Hubnutí - rady,tipy:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50186
11.2.12 22:50
xangel87 píše:
Mě moooc pomohl jídelníček Petra Havlíčka a STOB.cz.Havlíčkem jsem začala, přidala se do skupiny na FB, kde s holkama společně hubneme a motivujeme se.Po týdnu jsem pochopila princip hubnutí a přešla na STOB, kde si každé jídlo zadávám a ono mi to počítá, kolik sním sacharidů, tuků, bílkovin a Kj denně a jestli je to OK, moc nebo málo…Zohledňuje to tvé tělesné proporce.Zatím mám po měsíci hubnutí dole 6 kg a to nehladovím, naopak… ;)

Podle toho taky jedu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
11.2.12 22:52

Nedávno jsem to řešila taky a udělala to takhle-začala jsem jíst víckrát denně a to tak, že nesmím mít hlad.Poslední jídlo jím do 19hod pak už nic, jen piju.Ale jím všechno (dneska k obědu třeba smažený králík :mrgreen: ) a ke kafi i sladké (i čokoládu ale zase ne celou:)).Jde to sice pomalu-0,5kg za týden ale jde to:)Když mám hlídá jdu na aerobik:)Chce to jen začít jinak myslet a trochu jinak jíst:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
11.2.12 22:53
Kaspinka píše:
Nedávno jsem to řešila taky a udělala to takhle-začala jsem jíst víckrát denně a to tak, že nesmím mít hlad.Poslední jídlo jím do 19hod pak už nic, jen piju.Ale jím všechno (dneska k obědu třeba smažený králík :mrgreen: ) a ke kafi i sladké (i čokoládu ale zase ne celou:)).Jde to sice pomalu-0,5kg za týden ale jde to:)Když mám hlídá jdu na aerobik:)Chce to jen začít jinak myslet a trochu jinak jíst:)

Pozor, poslední jídlo se má jíst 2-3h před spaním :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.2.12 22:54
MUFICE píše:
Kaspinka píše:
Nedávno jsem to řešila taky a udělala to takhle-začala jsem jíst víckrát denně a to tak, že nesmím mít hlad.Poslední jídlo jím do 19hod pak už nic, jen piju.Ale jím všechno (dneska k obědu třeba smažený králík :mrgreen: ) a ke kafi i sladké (i čokoládu ale zase ne celou:)).Jde to sice pomalu-0,5kg za týden ale jde to:)Když mám hlídá jdu na aerobik:)Chce to jen začít jinak myslet a trochu jinak jíst:)
Pozor, poslední jídlo se má jíst 2-3h před spaním :palec:

Mně by bylo špatně a neusnula bych :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
11.2.12 23:41

Já jsem si koupila knížku Zhubněte jednou provždy. Pak jsem zjistila že se dá i zdarma stáhnout na ulozto.cz Za měsíc detoxu jsem zhubla 6 kil. Po detoxu se mi změnily chutě a snažila jsem se dodržovat zásady jako jíst hodně ovoce a zeleniny a dodržovat pitný režim a zhubla jsem tak nenásilně během dalších několika měsíců dalších 8 kil. Takže dohromady jsem zhubla 14 kil :palec: Jojo efekt přijde když se znovu začneš stravovat jako čuník. To jsem sice teď začala, kvůli vánocům a různým oslavám ale nabrala jsem „jen“ 4 kila zpět. Takže i tak mám 10 kil dole. Pro mě je to lepší než STOB, protože nemusím nic vážit a zapisovat. V knížce je jídelníček s recepty a já se ho strikně držím a nic neřeším. Kila jdou dolů sama od sebe bez diety a bez hladovění a bez pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
11.2.12 23:49

Lynette to je indivuální. :) Já jsem třeba za stob vděčná, páč nemám absolutně žádnou vůli a to zapisování mě motivuje.Např. mi svítí dva červené semaforky a říkám si - no ty si tele, zítra musí bejt zelený všechny :lol: Navíc vím jistě, že jím vyváženě, vše mi to přesně počítá.Třeba jsem díky tomu zjistila, že sice hubnu, ale mám ve stravě moc málo tuků a to je špatně, pak se o to víc ukládají.
Ale chápu, že někoho to nemusí bavit, vážit každé soustu.Mě zatím jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.2.12 08:44
xangel87 píše:
Lynette to je indivuální. :) Já jsem třeba za stob vděčná, páč nemám absolutně žádnou vůli a to zapisování mě motivuje.Např. mi svítí dva červené semaforky a říkám si - no ty si tele, zítra musí bejt zelený všechny :lol: Navíc vím jistě, že jím vyváženě, vše mi to přesně počítá.Třeba jsem díky tomu zjistila, že sice hubnu, ale mám ve stravě moc málo tuků a to je špatně, pak se o to víc ukládají.
Ale chápu, že někoho to nemusí bavit, vážit každé soustu.Mě zatím jo :lol:

Mě to taky hrozně baví, jsem systematický typ :lol:
A fakt to motivuje. Když si představím, jak bych psala tatranku, raději si ji nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.2.12 08:51

způsobů je hodně a je třeba najít takový abyste byli v pohodě…protože když to nebaví a stresuje…není to ono a nebudou výsledky…a nedá se to pak vydržet…takže najít způsob stravování který nestresuje a stejně tak vybrat cvíčo který baví… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
12.2.12 19:03

tak u mě by zapisování,počítání kalorii atd asi úspěch nemělo :oops: prostě se budu muset naučit jíst více zeleniny,sladké nejlíp úplně vypustit a jíst méně a častěji..to bude krušné. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
12.2.12 23:45
peprle píše:
tak u mě by zapisování,počítání kalorii atd asi úspěch nemělo :oops: prostě se budu muset naučit jíst více zeleniny,sladké nejlíp úplně vypustit a jíst méně a častěji..to bude krušné. :think: :mrgreen:

Mně pomohlo vynechat sladké 6 dní v týdnu a jeden den si zahřešit. To se dá vydržet docela dlouho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
13.2.12 00:10
Lynette píše:
Já jsem si koupila knížku Zhubněte jednou provždy. Pak jsem zjistila že se dá i zdarma stáhnout na ulozto.cz Za měsíc detoxu jsem zhubla 6 kil. Po detoxu se mi změnily chutě a snažila jsem se dodržovat zásady jako jíst hodně ovoce a zeleniny a dodržovat pitný režim a zhubla jsem tak nenásilně během dalších několika měsíců dalších 8 kil. Takže dohromady jsem zhubla 14 kil :palec: Jojo efekt přijde když se znovu začneš stravovat jako čuník. To jsem sice teď začala, kvůli vánocům a různým oslavám ale nabrala jsem „jen“ 4 kila zpět. Takže i tak mám 10 kil dole. Pro mě je to lepší než STOB, protože nemusím nic vážit a zapisovat. V knížce je jídelníček s recepty a já se ho strikně držím a nic neřeším. Kila jdou dolů sama od sebe bez diety a bez hladovění a bez pohybu.

Taky to mám stažený a chtěla bych začít, ty pozitivní výsledky se taak dobře čtou :-) Jen aby mi to pak taky šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
13.2.12 09:52
Tercie píše:
Lynette píše:
Taky to mám stažený a chtěla bych začít, ty pozitivní výsledky se taak dobře čtou :-) Jen aby mi to pak taky šlo.

No já si dala jeden hřešící den v týdnu a ten den jsem snědla na co jsem měla chuť - čokoládu, brambůrky, zmrzlinu. Prostě jsem se vůbec neomezovala v ten jeden den a ostatní dny jsem striktně držela ten detox a i tak jsem zhubla přes 10 cm v pase a 6 kil bylo za ten měsíc dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
13.2.12 11:24

No jak teď přijde rodičák, chci si nakoupit ingredience a zkusit to, protože vážně na to slyším jen chválu. Nejvíc se mi na tom líbí, že se člověk může najíst opravdu dosyta, a nehladoví se při tom. Jen pitnej režim mi dělá trošku problém, já všeobecně málo piju už od malička, nemám potřebu, jen výjimečně mám pocit žízně, a do pití se musím nutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
13.2.12 11:26

Holky, prosím Vás, a kde na tom stob.cz jste zaregistrované, nebo kam to píšete a tak? To musíte chodit na ty jejich kurzy nebo jak? Taky bych to chtěla… ale nějak to na jejich stránkách nevidím… :oops: Nevysvětlila byste mi to, prosím, některá? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
13.2.12 11:29
APuccelli píše:
Holky, prosím Vás, a kde na tom stob.cz jste zaregistrované, nebo kam to píšete a tak? To musíte chodit na ty jejich kurzy nebo jak? Taky bych to chtěla… ale nějak to na jejich stránkách nevidím… :oops: Nevysvětlila byste mi to, prosím, některá? :kytka:

Najdi si tam ten sebekoučink a tam se rovnou zaregistruješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková