Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Klasika, kilo nic neznamená. Važ se jednou v za den ve stejnou dobu, ráno jsi na lačno večer najezena, napita, stačí nejít na velkou a máš hned to kilo navíc… Přestaň řešit každej gram a vážit se několikrát denně, nebo ti z toho hrabne.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky snazim se hubnout choudim k vyzivove poradkyni atd a rano jsem se vazila mela jsem 58,8kg a ted vecer mam 60,3 jsem najezena napita vsechno ale prijde mi divny pribrat za den kilo a neco :/ je to normalni mela jste to nektera? Dekuji za odpoved
Bylas kadit?
Tři jídla á 200 g + 2,5 l vody - čůrání.
Ahoj, je to naprosto normální. Zvlášť, když jsi najezená a napitá… Já mám kolikrát o kilo víc i následující ráno, i když se nijak nepřejídám. Manžel to taky nechápe, jak to dělám. Kilo sem kilo tam, i když se vážím jen ráno, je u mě naprosto normální… A to mám něco přes 60 kg a 165 cm.
Važ se jen ráno nalačno, ne večer
je snad jasný, že večer budeš vážit víc než ráno. Když si večer dáš sacharidy, tak taky budeš vážit víc, protože vážou vodu. Ale neznamená to, z dlouhodobého hlediska, že nehubneš ![]()
@Christienka píše:
Ahoj, je to naprosto normální. Zvlášť, když jsi najezená a napitá… Já mám kolikrát o kilo víc i následující ráno, i když se nijak nepřejídám. Manžel to taky nechápe, jak to dělám. Kilo sem kilo tam, i když se vážím jen ráno, je u mě naprosto normální… A to mám něco přes 60 kg a 165 cm.
tak ono to souvisí i s menstruačním cyklem, s tím, jak moc třea ten den solíš atd
Před menstruací je těžší (oteklejší) většina žen, zadržuješ vodu
@Anonymní píše:
Ahoj maminky snazim se hubnout choudim k vyzivove poradkyni atd a rano jsem se vazila mela jsem 58,8kg a ted vecer mam 60,3 jsem najezena napita vsechno ale prijde mi divny pribrat za den kilo a neco :/ je to normalni mela jste to nektera? Dekuji za odpoved
proč se vážíš večer? Zvaž se 1. týdně ale ráno po toaletě ![]()
@Detsa píše:
Při klasickém režimu člověka tj. Spánek přes noc, 3 větší jídla denně, je vyšší váha večer naprosto normální.
Nejlepší je vážit se vždy ráno ve a ideálně po vykonání potřeby, neboť dostáváme přesnější skutečný výsledek. Nehledě i na ukojeni psychického stavu, jelikož číslo bude nižší.
tak tak
Na váhu zásadně ráno, s prázdným břichem a jen ve spodním prádle
Večer a oblečenou by mě tam nedostrkali ani párem volů ![]()