Legíny hot shapers

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
2.4.15 12:49

Taaak pravě mi došly a už je mam i na sobě…a je pravda že už po nějakych 5 min litani kolem dětí sem cítila jak se potím na vnitřni straně stehen! jinak teda nejsou vubec přes cele břicho, což mě teda trochen mrzi.tak uvidime… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.4.15 11:34

Tak co holky jak vam leginy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.4.15 14:17

Chodím cvičit, a jedna starší paní si je počídila. Efekt prý nepozná- neví jestli hubne samotným cvičením a nebo k tomu dopomáhají i legíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.4.15 16:28

Ahoj, holky tak leginy nefunguji, dnes jsem se važila a mežila, ani 100g dolu nejšlo, ani 0,5sm :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:, hrozne my z nich špatne, jsem unavena, a bolej svaly na nohach, asy jsem dehydratovana, jsem sklamana, poradte jak mužu zhubnut :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8147
3.4.15 17:15

@mariči Vzdyt je mas zatim docela jen kratce, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
4.4.15 12:30

Já to taky riskla a objednala jsem si je za 250,– Kč z Číny. Včera přišly a dnes je jdu vyzkoušet. Za ty prachy, nekupte to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.4.15 17:06

já taky podlehla

Ahoj, po přečetení diskuse tady jsem see rozhodla a objednala si je z Číny. Za 1100 z Teleshopingu bych do toho nešla, ale za necelých 12 dolarů z Číny to fakt zkusím :lol:. Prosím Vás, kdo jste si je objednávali přes Aliexpress, jak dlouho jste čekali na dodání? mají tam uvedeno 20 dní na zpracování požadavku a 15 - 60 dní na doručení. Fakt budu čekat třeba dva měsíce?
Jinak musím říct, že mé „mimčo“ už má 22, ale tady na e-miminu jsem už zjistila spoustu užitečných věcí, které se zrovna dětiček netýkaly, takže jsem se dneska zaregisrovala a dám vědět, jak se mi legíny osvědčily. Jen doufám, že nebudou tak šíleně smrdět, jak to tady mnohé píšete :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.4.15 13:46

Já na ně čekala z Číny cca 6 týdnů, ale z toho tam bylo těch 14 dnů jejich svátků, kde obchody na Aliexpress nefungovali. Takže když je odečtu, tak kalhoty přišly za 4 týdny. Dnes jsem je byla vyzkoušet ve fitku (1 hodina kardia - steper, orbitrek, bežecký pás) a musím říct, že kalhoty byly opravdu úplně mokré. Nevím jestli pomůžou na hubutí, ale nohy budou třeba aspoň trochu hladší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.4.15 13:52

děkuji Simčo

Díky za info, tak třeba je do měsíce dostanu. Na fitko nemám čas, ale jezdím nejmíň 4×-5× týdně doma na rotopedu, tak legíny můžou makat se mnou :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
5.4.15 14:20

Určitě je na tom rotopedu využiješ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
5.4.15 15:25

@mariči kolikrát jsi s legínama intenzivně cvičila? A jak dlouho už je máš? Že si myslíš, že neúčinkuji? Já už po měsíci, cítila změnu. Já jsem s nimi MOC spokojená. Jsou pěkně uplé na těle a můžu je nosit ven jen tak. Dělají krásně štíhlou postavu. Cvičím jednou dvakrát do týdne, hodinku intenzivně a jsem se sebou spokojená. A co je důležité - manžel mi chválí postavu, jak krásně jsem po druhém porodu zhubla. To dělají ty legíny. Já si koupila ty za 1100,– a už se mi to krásně vrátilo. :) No ale jak je vidět, ne na každého to působí. I když - neděláš něco špatně? U nás co mají holky ty legíny, tak VŠICHNI zhubly. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.4.15 18:36

Ja jich mam tyden, denne beham 40min.je pravda že se moc spotim, ale nejako na vahu to nefunguje, nevim asy musim vic vyderžet snad bude efekt, ja hubnu tak asy 2kg mesične, uvidim snad asponj se mi podaži nico navic zhubnut, :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.4.15 12:36

Ahoj holky tak URA mam 1sm minus, vaha koza se nehnula, bylo by možne že vaha se derži od teho že ješče nemam misičky po porodu a kojim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, ma nikdo z tim skušenost. DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
10.4.15 09:43

Ahoj holky, tak me dneska dorazily, mam je z toho amplionu za 439 i s postovnym, original to rozhodne neni, ale material je podle me asi stejny.. ostatne, smrad docela dost:D ale po vyprani to snad trosku vyprcha:D jinak mam velikost M, bala jsem se, ze mi to bude velky po precteni mir a teda myslim, ze mi jsou akorat, mam je pres cely bricho, mela jsem je na sobe chvilku a cejtim hrejivy pocit, necekam zazrak, ale myslim, ze urcite trosku telo stahnou, nez kdyz clovek nosi volny teplaky:D tak uvidime:D

Jinak jestli nekdo chce dobry recept na hubnuti, tak ja vyzkousela za svuj zivot milion veci a nejvic jsem zhubla pocitanim KJ.. fakt jsem drzela 5-5,5 tis. KJ denne a zhubla jsem, zcela jsem vynechala pecivo, nahrazovala jsem ho knackebrotama.. a samozrejme zadny alkohol a sladky piti.. v tom byl zaklad, obcas sem si dala i sladky, ale hezky jsem si to zapsala a kdyz jsem hold snedla cokoladu, mohla jsem zbytek dne jen okurku:DDD.. ted je posledni dobou hodne hit cia seminka, docela mi chutnaji, davam si je do rozmixovanyho jablka a dostane do sebe clovek hodne vlakniny.. jo a to nej, samozrejme pohyb, ja se vzdy pro neco nadchnu, elan mi vydrzi mesic a pak zase na novo:D..ale jillian byla super, vydrzela jsem ten prvni mesic a nemit dve deti, ktery mi neumozni 25 min v klidu, tak cvicim dal.. ted se dokopu aspon kazdy den udelat par kliku nebo neco proste, treba pet minutek.. i kdyz nekdy taky ne:D..jo a chodim s kocarem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
10.4.15 09:53

Jo a ted koukam, ze na http://www.hotshapers.cz/?…

maji akci za 499 + 99 postovny:D to me docela stve, mohla jsem mi origost o dve kila drazsi, no coz.. uvidime:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková