Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kamcca To je mi moc líto, držím pěsti, ať je ti lépe (i když po psychické stránce to asi nebude nic moc)
.
Tak co holky? zatím nijak nedietím pořád čekám až se to tady nějak pohne
a budem ve skupince ![]()
@novomamina ono se to tu nehýbe vůbec a uzavřená skupina tu už je, ale taky je tam ticho
@boruvkay aha takže co s tím uděláme?
já se teda pokusím začít od zítřka a jsem domluvená na zumbu ![]()
Jo to netuším, asi se do toho nikomu moc nechce…na papíře to vypadá hezky. Já začala už na jaře, ale špatně, tak od srpna znovu a lépe. A teď už konečně jdou kila i cm dolů…chce to hlavně upravit stravu.
@boruvkay jj strava je základ mě pomohlo jíst ráno sacharidy a na večer už jen bílkoviny…sacharidy v podobě cereálií, ovoce, cel. pečivo…:) jedla jsem pravidelně 5-6 denně a taky mi to šlo hezký dolů, ale ted jsem zase rozežraná jak hovádko :/kolik si zhubla a kolik máš ještě v plánu jestli to není tajné ![]()
Myslela jsem, že začnu ode dneška, ale o víkendu jsme měli návštěvu a to, co jsem napekla, jsem dneska dojídala místo snídaně
. Teď zpytuju svědomí. Na oběd jsem měla kedluben s mrkví (což ale asi taky není úplně nejlepší varianta). Jediné, v čem jsem pokročila, je, že jsem si na youtube našla nějaká videa se cvičením ( s tím, že cvičit samozřejmě určitě začnu „hned od zítřka“).
@novomamina no právě, tohle přesně dělám, sacharidy do max. 14 hodin, a zbytek jen bílkoviny. Zatím za poslední měsíc a něco cca 4kg. Ale pořád mám děsnou nadváhu, tak že ještě minimálně 20kg spíš 25kg a dostanu se na váhu, kterou jsem tak nějak měla od 21 - 30 let, než jsem přibrala 30kg. ![]()
@boruvkay No já během těhotenství nabrala 22 kg 8 jsem nechala v porodnici a poté jsem zhubla 10kg ted mám 77kg a před 3 lety se mi podařilo zhubnout na 66 a to jsem byla opravdu spokojená takže přes 10kg chci ještě dát dolů plus zpevnit bříško mám ho jak blato
ještě před měsícem jsem měla cca 72 kg, ale já jak se přestanu hlídat tak mi to jde hned nahoru
takže následné udržení váhy je pro mě většný boj…musíme to zvládnout to dokážeme
![]()
Ahoj holky, nemohla bych se k vám přidat?? Já jsem začala „intenzivně“ hubnout od začátku září. S Jill a 30DS jsem dávala dolů cm. Ale mám furt kg navrch. Na svou výšku bych měla mýt kolem 55 a mám o 20 nahoru
. Což je děs. Tak bych chtěla do Vánoc dát 10 dolů a pak ještě dalších 10.
Ahojte holky,
@novomamina Jaké jídla obsahující bílkoviny jsi jedla na večer? A odpoledne sacharidy už vůbec?
Já taky se snažím držet, jako nic drastického nedržím, protože ještě kojím, a vzhkledem k tomu, že bojujeme o každou kapku, tak chci spíše hubnot pomaličku, do Vánoc bych chtěla dát tak 5kg dolů a budu na své původní váze - když to bude víc, zlobit se nebudu, no a po Vánocích ještě dalších 10kg a budu spokojená. Co se cvičení týče, chtěla jsem taky zkusit Jill, ale nevím jestli nevolit něco jiného vzhledem ke kojení…
@rencakk Mohla bych se zeptat, kde jsi tu Jill stáhla?
@ artepetka na uložto jsou její všechny programy : http://ulozto.cz/hledej?…
Jo já jsem teď ve fázi hubnutí, udržení váhy přijde až následně, ale mám před sebou ještě velkou cestu. A už to snad pak nikdy nenechám zajít tak daleko. Cvičení mě docela chytlo, hlavně i proto, že mám problém s páteří a teď po dlouhé době mě díky pravidelnému pohybu už tolik nebolí ani páteř, ani nohy.
Ahoj holky, mohu se ještě přidat? Potřebuji pár kilo shodit a hlavně nějak vytvarovat postavu, mám hrozně široké boky ![]()
Koukala jsem na www.30tidennivyzva.cz vypadá to zajímavě. Máte někdo zkušenosti?
@artepetka píše:
Ahojte holky,@novomamina Jaké jídla obsahující bílkoviny jsi jedla na večer? A odpoledne sacharidy už vůbec?
Já taky se snažím držet, jako nic drastického nedržím, protože ještě kojím, a vzhkledem k tomu, že bojujeme o každou kapku, tak chci spíše hubnot pomaličku, do Vánoc bych chtěla dát tak 5kg dolů a budu na své původní váze - když to bude víc, zlobit se nebudu, no a po Vánocích ještě dalších 10kg a budu spokojená. Co se cvičení týče, chtěla jsem taky zkusit Jill, ale nevím jestli nevolit něco jiného vzhledem ke kojení…
@rencakk Mohla bych se zeptat, kde jsi tu Jill stáhla?
Např. tvaroh, cottage, mozzarela(light)-norm. má poměrně hodně tuku tak když už tak půlku, kuřecí maso, ryby, sardinky nebo tunák ve vl. štávě…já mám doma pikslu vanilkového proteinu takže když doma zrovna nic není tak jsem si dávala místo večeře tento koktejl je to vhodné i při cvičení popdoruje to nárust svalů.
Jinak já jillian cvičila on-line na youtube ![]()
A stěmi sacharidami každé tělo je jiné jak jsem už někde psala já přiberu po rohlíku
ale jako když si večer uděláš třeba pomazánku z tvarohu a sardinek tak si k tomu dávám třeba místo kaiserky křehké plátky(prodávají je úplně všude kolem 8kč a nebo rýžové(sojové atd.) chlebíčky, ale vše je o tom kolik čeho sníš
…určitě lepší je si dát místo nezdr. sacharidů( bílé pečivo, těstoviny, rýže, celkové bílá mouka, oplatky atd..)ovoce, zeleninu(např mrkev obsahuje hodně cukru)ale je zdravá), luštěniny celoz. výrobky…ps- snad to dává smysl ![]()