Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Cosmic píše:
Jo a ted koukam, ze na http://www.hotshapers.cz/?…maji akci za 499 + 99 postovny:D to me docela stve, mohla jsem mi origost o dve kila drazsi, no coz.. uvidime:D
a už je mám objednané
jsem na ně zvědavá ![]()
Ahoj ženy,
prosím, mohly byste mi poradit, zahlídla jsem nějakou reklamu asi taky TV shopping - měli tam troje džegíny - taky asi za 1500. Prý úúúžasný materiál stahující špeky
akorát jsem zapomněla, jak se to jmenuje. Nevíte někdo? A kdyby byl i odkaz na ebay, nebo jiný Číňany, bylo by to super.
Ahoj, jsem nováček, rovněž zvažuji koupi legín. Jak jste již psaly, jsou momentálně v akci na originálních stránkách. Nikde jsem nenašla složení materiálu originálu, u těch ostatních píšou 70% neopren, 15% polyester a 15% nylon. Ví někdo prosím složení u origoš Hot Shapers? Taky bych se chtěla zeptat na velikost, zda se narvu do velikosti „M“, když mám v pase 69cm, ale v bocích 100. Spadám sice do tabulky, ale raději pro přímé zkušenosti, předem moc děkuji ![]()
@x.Misule.x Ahoj, já jsem koupila a musela bohužel vrátit. Mám konfekční velikost 44 a když mi dorazily XL byly žalostně malé, hlavně v sedu, jsou krátké mám větší břicho a absolutně neseděly. Jinak složení jsem nestudovala, ale je to podle mě neopren. Objednala jsem o 2 čísla větší tak jsem zvědavá.
@x.Misule.x
Mám originál z TOP Shopu a materiál je 30% polyester, 40% neopren a 30% nylon
Ahoj holky, nad legínama taky přemýšlím. Kámoška má a je moc spokojená, změny jdou na ní vidět a říkala, že má pocit, že má pevnější nohy…Dívala jsem se na MMB, kde jsou za cca 400, ale našla jsem je i na Aliexpressu za 230
myslíte, že se jedná o ty samé nebo můžou být z Ali nějaké „fejky“? Máte některá z Vás, co jste nakoupila nějaké zkušenosti - myslím celkově? Zda Vám pomohly a jste spokojené…
Paní na Ali psala, že by mohly mít vyšší pas - že trochu sjíždí. Toho se taky bojím, jsem nervní, když mi sjíždí gatě ![]()
@Simča Simčo a trefila ses velikostně? Taky zvažuju objednání z Ali, ale bojím se ať je nemám malé ![]()
Holky já je objednávala z Aliexpressu, přišly do 2 týdnu
. Cvičím v nich cca 2 týdny. Snažím se hýbat 6 dní v týdnu (běh, Jill, nějakou vlastní sestavu - na co zrovna mám náladu
a vždy tak cca půl hoďky. Taky jsem si trošku upravila jídelníček, žádný večerní mlsání atd. A řekla bych, že už je to na mě trošku vidět. I ta celulitida pěkně mizí. Je jasný, že i když je máte a nijak nesportujete, takže nemůžete čekat zázraky
Chce to vzít pěkně ze všech stran
Hubnutí a zpevňování zdar ![]()
@Anyzek3 Ahojky, a můžu se zeptat na ten pas? Je vyšší nebo opravdu kloužou dolů? ![]()
@Sinquinita Mám je tak 2 cm pod pupík a je pravda, že trošku kloužou, spíš přes zadek. Když jdu v nich běhat ven, tak si přes ně beru ještě takový volný šortky pro lepší pocit. Vzala jsem si teda vel. S, i když normálně nosím M. Tam mi podle tabulek vylezlo to S.
Zdravím, také jsem se k vám přidala nově ![]()
Dnes mi dorazily legíny za 500Kč ze Slevozdroj.cz, vím, že na Aliexpresu jsou za poloviční cenu, ale ta dodací doba mě trochu mátla a nechtěla jsem nic platit předem. Pořídila jsem si L, a když jsem je rozbalila, tak jsem se trochu lekla, že jsou malé. Naštěstí jsou hodně pružné a já jsem se tam bez námahy vlezla. Zároveň si je objednala i má šéfová, tak budeme závodit na kom to půjde víc poznat. ![]()
Sportu zdar a kilům navíc také! ![]()
Zdravím všechny, uvažuji o koupi těchto legin. Nevíte někdo, jak je to s nošením v těhotenství? Jsem ve 24. týdnu a mám problém se silnými stehny a větším pozadím.
@LuckaPraus No nevím, asi bych je radši nenosila v těhotenství. Ono jde o to, že se v nich fakt zapotíš, máš úplně mokré kalhotky. Já v nich odcvičím a hned jdou dolů a já do sprchy.
@anonymka227 ano já ten efekt pocítila a to co jsem chtěla jsem za tu dobu dolů dala, ale chce to i pohyb a jídelníčeka už je nepotřebuju
takže je budu prodávat… mám i tričko takové to zelene, prodám komplet za 1800 kč
když by měl někdo zájem