Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Meluzinecka Nemůžeš tady hodit odkaz na ten aliexpress?…přiznávám bez mučení, že se mně to nechce hledat
…děkuji.
@Meluzinecka Jo, jo - děkuji, už jsem to našla…ten pás mají ale dražší, takže se zřjmě taky v pondělí vydám do Lidlu
.
Jeee. Já teď budu za trotla, ale budete si to někdo objednávat? Já to odtam neumím, tak že by jste si objednaly dvoje a já jedny pak odkoupila
@zorkaV Mrkni tady - ta cena není zase až tak vyšší.
https://www.slevomat.cz/…alovani-tuku#…
To je celkove vtipne, jak TOP SHOP porada prodava za 1100Kc, prestoze se objevuji dalsi zdroje kde to je za 400Kč max ![]()
Tak já si je dnes objednala za 10,– USD přímo na Aliexpress
. Když nebudou fungovat, tak mě těch 250,– Kč nebude tak mrzet jako 1100,– Kč.
Mně teda dorazily ty levne z aukra a jsem zklamaná
I když jsem se měřila a měly mi sedět tak mají tak nízký pas a jakoby rozkrok že je sice natáhnu, ale pak se mi stahují po těle dolů…a to nemluvím o tom šíleném zápachu, co mi tu vytvořily v bytě, musela jsem celou noc větrat. Legíny skončily na terase, ale stále smrdí…tak nevím no ![]()
Holky ja me objednavala z toho slevomatu a porad mi nic neprislo :-/
@PetraPiranha A objednávala jsi na slevozdroj, nebo na slevomat?
@PetraPiranha A přišel ti potvrzující e-mail? Mají tam dodací lhůtu do sedmi pracovních dnů. Pokud je všechno v pořádku, tak mají ještě čas na dodání. Ale podle diskuze mají problém s nedostatkem velikostí.
Prislo mi info o provedeni platby, taxem to zaplatila na ucet a pak uz mi neprislo nIc, budu jim tam muset napsat
Ahoj holky, tak mě dneska přišly domů a už je mám na sobě
no materiál šustivý a dcela slušně páchnou
tak doufám, že za ty peníze, ten pot atd to bude stát!!! kamarádka je má a je spokojená, nosí je skoro furt, jak doma tak ven se psem i na cvičení, večer je sundá dá sušit, hodí sprchu… někdo je spokojený, někdo ne… ale i já se nechala zlákat ![]()