráno mně budík skoro nevzbudí, a večer odpadnu straně rychle. Spím celou noc tak tvrdě, že snad ani rána z děla by mě nevzbudila. Teď se do mne zase dala nějaká zimnice a mám horké tváře, tak doufám, že to zase není nějaký bacil. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková