Legíny hot shapers

733
18.9.14 09:44

leginy hot shapers

Ahoj. Prosím pěkně, máte někdo zkušenosti s tímhle hubnoucim zázrakem? Chtěla bych je zkusit na cvičení, ale je to pěkná částka, tak jestli to vůbec funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4918
18.9.14 09:57

Jako nápad jak vytáhnout z lidí prachy určitě dobrý :mrgreen:. Vždycky, když něco vypadá, že to pomůže zhubnout a pokud možno bez námahy, vzbudí to zájem a spoustu lidí to láká.
Zde navíc funguje placebo efekt. Člověk má spojený pot s námahou a cvičením, takže když je pod legínama zpocený, věří, že určitě něco spálil. Takhle to ale určitě nefunguje. Navíc jsou jakoby z neoprenu, šíleně pod oblečením šustí, mají blbě zakončený pas a škrábou, v neposlední řadě šíleně smrdí. /Já osobně je nemám, ale má je kamarádka a samozřejmě vyhozené peníze :)
/Když si koupíte o dost lacinější saunovací, vyjde to nastejno :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
18.9.14 10:04

@zorkaV Taky si myslím, že zbytečně vyhozené peníze, vždycky se tu směju u těch teleshopingů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
18.9.14 10:14

@Leniczka23
Když ona touha po bezpracném hubnutí je táááák velká :lol:.Za chvíli vymyslí nějakou jinou specialitku :pankac:, boty a kalhoty už tu byli, teď přijde na řadu hubnoucí čepice, pěkně se při jejím nošení zapaří mozek a člověk zapomene kolik vlastně stála :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
18.9.14 10:17
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Leniczka23
Když ona touha po bezpracném hubnutí je táááák velká :lol:.Za chvíli vymyslí nějakou jinou specialitku :pankac:, boty a kalhoty už tu byli, teď přijde na řadu hubnoucí čepice, pěkně se při jejím nošení zapaří mozek a člověk zapomene kolik vlastně stála :mrgreen:.

Ted jsi to zabila :mrgreen: :mrgreen: s tou cepici. Musim ale rict, ze dcerku teleshopping moc bavi, tak aspon k necemu to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
18.9.14 10:17
  • Citovat
  • Upravit
6525
18.9.14 10:22

Jako je to hnus být takhle spocená. To budou vaginální problémy se zapařenou šuškou! V životě bych si to nekoupila.
Navíc to že se potíš, ještě neznamená, že hubneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
18.9.14 10:34

Ja myslim ze tam je vahovej ubytek jen to, co ze sebe vypotis vodu. Tu stejne pak musis doplnit kvuli dehydrataci, takze vysledek 0. jen tahaj prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
18.9.14 11:01
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Leniczka23
Když ona touha po bezpracném hubnutí je táááák velká :lol:.Za chvíli vymyslí nějakou jinou specialitku :pankac:, boty a kalhoty už tu byli, teď přijde na řadu hubnoucí čepice, pěkně se při jejím nošení zapaří mozek a člověk zapomene kolik vlastně stála :mrgreen:.

Já myslela že člověk spíš zapomene kolik vlastně váží..:-D No já se dřu každý den s Jillien a nenapadlo by mně kupovat takovýhle sra*ky..ale jak píšeš..ta touha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
18.9.14 11:01

@Black Cat :mrgreen: :mrgreen: přesně..ať žije vaginální mykóza!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
18.9.14 11:57

Tak neměla jsem v plánu se v tom 6 hodin válet u televize, ale na to cvičení a pak s tím dolů. Jako se někdo obaluje ve fólii ( :zed: ), jelikož do sauny nesmím, tak aspoň něco. Četla jsem nějaký slovenský stránky a tam ty pisatelky do sebe jely jak kdyby šlo o čaj s mlíkem :-) Spíš jestli to umí pomoct při tom cvičení, na celulošku a tak. Jinak díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
18.9.14 20:34

První co mě napadne, když to vidím v tv, že pod tím musí člověk pěkně smrdět, no a s hubnutí to nemá samo nic společnyho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
6.11.14 03:01

Ahoj

Ahoj, mám je už měsíc a 12kg je dole, celuditida je na oko pryč jen na omak je jehce znát. Ze začátku se mi tomu také nechtělo věřit. ale jak píšeš,,touha,,. Jídelníček jsem nijak nezměnila a pitný režim také ne, 2×týdně jsem vzala psa a šla si zaběhat. Nyní bude zkoušet mamka, jelikož mě už jsou velké. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.11.14 22:18

Ahoj, pošlu Ti odkaz odkud to k nám do Čech vyvážejí a pak z lidí tahají prachy, máš tam i fotky jak se kalhoty hot shapers vyrábí a hlavně si všimni ceny a pak to porovnej s tou za kterou to prodávají u nás! A jsou to určitě ty samé…dnes je vše vyrobeno v Číně a to i značkové věci nebo oblečení.: http://www.aliexpress.com/…8763353.html

prodejce má mimochodem 100% pozitivní komentáře a více naž 250 objednávek. A takhle to u nás chodí skoro u veškerého zboží…obchodníci nás ždímou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.11.14 09:21

Legíny hot shapers - fungují

@zorkaV píše:
Ahoj. Prosím pěkně, máte někdo zkušenosti s tímhle hubnoucim zázrakem? Chtěla bych je zkusit na cvičení, ale je to pěkná částka, tak jestli to vůbec funguje.

Ahoj holky oživuji tuto diskuzi a musím vás nevěřící vyvézt z omylu. Jsem rok po porodu. Než jsem si koupila legíny měla jsem 60 kg. Nyní s nimy cvičím 2× týdně v aerobicu a jelikož po každé co přijdu domů a vysliknu je, nejsou zevnitř mokré jen legíny ale i kalhotky, tak nyní po třech měsících vážím 56 kg. Takže za mě to nejsou zbytečně vyhozené peníze. ANO FUNGUJÍ. :palec: I manžel je nadšen :srdce: - motivace pokračovat. Ale já už moc nemusím. Spíš jen posilovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková