Hubnutí kilo za den

Anonymní
12.4.19 21:52

Hubnuti kilo za den

Ahoj maminky snazim se hubnout choudim k vyzivove poradkyni atd a rano jsem se vazila mela jsem 58,8kg a ted vecer mam 60,3 jsem najezena napita vsechno ale prijde mi divny pribrat za den kilo a neco :/ je to normalni mela jste to nektera? Dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27648
12.4.19 21:54

Normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
12.4.19 21:54
:P :P :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.4.19 21:55

Klasika, kilo nic neznamená. Važ se jednou v za den ve stejnou dobu, ráno jsi na lačno večer najezena, napita, stačí nejít na velkou a máš hned to kilo navíc… Přestaň řešit každej gram a vážit se několikrát denně, nebo ti z toho hrabne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
12.4.19 21:59
@Anonymní píše:
Ahoj maminky snazim se hubnout choudim k vyzivove poradkyni atd a rano jsem se vazila mela jsem 58,8kg a ted vecer mam 60,3 jsem najezena napita vsechno ale prijde mi divny pribrat za den kilo a neco :/ je to normalni mela jste to nektera? Dekuji za odpoved

Bylas kadit?

Tři jídla á 200 g + 2,5 l vody - čůrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2536
@MartinaIrena píše: :P :P :P

M nebo P? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515

Je to normální :) já taky vážím večer vždycky o kilo víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
12.4.19 22:00

Ahoj, je to naprosto normální. Zvlášť, když jsi najezená a napitá… Já mám kolikrát o kilo víc i následující ráno, i když se nijak nepřejídám. Manžel to taky nechápe, jak to dělám. Kilo sem kilo tam, i když se vážím jen ráno, je u mě naprosto normální… A to mám něco přes 60 kg a 165 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
12.4.19 22:08

Každý má večer kilo na vic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
12.4.19 22:12

Važ se jen ráno nalačno, ne večer :zed: je snad jasný, že večer budeš vážit víc než ráno. Když si večer dáš sacharidy, tak taky budeš vážit víc, protože vážou vodu. Ale neznamená to, z dlouhodobého hlediska, že nehubneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.4.19 22:13
@Christienka píše:
Ahoj, je to naprosto normální. Zvlášť, když jsi najezená a napitá… Já mám kolikrát o kilo víc i následující ráno, i když se nijak nepřejídám. Manžel to taky nechápe, jak to dělám. Kilo sem kilo tam, i když se vážím jen ráno, je u mě naprosto normální… A to mám něco přes 60 kg a 165 cm.

tak ono to souvisí i s menstruačním cyklem, s tím, jak moc třea ten den solíš atd :think: Před menstruací je těžší (oteklejší) většina žen, zadržuješ vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
12.4.19 22:18
@Anonymní píše:

proč se vážíš večer? Zvaž se 1. týdně ale ráno po toaletě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.4.19 22:57
@Detsa píše:
Při klasickém režimu člověka tj. Spánek přes noc, 3 větší jídla denně, je vyšší váha večer naprosto normální.
Nejlepší je vážit se vždy ráno ve a ideálně po vykonání potřeby, neboť dostáváme přesnější skutečný výsledek. Nehledě i na ukojeni psychického stavu, jelikož číslo bude nižší :palec:.

tak tak :P Na váhu zásadně ráno, s prázdným břichem a jen ve spodním prádle :palec: :P Večer a oblečenou by mě tam nedostrkali ani párem volů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 23:55

Večer to nemá smysl, ráno po wc a nahatá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
13.4.19 07:50

Je nesmysl se denně vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie