Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj. Prosím pěkně, máte někdo zkušenosti s tímhle hubnoucim zázrakem? Chtěla bych je zkusit na cvičení, ale je to pěkná částka, tak jestli to vůbec funguje.
Jako nápad jak vytáhnout z lidí prachy určitě dobrý
. Vždycky, když něco vypadá, že to pomůže zhubnout a pokud možno bez námahy, vzbudí to zájem a spoustu lidí to láká.
Zde navíc funguje placebo efekt. Člověk má spojený pot s námahou a cvičením, takže když je pod legínama zpocený, věří, že určitě něco spálil. Takhle to ale určitě nefunguje. Navíc jsou jakoby z neoprenu, šíleně pod oblečením šustí, mají blbě zakončený pas a škrábou, v neposlední řadě šíleně smrdí. /Já osobně je nemám, ale má je kamarádka a samozřejmě vyhozené peníze ![]()
/Když si koupíte o dost lacinější saunovací, vyjde to nastejno
.
@zorkaV Taky si myslím, že zbytečně vyhozené peníze, vždycky se tu směju u těch teleshopingů..
@Leniczka23
Když ona touha po bezpracném hubnutí je táááák velká
.Za chvíli vymyslí nějakou jinou specialitku
, boty a kalhoty už tu byli, teď přijde na řadu hubnoucí čepice, pěkně se při jejím nošení zapaří mozek a člověk zapomene kolik vlastně stála
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Leniczka23
Když ona touha po bezpracném hubnutí je táááák velká.Za chvíli vymyslí nějakou jinou specialitku
, boty a kalhoty už tu byli, teď přijde na řadu hubnoucí čepice, pěkně se při jejím nošení zapaří mozek a člověk zapomene kolik vlastně stála
.
Ted jsi to zabila
s tou cepici. Musim ale rict, ze dcerku teleshopping moc bavi, tak aspon k necemu to je ![]()
Jako je to hnus být takhle spocená. To budou vaginální problémy se zapařenou šuškou! V životě bych si to nekoupila.
Navíc to že se potíš, ještě neznamená, že hubneš…
Ja myslim ze tam je vahovej ubytek jen to, co ze sebe vypotis vodu. Tu stejne pak musis doplnit kvuli dehydrataci, takze vysledek 0. jen tahaj prachy
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Leniczka23
Když ona touha po bezpracném hubnutí je táááák velká.Za chvíli vymyslí nějakou jinou specialitku
.
Já myslela že člověk spíš zapomene kolik vlastně váží..:-D No já se dřu každý den s Jillien a nenapadlo by mně kupovat takovýhle sra*ky..ale jak píšeš..ta touha..
Tak neměla jsem v plánu se v tom 6 hodin válet u televize, ale na to cvičení a pak s tím dolů. Jako se někdo obaluje ve fólii (
), jelikož do sauny nesmím, tak aspoň něco. Četla jsem nějaký slovenský stránky a tam ty pisatelky do sebe jely jak kdyby šlo o čaj s mlíkem
Spíš jestli to umí pomoct při tom cvičení, na celulošku a tak. Jinak díky za názory.
První co mě napadne, když to vidím v tv, že pod tím musí člověk pěkně smrdět, no a s hubnutí to nemá samo nic společnyho ![]()
Ahoj, mám je už měsíc a 12kg je dole, celuditida je na oko pryč jen na omak je jehce znát. Ze začátku se mi tomu také nechtělo věřit. ale jak píšeš,,touha,,. Jídelníček jsem nijak nezměnila a pitný režim také ne, 2×týdně jsem vzala psa a šla si zaběhat. Nyní bude zkoušet mamka, jelikož mě už jsou velké. Hodně štěstí
Ahoj, pošlu Ti odkaz odkud to k nám do Čech vyvážejí a pak z lidí tahají prachy, máš tam i fotky jak se kalhoty hot shapers vyrábí a hlavně si všimni ceny a pak to porovnej s tou za kterou to prodávají u nás! A jsou to určitě ty samé…dnes je vše vyrobeno v Číně a to i značkové věci nebo oblečení.: http://www.aliexpress.com/…8763353.html
prodejce má mimochodem 100% pozitivní komentáře a více naž 250 objednávek. A takhle to u nás chodí skoro u veškerého zboží…obchodníci nás ždímou. ![]()
@zorkaV píše:
Ahoj. Prosím pěkně, máte někdo zkušenosti s tímhle hubnoucim zázrakem? Chtěla bych je zkusit na cvičení, ale je to pěkná částka, tak jestli to vůbec funguje.
Ahoj holky oživuji tuto diskuzi a musím vás nevěřící vyvézt z omylu. Jsem rok po porodu. Než jsem si koupila legíny měla jsem 60 kg. Nyní s nimy cvičím 2× týdně v aerobicu a jelikož po každé co přijdu domů a vysliknu je, nejsou zevnitř mokré jen legíny ale i kalhotky, tak nyní po třech měsících vážím 56 kg. Takže za mě to nejsou zbytečně vyhozené peníze. ANO FUNGUJÍ.
I manžel je nadšen
- motivace pokračovat. Ale já už moc nemusím. Spíš jen posilovat. ![]()