Holky, moc se tu nevyznám, ale ráda bych inspirace hlavně na jídla,
která se dají jíst při snižování váhy a zároveň jsou chutná. Už
nemám moc inspirace… případně bych se ráda třeba vtírla do nějaké
uzavřenky o hubnutí díky moc
Hubnutí, recepty atd...
Taky bych potřebovala inspiraci. Zapisuju si jídelníček na kaloricketabulky.cz, ale připadá mi, že jím pořád to stejné.
@Levandulina píše:
Taky bych potřebovala inspiraci. Zapisuju si jídelníček na kaloricketabulky.cz, ale připadá mi, že jím pořád to stejné.
Vítej já taky doufám, že dá někd
inspiraci, nechci jíst stále jednotvárná jídla, bojím se, že mě to
odradí, protože mám jídlo moc ráda.
Jeden z mych oblibenych receptu jsou mrkvove kruti karbanatky.
Mlete kruti, nahrubo strouhana mrkev (polovina vahy masa), sul a pepř.
Vajíčko netřeba, uplacam placky a dám pect do trouby.
Muj absolutni top je pizza z cukety- nastrouhas jednu, posolis, nechat vypotit. Pak poradne vyzdimat, pridat vejce a a nastrouha eidam, tak, aby to bylo taknakorat. Vytvarovat na plech a sup do trouby do zlatova. Pak vyndat a nahazet sunku, zampiony…co mas rada na pizze a dat zpet na chvili zapect. Luxusni!
@Salorka
Jojo, ono to kruti je celkem mazlavy. Ale jedno vajicko pri diete neni problém,
takze se pridat může
@Nymphetamine píše:
Muj absolutni top je pizza z cukety- nastrouhas jednu, posolis, nechat vypotit. Pak poradne vyzdimat, pridat vejce a a nastrouha eidam, tak, aby to bylo taknakorat. Vytvarovat na plech a sup do trouby do zlatova. Pak vyndat a nahazet sunku, zampiony…co mas rada na pizze a dat zpet na chvili zapect. Luxusni!
to zní hodně dobře, díky za recept, vyzkouším
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.