Hubnutí kilo za den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5075
13.4.19 08:40
@aknadar píše:
Je nesmysl se denně vážit.

Proč? Já se vážím každé ráno a nemyslím, že mně to škodí. Kdo přijímá méně energie než vydává (nežere a trochu se pohybuje) tak hubne, hubne určitě a bez výjimky. Lidé však chtějí toto pravidlo nějak obejít, ošálit a proto si vymýšlejí nějaké zásady, které jsou k ničemu a mezi patří ta: často se nevážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.19 08:50

@aknadar souhlasím,1×týdně bohatě stačí ale lepší je měřit se 1× za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
13.4.19 12:25

@maminecka28 To je věc názoru, já říkám, že je to jedno (na sobě mám vyzkoušeno, hubnul jsem i když jsem se vážil denně). Tady se podle mne dělá z jednoduché věci věc složitá. A složité je to proto, aby měli výživoví poradci co radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
13.4.19 12:49

Váha většinou trápí hlavu ženy.. a když se váží každej den nebo každý druhý den..a nevidí progres..tak se zbytečně stresuje..že to nefunguje.. on ten pokles není krátkodobý proces.. podle mě je lepší si zmerit obvody/prsa, pas, boky a stehnna/ každý měsíc to zkontrolovat a podle toho uvidíš, jestli opravdu hubneš.. váha, pokud k tomu ještě třeba cvičíš, může klidně i stoupat. Váha je jen číslo a když máš správný podíl svalů a tuků, tak bych se jim ani nezabývala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
13.4.19 13:30

@t-jani A když po měsíci zjistí, že nic?
Já si hodnoty zapisuji (na desetinu kg) a jednou za týden škrtnu nejvyšší a nejnižší hodnotu (abych vyřadil náhodný výsledek) a ze zbylých pěti hodnot vypočítám průměr, to je týdenní hodnota - ano hraju si. Na zvýšení reaguji, že následující týden mírně uberu na jídle a ono to funguje už víc jak 3 roky. Jde mi o to, že některé zásady považuji za zbytečné a ty můžou někoho zmást v tom smyslu, že všechno dodržuje a ono nic (jen asi moc jí). Nejde jen o vážení, ale bublinkovou vodu, čaj, kávu, pečivo, alkohol atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
13.4.19 13:39
:zed: :zed: :zed:
  • Citovat
  • Upravit
16077
13.4.19 13:49

@Luboš P když zjistí, že nic, tak je někde chyba. Málo jídla nebo naopak moc jídla. Já kdybych měla řešit číslo na váze, tak jsem v depresi každý den, protože večer mám klidně o dvě kila víc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
13.4.19 13:50

Navíc u žen se váha mění v závislosti na cyklu. Což muži řešit nemusí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
13.4.19 16:01
@Průzkumník píše:
M nebo P? :lol: :lol: :lol:

P! :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
13.4.19 16:07
@pe-terka píše:
tak tak :P Na váhu zásadně ráno, s prázdným břichem a jen ve spodním prádle :palec: :P Večer a oblečenou by mě tam nedostrkali ani párem volů :pankac:

Jasně, vážit se jen ve spoďarech je základ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25105
13.4.19 16:09
@Luboš P píše:
@maminecka28 To je věc názoru, já říkám, že je to jedno (na sobě mám vyzkoušeno, hubnul jsem i když jsem se vážil denně). Tady se podle mne dělá z jednoduché věci věc složitá. A složité je to proto, aby měli výživoví poradci co radit.

Ha ha, aby výživoví poradci měli co radit. To sedí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
13.4.19 16:13

@t-jani presne. Doporucuji vazit a merit jednou za „mesic“, respektive jednou za cyklus a vzdy ve stejnou dobu. Mne se osvedcilo tak 4.5. den cyklu, kdy uz je ta voda z pms trochu pryc a jeste nejsem nafouknuta pred ovulaci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1667
13.4.19 16:39

Já teda nevím ale neznám žádnýho muže který by se každý ráno vážil a počítal si kolik přibere nebo zhubne :D to už je na hranici uvěřitelnosti. Já jen souhlasím s holkama muž nemusí řešit pms :D a ano vážit se klidně jednou týdně nebo max. 2× týdně ráno nalačno. Mě by vážení denně teda stresovalo ale zase záleží na každým :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková