Hudba, filmy a seriály pro 8leté holčičky

3
25.10.13 00:04

Hudba, filmy a seriály pro 8 lete holčičky

Mam za ukol vybrat tablet pro jednu 8 letou holcicky ze vzdaleneho pribuzenstva. Rad bych ji tam i dal nejaky obsah, aby nedostala pod stromecek prazdnou placku s obrazovkou. Muzete mne poradit, co aktualne poslouchaji a sleduji 8 lete devcatka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5065
25.10.13 09:10

@drachouk Ahoj, mam 7 letou ségru, tak snad trosku poradim :) Segra miluje jakekoliv pohadky typu Madagascar, Doba ledova, Shrek apod… i kdyby je uz doma mela na DVD, tak ji urcite nebudou vadit i v tabletu, teda alespon moje segra je ma jak doma na DVD, tak v tabletu a kouka na ne treba kdyz nekam s nasima jedou, nebo tak…rozhodne ale nic nezkazis ani rodinnou komedii, u segry frci treba Beethoven, Kdopak to mluvi, Trable prcka Binka, ale ma rada i S tebou me bavi svet nebo Jak vytrhnout velrybe stolicku :) Co se hudby tyce, to ti asi moc neporadi, segra hudbu zatim moc neposloucha, zna pisnicky co bezi aktualne v radiich, ale ze by mela treba nejake svoje CD, to ne… o hudbu zatim nejakej velkej zajem neprojevuje… a ze serialu me napada maximalne tak Hannah Montana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
25.10.13 12:56

@drachouk tak moje miluje Katy Perry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie