Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
MUFICE píše:APuccelli píše:Najdi si tam ten sebekoučink a tam se rovnou zaregistruješ.
Holky, prosím Vás, a kde na tom stob.cz jste zaregistrované, nebo kam to píšete a tak? To musíte chodit na ty jejich kurzy nebo jak? Taky bych to chtěla… ale nějak to na jejich stránkách nevidím…Nevysvětlila byste mi to, prosím, některá?
Ahaaa, díky moc ![]()
Tercie píše:
No jak teď přijde rodičák, chci si nakoupit ingredience a zkusit to, protože vážně na to slyším jen chválu. Nejvíc se mi na tom líbí, že se člověk může najíst opravdu dosyta, a nehladoví se při tom. Jen pitnej režim mi dělá trošku problém, já všeobecně málo piju už od malička, nemám potřebu, jen výjimečně mám pocit žízně, a do pití se musím nutit.
Tercie já než jsem začla hubnout, pila jsem 3 kafe denně a kolikrát nic jiného
pak jsem při dietě pila nad 2 litry vody a najednou se to zlomilo a já ten pocit žízně už mám ![]()
xangel87 já slyšela, že se to dá naučit, to pití, tak to zkouším, jak se pohybuju v kuchyni, tak si vždycky napustím skleničku vody, ale fakt piju přes sílu a vůbec mi to nechutná, občas mám pocit, že se utopím
Kafe piju jen jedno, řekla jsem si, že tohle bude první krok najet na jinej styl stravování. Nechci tomu říkat dieta, protože to je takový definitivní, a já věci který musím dělat, nikdy nedotáhnu do konce, jsem totiž hroznej lempl, přiznám se bez mučení, se mnou je to těžký. Ale už se na sebe nemůžu dívat, mám 25kg navíc a musím něco začít se sebou dělat,nebo se za chvíli neunesu.
holky je tu něko kdo si počítá kalorie
jak si mámrozdělit přibližně
svých 1221 kalorii na den abych třeba nepřesáhla moc oběd a večer si mohla ještě něco dát
@hedabedna píše:
holky je tu něko kdo si počítá kalorie
jak si mámrozdělit přibližněsvých 1221 kalorii na den abych třeba nepřesáhla moc oběd a večer si mohla ještě něco dát
Snidane 20%, snidane, svacina a obed 55-60%
Nedá mi to a musím sem napsat jak jsem shodil 8 kilo za asi 6 týdnů a nejen to, snížil se mi vysoký tlak a jsem po 5 letech opět bez prášků. Chuanitka píše že se má jíst nejméně 5× denně - já se dočetl o pravém opaku a vyzkoušel to, na rozdíl od všeho co jsem kdy zkoušel, funguje to. Nejsem sportovec takže kromě ranního pozdravu slunci necvičím, neběhám apod. Vlastně jsem se chtěl pouze detoxikovat a jako průvodní jev bylo shození tuku takže BMI mám poprvé v normálu, stejně jako krevní tlak(to přišlo zároveň).
Je to jednoduché, pokud možno nesnídat a dopoledne jenom pít - tělo se čistí. Já jsem přece jen snídal ale pouze trochu ovoce(jablko+banán). V poledne je metabolizmus už připraven na příjem potravy. Jíme syrovou zeleninu, co hrdlo ráčí, ta staví naše tělo, zatímco ovoce jej čistí a dodává rychlou energii. Večer opět ovoce nebo teleninu(možno tepelně zptacovanou-je to lépe stravitelné), i kousek libového masa můžeme přidat, ovoce a zeleninu nekombinujeme. A to je celý. Důležité jsou kombinace - ovoce samotné, zeleninu nekombinovat s ovocem, bílkoviny nekombinovat se škroby(pečivo, knedlíky, brambory). Také vyloučit alkohol, bílý cukr, pšeničnou mouku(to překyseluje) - takže jíst pouze žitný chléb. Hladovění večer není dobré, náš metabolismus pracuje opačně, nemusíme jíst ráno a velká pauza mezi jídly večer a v poledne detoxikuje organismus. Jakmile se ráno nacpeme u švédského stolu, nic se z těla neodbourává a vše se ukládá. Neuvěřil bych dokud jsem to nezkusil. Je mi 55 a po 3 měsících takového stravování se cítím o 20 let mladší.
To je moje zkušenost.. a taky hlava se vyčistí a ušetří se i peníze za toxické průmyslově vyráběné potraviny. 95% potravin co je v krámě mne prostě nazajímá. Žiju tak trochu proti společnosti a kdyby tak žili všichni, průmyslové lobby potravinářské a farmaceutické by zbankrotovaly, většina lidí by byla zdravých, agresivita by poklesla.. byla by to prostě opravdová revoluce. Hezký máj přeju!!!
@cometogether píše:
Nedá mi to a musím sem napsat jak jsem shodil 8 kilo za asi 6 týdnů a nejen to, snížil se mi vysoký tlak a jsem po 5 letech opět bez prášků. Chuanitka píše že se má jíst nejméně 5× denně - já se dočetl o pravém opaku a vyzkoušel to, na rozdíl od všeho co jsem kdy zkoušel, funguje to. Nejsem sportovec takže kromě ranního pozdravu slunci necvičím, neběhám apod. Vlastně jsem se chtěl pouze detoxikovat a jako průvodní jev bylo shození tuku takže BMI mám poprvé v normálu, stejně jako krevní tlak(to přišlo zároveň).
Je to jednoduché, pokud možno nesnídat a dopoledne jenom pít - tělo se čistí. Já jsem přece jen snídal ale pouze trochu ovoce(jablko+banán). V poledne je metabolizmus už připraven na příjem potravy. Jíme syrovou zeleninu, co hrdlo ráčí, ta staví naše tělo, zatímco ovoce jej čistí a dodává rychlou energii. Večer opět ovoce nebo teleninu(možno tepelně zptacovanou-je to lépe stravitelné), i kousek libového masa můžeme přidat, ovoce a zeleninu nekombinujeme. A to je celý. Důležité jsou kombinace - ovoce samotné, zeleninu nekombinovat s ovocem, bílkoviny nekombinovat se škroby(pečivo, knedlíky, brambory). Také vyloučit alkohol, bílý cukr, pšeničnou mouku(to překyseluje) - takže jíst pouze žitný chléb. Hladovění večer není dobré, náš metabolismus pracuje opačně, nemusíme jíst ráno a velká pauza mezi jídly večer a v poledne detoxikuje organismus. Jakmile se ráno nacpeme u švédského stolu, nic se z těla neodbourává a vše se ukládá. Neuvěřil bych dokud jsem to nezkusil. Je mi 55 a po 3 měsících takového stravování se cítím o 20 let mladší.
To je moje zkušenost.. a taky hlava se vyčistí a ušetří se i peníze za toxické průmyslově vyráběné potraviny. 95% potravin co je v krámě mne prostě nazajímá. Žiju tak trochu proti společnosti a kdyby tak žili všichni, průmyslové lobby potravinářské a farmaceutické by zbankrotovaly, většina lidí by byla zdravých, agresivita by poklesla.. byla by to prostě opravdová revoluce. Hezký máj přeju!!!
velice zajímavé ![]()
mě třeba přijde že když se ráno nenasnídám,tak i méně jím celý den že tou snídaní se jakoby rozjím a pak už se to veze ![]()
Milé dámy, chtěla bych poprosit o radu. Konečně jsem přestala kojit a nyní se chystám zhubnout své přebytečné kilogramy nabyté v těhotenství. Chtěla bych kromě zdravé stravy a cvičení, které se snažím dodržovat, zkusit i nějaký ten přípravek na hubnutí…slyšela jsem v reklamě o přípravku XLS Medical? Máte s ním některá zkušenosti?
Dobré ránko, chtěla bych se zeptat na radu
mám od přírody malá prsa 75A a ted sem poslední dobou trošku přibrala, začala sem si upravovat jídelníček a pozoruju, že jediné co hubnu jsou právě prsa
. Nevím co mám dělat, protože když přiberu tak mi vše jde do stehen a na zadek, ale prsa zůstanou malá a když začnu hubnout tak ne aby to šlo z těch problémových partií, jde to prvně právě z prsou. Sem naštvaná a docela mě to demotivuje, už „tam“ skoro nic nemám. Nemá to tak taky někdo? nějaké rady a tipy? děkuju a pěkný den… ![]()
Jedině vzít činky, děļat kliky a snažit se naposilovat vršek.
@B.O.K. Team píše:
Dobré ránko, chtěla bych se zeptat na radumám od přírody malá prsa 75A a ted sem poslední dobou trošku přibrala, začala sem si upravovat jídelníček a pozoruju, že jediné co hubnu jsou právě prsa
. Nevím co mám dělat, protože když přiberu tak mi vše jde do stehen a na zadek, ale prsa zůstanou malá a když začnu hubnout tak ne aby to šlo z těch problémových partií, jde to prvně právě z prsou. Sem naštvaná a docela mě to demotivuje, už „tam“ skoro nic nemám. Nemá to tak taky někdo? nějaké rady a tipy? děkuju a pěkný den…
Mam to stejne akorat prsa jsem mela 75c a nyni mi klesly na 90b ale presne jak pise@ady01 posiluju cvicim dle jillian michaels