Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, chci se vás zeptat, jestli jste si některá objednávaly legíny z Hotshapers.cz…na e-mail neodpovídají a telefon nefunguje
obávám se, že to je podvod ![]()
@Cosmic píše:
Jo a ted koukam, ze na http://www.hotshapers.cz/?…maji akci za 499 + 99 postovny:D to me docela stve, mohla jsem mi origost o dve kila drazsi, no coz.. uvidime:D
holky, pozor!!! Je to podvod!!! Pátrala jsem a bankovní účet patří společnosti Jiveka s. r.o.!!!
http://www.antislevy.cz/…vovy-portal/
jsem naletěla a teď nevím, jak mám peníze získat zpátky
![]()
@januschka
to jsou zmetci
taky jsem z té stránky chtěla objednávat
třeba se to ještě vyřeší ![]()
@anonymka227 to je poprvé, co jsem na něco nalítla, ale už to řeším přes banku a podám na ně TO…
![]()
@januschka tak dej vědět jak si dopadla
budu držet palce
z takovýho jednání je mi na
teď se budu bát něco někde objednat
i když já většinou objednávám na dobírku, protože maji rychlejší vyřízení ![]()
@anonymka227 píše:
@januschka tak dej vědět jak si dopadlabudu držet palce
z takovýho jednání je mi na
teď se budu bát něco někde objednat
i když já většinou objednávám na dobírku, protože maji rychlejší vyřízení
nevím, co mě tenkrát bacilo po hlavě, ale taky vždy objednávám na dobírku, ale jak mám jen mateřskou, tak šetřím kde se dá a poslala peníze dopředu - naivně jsem si myslela, že ušetřím na poštovným
blbka jedna
no, jsem poučena…dám vědět
@januschka jj to znám
taky jsem na mateřský a taky škudlim každou korunu
proto jsem si právě tu koupi kalhot rozmyslela
jsem 5 měsíců po porodu a potřebovala bych zhubnout, začala jsem chodit na dvouhodinové procházky a myslela jsem, že bych to hubnutí tímhle podpořila ![]()
@anonymka227 píše:
@januschka jj to známtaky jsem na mateřský a taky škudlim každou korunu
proto jsem si právě tu koupi kalhot rozmyslela
jsem 5 měsíců po porodu a potřebovala bych zhubnout, začala jsem chodit na dvouhodinové procházky a myslela jsem, že bych to hubnutí tímhle podpořila
no právě já taky chci hubnout
no nic, manžel bude zuřit
účet, ze kterýho jsem to posílala je psaný na něj, tak to musí vyřídit on
![]()
To je hloupé, tak držím palce, ať to nějak dobře vyřídíte a manžela netrefí šlak
. Já jsem je objednala z aliexpress, udělalo to tady víc lidí a v pořádku, tak doufám, že dojdou a budou fungovat.
@x.Misule.x píše:
Objednáno a teď nezbývá, než jen čekat
to se načekáš…asi jako já ![]()
Ach joo…holky, to jste mě moc nepotěšili. To je samá Čína a samý podvod
Navíc bych potřebovala tip, kde objednat legíby aby neměly krátký sed, jak píšete. Nosím i ryfle do pasu, jsem nervózní, když mi sjíždí a nedokážu si to už vůbec představit u sportu
Fakt nevím co s tím…Aliexpress atd. mi nevadí…
@Sinquinita zkus sehnat na sbazaru - nabízejí tam nové a vypadají jako originál…
@januschka Kuknu se tam, sháněla jsem i na MMB, ale bohužel kam jsem napsala, tak jsou vyprodány. Mi vůbec neva, že nebudou originály..spíš naopak, ale bojím se toho nízkého sedu…už se znám, určitě bych je pak nenosila, kdybych měla pocit, že mi leze „špek“
a tak nechci dávat x stovek za originál, aby mi pak ležely ve skříni..
Ahoj holky, budu prodavat leginy i tricko - velikost legin myslim xxl ale je to spise vetsi xl a tricko myslim L nebo xl - pův. cena 2450 kc, prodam za 1700 kc komplet