Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
valtřinka píše:
a myslíš, kolik se tím dá zhubnout?
taky by mě zajímalo ![]()
Já zhubla 20 kg, nejedla jsem sladkosti, tatarku apod. Jinak normálně, hlavně min 5× denně a vypít 2l vody. Méně příloh a 3× týdně hodina pohybu, myslet na to pořád, vybehnout kdejaké schody, chodit i po eskalátorech.
Peprle to jsem přesně já.
Vyžrala jsem se po porodu právě díky sladkému, 3krát denně kafe, čokoláda a balíček sušenek k tomu, no problem
![]()
A sladké si dopřávám furt, protože držet vyloženě dietu mi přijde nesmyslné.Když zhubneš, najedeš na to cos jedla dřív a je to v pr…raději jsem tedy upravila jídelníček tak, aby mi chutnal a mohla bych ho tím pádem držet třeba doživotně.Takže ano, sladké ke kávě si dám, ale dám si jeden rýžový polomáčený chlebíček, ne pikslu sušenek.
A zeleninu do sebe též tlačím, nesnáším jí.Dělám si velkou porci k snídani, kdy koušu chleba se šunkou,k tomu rajče a okurku a tím chlebem hned zajím tu hnusnou chuť
Nebo dělám k obědu třeba rybu zapečenou v zelenině, tam ani nepoznáš, že jíš zeleninu a přitom más splněno.
Prostě chce to upravit jídelníček tak, aby ti zároveň i chutnal, protože mít vlčí chutě či hlad, to je na pytel…
Tini píše:
Já zhubla 20 kg, nejedla jsem sladkosti, tatarku apod. Jinak normálně, hlavně min 5× denně a vypít 2l vody. Méně příloh a 3× týdně hodina pohybu, myslet na to pořád, vybehnout kdejaké schody, chodit i po eskalátorech.
jako po té dietě Ing. Havlíčka?
peprle píše:valtřinka píše:taky by mě zajímalo
Tím Havlíčkem? Běžně tam holky hubnou tak kilo týdně.Já začínala s obrovkou výchozí váhou, takže jsem první týden zhubla 3 kg, manžel dokonce 4,5.To je ale špatně, takže jsme si to upravili a teď hubnem právě kolem toho 1 kg týdně…
xangel87 píše:
Peprle to jsem přesně já.Vyžrala jsem se po porodu právě díky sladkému, 3krát denně kafe, čokoláda a balíček sušenek k tomu, no problem
![]()
A sladké si dopřávám furt, protože držet vyloženě dietu mi přijde nesmyslné.Když zhubneš, najedeš na to cos jedla dřív a je to v pr…raději jsem tedy upravila jídelníček tak, aby mi chutnal a mohla bych ho tím pádem držet třeba doživotně.Takže ano, sladké ke kávě si dám, ale dám si jeden rýžový polomáčený chlebíček, ne pikslu sušenek.
A zeleninu do sebe též tlačím, nesnáším jí.Dělám si velkou porci k snídani, kdy koušu chleba se šunkou,k tomu rajče a okurku a tím chlebem hned zajím tu hnusnou chuťNebo dělám k obědu třeba rybu zapečenou v zelenině, tam ani nepoznáš, že jíš zeleninu a přitom más splněno.
Prostě chce to upravit jídelníček tak, aby ti zároveň i chutnal, protože mít vlčí chutě či hlad, to je na pytel…
pobavila jsi mě a jsme na tom dost stejně ![]()
Jinak ještě maso dělat převážně kuřecí prsa, jednou týdně libové hovězí, 2krát týdně rybu (tu jsme též nejedli, ale stačí si jí dobře upravit a teď jí dlabem furt).
xangel87 píše:peprle píše:Tím Havlíčkem? Běžně tam holky hubnou tak kilo týdně.Já začínala s obrovkou výchozí váhou, takže jsem první týden zhubla 3 kg, manžel dokonce 4,5.To je ale špatně, takže jsme si to upravili a teď hubnem právě kolem toho 1 kg týdně…valtřinka píše:taky by mě zajímalo
to by se mi líbilo,to bych měla do léta po nervech,že si nevezmu plavky na sebe
no a jaké cvičení je nejlepší na zformování,upozorňuju,že cvičení a já moc dokupy nejde,ale vím,že budu muset
Peprle co vím, tak nej je aerobní cvičení.Třeba taková zumba moc na hubnutí není, spíš možná posilování, zpevnění těla.Mě láká vacushape ![]()
já jsem zhubla vloni bez diet, omezila jsem sladké…nepočítala jsem kalorie, snažila jsem se jíst víckrát denně a mín…a chodila jsem na zumbu + cvičila ji doma dle dvd - zhubla jsem 15kg za necelých 6m…a zpět nabrala jen 2kg (+ další na vánoce) takže ted jsem na začátku hubnoucího procesu znovu…momentálně mám oproti lonskému roku -12kg…a vracím se k zumbě…ale pro mě to je aerobní - zadýchám se na začátku pak už je to v pohodě…takže je to individuální…mně to zumbou jde…a měla jsem i velké úspěchy v cm…
začínala jsem běháním po schodech - 30pater nahoru a dolů ![]()
Jíst nejméně 5× denně, vypít hodně vody, vyhýbat se sladkému. Chuď na sladké časem vymizí, když budeš jíst pravidelně. A cvičit
Ne moc, aby tě to neotrávilo. Ale bez pohybu to nejde.