Legíny hot shapers

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
17.4.15 09:14

Ahoj holky, chci se vás zeptat, jestli jste si některá objednávaly legíny z Hotshapers.cz…na e-mail neodpovídají a telefon nefunguje :zed: obávám se, že to je podvod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
17.4.15 09:35
@Cosmic píše:
Jo a ted koukam, ze na http://www.hotshapers.cz/?…maji akci za 499 + 99 postovny:D to me docela stve, mohla jsem mi origost o dve kila drazsi, no coz.. uvidime:D

holky, pozor!!! Je to podvod!!! Pátrala jsem a bankovní účet patří společnosti Jiveka s. r.o.!!!
http://www.antislevy.cz/…vovy-portal/
jsem naletěla a teď nevím, jak mám peníze získat zpátky :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
17.4.15 09:51

@januschka :pocitac: to jsou zmetci :cert: :cert: :cert: taky jsem z té stránky chtěla objednávat :zed: :zed: :zed: třeba se to ještě vyřeší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
17.4.15 10:00

@anonymka227 to je poprvé, co jsem na něco nalítla, ale už to řeším přes banku a podám na ně TO… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
17.4.15 10:04

@januschka tak dej vědět jak si dopadla :) budu držet palce :hug: z takovýho jednání je mi na :poblion: teď se budu bát něco někde objednat :think: i když já většinou objednávám na dobírku, protože maji rychlejší vyřízení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
17.4.15 10:06
@anonymka227 píše:
@januschka tak dej vědět jak si dopadla :) budu držet palce :hug: z takovýho jednání je mi na :poblion: teď se budu bát něco někde objednat :think: i když já většinou objednávám na dobírku, protože maji rychlejší vyřízení :)

nevím, co mě tenkrát bacilo po hlavě, ale taky vždy objednávám na dobírku, ale jak mám jen mateřskou, tak šetřím kde se dá a poslala peníze dopředu - naivně jsem si myslela, že ušetřím na poštovným :zed: :zed: :zed: :zed: blbka jedna :) no, jsem poučena…dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
17.4.15 10:12

@januschka jj to znám :) taky jsem na mateřský a taky škudlim každou korunu :) proto jsem si právě tu koupi kalhot rozmyslela :) jsem 5 měsíců po porodu a potřebovala bych zhubnout, začala jsem chodit na dvouhodinové procházky a myslela jsem, že bych to hubnutí tímhle podpořila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
17.4.15 10:15
@anonymka227 píše:
@januschka jj to znám :) taky jsem na mateřský a taky škudlim každou korunu :) proto jsem si právě tu koupi kalhot rozmyslela :) jsem 5 měsíců po porodu a potřebovala bych zhubnout, začala jsem chodit na dvouhodinové procházky a myslela jsem, že bych to hubnutí tímhle podpořila :)

no právě já taky chci hubnout :roll: no nic, manžel bude zuřit :) účet, ze kterýho jsem to posílala je psaný na něj, tak to musí vyřídit on :potlesk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.4.15 10:20

To je hloupé, tak držím palce, ať to nějak dobře vyřídíte a manžela netrefí šlak :D. Já jsem je objednala z aliexpress, udělalo to tady víc lidí a v pořádku, tak doufám, že dojdou a budou fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
17.4.15 12:19
@x.Misule.x píše:
Objednáno a teď nezbývá, než jen čekat :dance:

to se načekáš…asi jako já :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.4.15 13:05

Ach joo…holky, to jste mě moc nepotěšili. To je samá Čína a samý podvod :,( Navíc bych potřebovala tip, kde objednat legíby aby neměly krátký sed, jak píšete. Nosím i ryfle do pasu, jsem nervózní, když mi sjíždí a nedokážu si to už vůbec představit u sportu :? Fakt nevím co s tím…Aliexpress atd. mi nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
17.4.15 13:21

@Sinquinita zkus sehnat na sbazaru - nabízejí tam nové a vypadají jako originál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.4.15 13:25

@januschka Kuknu se tam, sháněla jsem i na MMB, ale bohužel kam jsem napsala, tak jsou vyprodány. Mi vůbec neva, že nebudou originály..spíš naopak, ale bojím se toho nízkého sedu…už se znám, určitě bych je pak nenosila, kdybych měla pocit, že mi leze „špek“ :-) a tak nechci dávat x stovek za originál, aby mi pak ležely ve skříni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.4.15 18:22

Ahoj holky, budu prodavat leginy i tricko - velikost legin myslim xxl ale je to spise vetsi xl a tricko myslim L nebo xl - pův. cena 2450 kc, prodam za 1700 kc komplet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.4.15 20:30

Ahoj holky tak co jak vam leginy,
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...