Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj holčiny.tak jsem se rozhodla,že kila musí jít dolů.před prvním těhu jsem byla na 53 a po druhým jsem skončila na 61,no a s kojením jsem teď na 64 asi..a proto vás prosím a kdejaké tipy,rady,postřehy,potravinové doplňky atd.,které vám pomohly zhubnout a získat zpět svou starou,novou postavu!!jinak si budu muset koupit na léto k vodě neoprén:))))uvažuju,že si koupím eliptikal,až přesvědčím manžela,že to myslím opravdu vážně:) moooc děkuji za každou radu
to je zrovna muj cil
![]()
Brambůrka10 píše:
co bych dala za 64kg:-)
Mě moooc pomohl jídelníček Petra Havlíčka a STOB.cz.Havlíčkem jsem začala, přidala se do skupiny na FB, kde s holkama společně hubneme a motivujeme se.Po týdnu jsem pochopila princip hubnutí a přešla na STOB, kde si každé jídlo zadávám a ono mi to počítá, kolik sním sacharidů, tuků, bílkovin a Kj denně a jestli je to OK, moc nebo málo…Zohledňuje to tvé tělesné proporce.Zatím mám po měsíci hubnutí dole 6 kg a to nehladovím, naopak… ![]()
Jinak obecně - vyměnit bílé pečivo za celozrnné, to samé těstoviny, rýži natural nebo basmati, jíst min.5krát denně, dostatečně pít (min.2 litry), používat kuřecí šunku s vysokým podílem masa, jíst min.300 g zeleniny denně, samo nejíst sladké atd atd.
Brambůrka10 píše:
co bych dala za 64kg:-)
tak tohle jsem taky čekal
ale asi jako vy,se chci já dostat na svou původní váhu,takže tak nějak
kurňa,ty smajlíky jsou dneska o nervy
peprle píše:
cvičit a nežrat,to je mi jasné:))
tak nežrat je právě to, z čeho se často přibírá. Když tělo nemá dostatečný přísun toho, co potřebuje, tak si ukládá zásoby.
Kolikrát jsem koukala na „Jste to, co jíte“ a dost častou diagnózou obézních lidí byla podvýživa ![]()
jist pravidelne a malo, dopoledne spis sacharidy, odpoledne a vecer bilkoviny, jist posledni jidlo hodinu pred spanim a to ciste bilkoviny
xangel87 píše:
Mě moooc pomohl jídelníček Petra Havlíčka a STOB.cz.Havlíčkem jsem začala, přidala se do skupiny na FB, kde s holkama společně hubneme a motivujeme se.Po týdnu jsem pochopila princip hubnutí a přešla na STOB, kde si každé jídlo zadávám a ono mi to počítá, kolik sním sacharidů, tuků, bílkovin a Kj denně a jestli je to OK, moc nebo málo…Zohledňuje to tvé tělesné proporce.Zatím mám po měsíci hubnutí dole 6 kg a to nehladovím, naopak…Jinak obecně - vyměnit bílé pečivo za celozrnné, to samé těstoviny, rýži natural nebo basmati, jíst min.5krát denně, dostatečně pít (min.2 litry), používat kuřecí šunku s vysokým podílem masa, jíst min.300 g zeleniny denně, samo nejíst sladké atd atd.
kde najdu ten jídelníček od Ing. Havlíčka? moc sympatickej pán ![]()
Já vážila 64 kg asi tak ve 13 letech ![]()
ale každé hubnutí se má brát zodpovědně , takže nějaký doplnky jsou k ničemu možná tak ještě čaje , ale nejlepší prostě je pohyb , dobrá nálada žádný stres a menší porce víkrát denně .
ju, ale fakt se nejlíp hubne po víc jídlech po třeba třech hodinách a menší porce…
nebo si hodně chválí rozlišovací dietu
Viď, já co jím dle něj, jsem se div že ne zabouchla
Tady je http://www.mimibazar.cz/recept.php?… .Je ale třeba si ho upravit dle sebe - je celkem přísný, spíš na lehčí dámy, když ho drží stokilová, jde to hubnutí až moc rychle (což není dobře).Na FB máme skupiny 60 dnů s Petrem Havlíčkem…
xangel87 píše:
Mě moooc pomohl jídelníček Petra Havlíčka a STOB.cz.Havlíčkem jsem začala, přidala se do skupiny na FB, kde s holkama společně hubneme a motivujeme se.Po týdnu jsem pochopila princip hubnutí a přešla na STOB, kde si každé jídlo zadávám a ono mi to počítá, kolik sním sacharidů, tuků, bílkovin a Kj denně a jestli je to OK, moc nebo málo…Zohledňuje to tvé tělesné proporce.Zatím mám po měsíci hubnutí dole 6 kg a to nehladovím, naopak…Jinak obecně - vyměnit bílé pečivo za celozrnné, to samé těstoviny, rýži natural nebo basmati, jíst min.5krát denně, dostatečně pít (min.2 litry), používat kuřecí šunku s vysokým podílem masa, jíst min.300 g zeleniny denně, samo nejíst sladké atd atd.
jj,sladké,to je asi můj největší zabiják:)a zeleninu moc teda nemusím,ale dnes jsem zvládla jednu kápii
jsem poslední dobou nějak moc rozežraná,třeba to po kojení přejde.když si vzpomenu,jak jsem si kdysi říkala,jak já jsem tlustá
no,musím začít trošku cvičit a méně jíst,hlavně to sladké a pečivo