Legíny hot shapers

Napsat příspěvek
Velikost písma:
461
25.2.15 15:45

@marsi85 šustí, ano, ale na to si zvykneš. Po prvním vyprání budou vonět :). Já jsem spokojená. Díky nim, se rychleji u cvičení zahřeji a pak po sundání, cítím, že to má nějaký efekt - to vidím i na váze. Jak se mi pomalu pěkně formuje postava. Tak ať se pěkně hubne, formuje a legíny ať splní účel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.2.15 19:03

@sromulenka jj no, cvičím 2× denně :) ale ten smrad :D to je fakt síla… pokud bude efekt hubnutí stejně silný jak ten zápach tak budu fakt spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
27.2.15 11:40

@sromulenka Když budeš chodit do fitka i v obyč. kraťasech, myslím, že váha pujde dolů také..víš? ;) To není o legínách, ale o tom, že se hýbeš… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.2.15 14:17

Mě dneska taky přišly domů a přesně jak holky píšete, šustí a docela slušně páchnou :mrgreen: A na kolik je mám vyprat? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
27.2.15 17:00

Prala bych to na 30 a bez avivaze, ale jeste je nemam doma, nikde se to nepise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.3.15 19:40

Ahoj holky, tak jak jde formovat postava? Myslíte, že tyto legíny opravdu fungují? Přemýšlím o nich. děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
11.3.15 12:18

Tak už třetí den je nosim na doma a můžu říct, že když uklízim nebo lítám za malou, tak se v nich dost slušně potím, tak je ještě vemu na cvičení a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.15 16:21

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s velikostí. Opravdu sedí podle jejich tabulek? Nebo je lepší vzít větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
11.3.15 17:07

@marsi85 Můžu se prosím zeptat, jestli legíny fungují? Děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
12.3.15 09:25

Přemýšlím o obejdnání ale nevim zda opravdu fungují… :) chodím cvičit na alpinning a chtěla bych chodit v nich… a popřípadě i ven na procházky s kočárkem… ale písněte zda vám šli cm opravdu dolu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.3.15 09:31

Mě můžou vytočit chytrý názory, že to na hubnutí není, že maximálně na celulitidu. Ale celulitida jsou přece jen „přežraný“ a nafouklý tukový buňky ne? Tudíž, když se zmenší nebo odstraní tuková buňka, tak to není hubnutí? No, ženy- uznejte nebo mě vyveďte z omylu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
14.3.15 12:41

Nějaké sportovní kalhoty v akci: https://www.slevomat.cz/…-v-3-4-delce?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
14.3.15 13:01
@Jannnča píše:
Nějaké sportovní kalhoty v akci: https://www.slevomat.cz/…-v-3-4-delce?…

To asi budou obyčejné legíny. Ta cena je dost nízká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
14.3.15 13:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
14.3.15 13:11

@Levandulina Jo, je uvedeno pouze kompresní, čili stahovací ;)… potící tedy nebudou.
Já uvidím, až začnu chodit více ven, vyzkouším sáčky :mrgreen:… mám problémy s ekzémy - teď jsem ráda, že mám klid, tak nechci svou kůži podráždit nějakou unáhlenou koupí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková