Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@marsi85 šustí, ano, ale na to si zvykneš. Po prvním vyprání budou vonět
. Já jsem spokojená. Díky nim, se rychleji u cvičení zahřeji a pak po sundání, cítím, že to má nějaký efekt - to vidím i na váze. Jak se mi pomalu pěkně formuje postava. Tak ať se pěkně hubne, formuje a legíny ať splní účel ![]()
@sromulenka jj no, cvičím 2× denně
ale ten smrad
to je fakt síla… pokud bude efekt hubnutí stejně silný jak ten zápach tak budu fakt spokojená
@sromulenka Když budeš chodit do fitka i v obyč. kraťasech, myslím, že váha pujde dolů také..víš?
To není o legínách, ale o tom, že se hýbeš… ![]()
Mě dneska taky přišly domů a přesně jak holky píšete, šustí a docela slušně páchnou
A na kolik je mám vyprat? ![]()
Prala bych to na 30 a bez avivaze, ale jeste je nemam doma, nikde se to nepise?
Ahoj holky, tak jak jde formovat postava? Myslíte, že tyto legíny opravdu fungují? Přemýšlím o nich. děkuji za info
Tak už třetí den je nosim na doma a můžu říct, že když uklízim nebo lítám za malou, tak se v nich dost slušně potím, tak je ještě vemu na cvičení a uvidíme.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s velikostí. Opravdu sedí podle jejich tabulek? Nebo je lepší vzít větší.
@marsi85 Můžu se prosím zeptat, jestli legíny fungují? Děkuji za odpověď ![]()
Přemýšlím o obejdnání ale nevim zda opravdu fungují…
chodím cvičit na alpinning a chtěla bych chodit v nich… a popřípadě i ven na procházky s kočárkem… ale písněte zda vám šli cm opravdu dolu… ![]()
Mě můžou vytočit chytrý názory, že to na hubnutí není, že maximálně na celulitidu. Ale celulitida jsou přece jen „přežraný“ a nafouklý tukový buňky ne? Tudíž, když se zmenší nebo odstraní tuková buňka, tak to není hubnutí? No, ženy- uznejte nebo mě vyveďte z omylu ![]()
Nějaké sportovní kalhoty v akci: https://www.slevomat.cz/…-v-3-4-delce?…
@Jannnča píše:
Nějaké sportovní kalhoty v akci: https://www.slevomat.cz/…-v-3-4-delce?…
To asi budou obyčejné legíny. Ta cena je dost nízká..
@Levandulina Jo, je uvedeno pouze kompresní, čili stahovací
… potící tedy nebudou.
Já uvidím, až začnu chodit více ven, vyzkouším sáčky
… mám problémy s ekzémy - teď jsem ráda, že mám klid, tak nechci svou kůži podráždit nějakou unáhlenou koupí
.