Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky od pomedelka furt se usmivam a kukum na sebe jaka jsem bylba, jsem matka 3 detech a veřim všemu, když jsem po třetim porodu a po ruznych dietach dostalase na 79-80kg, koupilamse trenažer a začala denne behat po 40min, vaha krasne jšla dolu bez žadnych jidelnečku a diet, tetj mam 64, a dal budu pokračovat behat, a žadne leginy nepomohut, prosim neveřte je to lakačka na penize
![]()
No, ja bych ven v nich nešla, a pod kalhoty se vubec nevyjdut, když začnu zazračno v nich hubnut určite napišu
![]()
Holky já jsem si je objednala za 270,– z Číny a je na nich i to jejich logo. Čekám až porodím a jdu do nich
Kamarádka už v nich cvičí a říkala, že je nemohla ani vyslíct jak pod nima byla spocená ![]()
Zde za 439,– i s postovnym… http://amplion.centrum.cz/…it-roku-2015
Ja to riskla, objednala, tak pak pisnu, jinak neverim na zazraky, ze se budu valet u tv a budu hubnout, ale kdyz budu chodit ven na prochazky s kocarem nebo doma cvicit, zkusim je, stejne sem mela v planu naky legina na cviceni koupit a paradoxne kdybych koupila naky adidas apod. tak za ne dam jedou tolik:)
http://www.aliexpress.com/…shapers.html?…
tady
myslím že už ten odkaz sem někdo dával. Objednávala jsem i jen pás přes břicho, ale ten jim teda nesedí velikost.
Tak dnes mi také dorazily. Objednávala jsem je od Františka Rokose (myslím si, že pokud si koupíte voucher na slevových portálech, tak vždy je to od tohoto pána)a nejsou to originály. Jsou černé a uvnitř zeleno žluté, ale podle obrázků originálů neodpovídají. Ale po pravdě jsem ani originály nečekala, když stáli 599,– legíny+pás, ale materiál bych řekla, že odpovídá. Uvidíme jestli se budu potit
hned dnes je vyzkouším na cvičení s Jillian Michaels.
Ja si prave taky myslim, ze ty z ruznych slevovych portalu nebudou original…
Taaak pravě mi došly a už je mam i na sobě…a je pravda že už po nějakych 5 min litani kolem dětí sem cítila jak se potím na vnitřni straně stehen! jinak teda nejsou vubec přes cele břicho, což mě teda trochen mrzi.tak uvidime… ![]()
Chodím cvičit, a jedna starší paní si je počídila. Efekt prý nepozná- neví jestli hubne samotným cvičením a nebo k tomu dopomáhají i legíny.