Hubnutí - rady,tipy:)

1031
11.2.12 21:52

hubnutí-rady,tipy:)

ahoj holčiny.tak jsem se rozhodla,že kila musí jít dolů.před prvním těhu jsem byla na 53 a po druhým jsem skončila na 61,no a s kojením jsem teď na 64 asi..a proto vás prosím a kdejaké tipy,rady,postřehy,potravinové doplňky atd.,které vám pomohly zhubnout a získat zpět svou starou,novou postavu!!jinak si budu muset koupit na léto k vodě neoprén:))))uvažuju,že si koupím eliptikal,až přesvědčím manžela,že to myslím opravdu vážně:) moooc děkuji za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1031
11.2.12 21:53

cvičit a nežrat,to je mi jasné:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
11.2.12 21:54

co bych dala za 64kg:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
11.2.12 21:55

to je zrovna muj cil :D :D

Brambůrka10 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.2.12 21:57

no já bych taky jásala z 64 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139

ahoj, akorát nad tim dnes večer dumám..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555

Mě moooc pomohl jídelníček Petra Havlíčka a STOB.cz.Havlíčkem jsem začala, přidala se do skupiny na FB, kde s holkama společně hubneme a motivujeme se.Po týdnu jsem pochopila princip hubnutí a přešla na STOB, kde si každé jídlo zadávám a ono mi to počítá, kolik sním sacharidů, tuků, bílkovin a Kj denně a jestli je to OK, moc nebo málo…Zohledňuje to tvé tělesné proporce.Zatím mám po měsíci hubnutí dole 6 kg a to nehladovím, naopak… ;)

Jinak obecně - vyměnit bílé pečivo za celozrnné, to samé těstoviny, rýži natural nebo basmati, jíst min.5krát denně, dostatečně pít (min.2 litry), používat kuřecí šunku s vysokým podílem masa, jíst min.300 g zeleniny denně, samo nejíst sladké atd atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
11.2.12 21:58
Brambůrka10 píše:

tak tohle jsem taky čekal :mrgreen: ale asi jako vy,se chci já dostat na svou původní váhu,takže tak nějak
:mrgreen: kurňa,ty smajlíky jsou dneska o nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
11.2.12 21:58
peprle píše:
cvičit a nežrat,to je mi jasné:))

tak nežrat je právě to, z čeho se často přibírá. Když tělo nemá dostatečný přísun toho, co potřebuje, tak si ukládá zásoby.
Kolikrát jsem koukala na „Jste to, co jíte“ a dost častou diagnózou obézních lidí byla podvýživa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
11.2.12 22:00

jist pravidelne a malo, dopoledne spis sacharidy, odpoledne a vecer bilkoviny, jist posledni jidlo hodinu pred spanim a to ciste bilkoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.2.12 22:00
xangel87 píše:
Mě moooc pomohl jídelníček Petra Havlíčka a STOB.cz.Havlíčkem jsem začala, přidala se do skupiny na FB, kde s holkama společně hubneme a motivujeme se.Po týdnu jsem pochopila princip hubnutí a přešla na STOB, kde si každé jídlo zadávám a ono mi to počítá, kolik sním sacharidů, tuků, bílkovin a Kj denně a jestli je to OK, moc nebo málo…Zohledňuje to tvé tělesné proporce.Zatím mám po měsíci hubnutí dole 6 kg a to nehladovím, naopak… ;)Jinak obecně - vyměnit bílé pečivo za celozrnné, to samé těstoviny, rýži natural nebo basmati, jíst min.5krát denně, dostatečně pít (min.2 litry), používat kuřecí šunku s vysokým podílem masa, jíst min.300 g zeleniny denně, samo nejíst sladké atd atd.

kde najdu ten jídelníček od Ing. Havlíčka? moc sympatickej pán :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.2.12 22:01

Já vážila 64 kg asi tak ve 13 letech :mrgreen:
ale každé hubnutí se má brát zodpovědně , takže nějaký doplnky jsou k ničemu možná tak ještě čaje , ale nejlepší prostě je pohyb , dobrá nálada žádný stres a menší porce víkrát denně .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.2.12 22:01

ju, ale fakt se nejlíp hubne po víc jídlech po třeba třech hodinách a menší porce…

nebo si hodně chválí rozlišovací dietu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
11.2.12 22:02

Viď, já co jím dle něj, jsem se div že ne zabouchla :mrgreen: Tady je http://www.mimibazar.cz/recept.php?… .Je ale třeba si ho upravit dle sebe - je celkem přísný, spíš na lehčí dámy, když ho drží stokilová, jde to hubnutí až moc rychle (což není dobře).Na FB máme skupiny 60 dnů s Petrem Havlíčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
11.2.12 22:03
xangel87 píše:
Mě moooc pomohl jídelníček Petra Havlíčka a STOB.cz.Havlíčkem jsem začala, přidala se do skupiny na FB, kde s holkama společně hubneme a motivujeme se.Po týdnu jsem pochopila princip hubnutí a přešla na STOB, kde si každé jídlo zadávám a ono mi to počítá, kolik sním sacharidů, tuků, bílkovin a Kj denně a jestli je to OK, moc nebo málo…Zohledňuje to tvé tělesné proporce.Zatím mám po měsíci hubnutí dole 6 kg a to nehladovím, naopak… ;)Jinak obecně - vyměnit bílé pečivo za celozrnné, to samé těstoviny, rýži natural nebo basmati, jíst min.5krát denně, dostatečně pít (min.2 litry), používat kuřecí šunku s vysokým podílem masa, jíst min.300 g zeleniny denně, samo nejíst sladké atd atd.

jj,sladké,to je asi můj největší zabiják:)a zeleninu moc teda nemusím,ale dnes jsem zvládla jednu kápii :mrgreen: jsem poslední dobou nějak moc rozežraná,třeba to po kojení přejde.když si vzpomenu,jak jsem si kdysi říkala,jak já jsem tlustá :zed: :mrgreen: no,musím začít trošku cvičit a méně jíst,hlavně to sladké a pečivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková