Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Husákovy děti jsou od 1970 do 1980 ne?
A teď jsem zjistila,že se nám klube zub
nesmím k malýmu nikoho pustit,abych ho jako našla první,na šaty nechci…chci nový auto ![]()
Palina.zl píše:
Přidávám se…jsem ročník 1979, takže v únoru 32. Dětičky mám 2 - Maty měl v březnu 4 a Berenika se narodila v červenci
taky jsem unor 1979 ![]()
Ahojky,
Taky se pridavam, jsem rocnik 1980,letos me bude 30, nu a pocet deti me bohate staci to, co mame doma:-D
Gina108 píše:sajinda píše:
tak děvčata, právě jsem dělala s malým matematiku, co vyfasoval od paní učitelky domů - je nemocný. druhá třída. tedy vážně, kolik koček je silnější než kolik myší a kolik hus než kolik koček v různých kombinacích, z toho mi šla hlava kolem a upozornuju, že mi chvíli trvalo, než jsem to pochopila, než mi to malý vysvětlil![]()
Hehe to jako počítaj nějakým poměrem? Že jako 4 myši na 1 kočku
Příspěvek upraven 29.09.10 v 12:36No to bych teda nedala
bych propadla hned ve druhý:mrgreen:
přesně, je to podle určitýho schématu, který mi chvíli trval, než jsem pochopila ![]()
jedna kočka stejně silná jako dvě myši, jedna husa stejně silná jako jedna kočka a jedna myš a tak podobně v různých kombinacích. no síla.
jasmina3 píše:
Ahojky,
Taky se pridavam, jsem rocnik 1980,letos me bude 30, nu a pocet deti me bohate staci to, co mame doma:-D
jasmíno- trojčátka, to je krásný
![]()
jasmina3 píše:
Ahojky,
jasmíno- trojčátka, to je krásný
![]()
jasmina3 píše:
Ahojky,
no fíííha taky jsem původně teď potřetí čekala trojčata…drsná představa a tebe moc obdivuju mne budou bohate stačit ty moje děťátka 8 let dcera syn 5 let a v prosinci přibudou dvojčatka páreček
Ahoj holky, mi bude v listopadu 33:-) Mám kluka Vojtíška bude mu šest a holčičku Klárku ta má 8 týdnů:-) A další dítko teda neplánujeme:-)
Ahoj tak snad se můžu přidat do klubu.Je mi sice teprve 34,ale mám 18 let dceru a 15 let syna nejmladší je teď rok a příští rok plánujeme ještě jedno. ![]()
marketm píše:jasmina3 píše:no fíííha taky jsem původně teď potřetí čekala trojčata…drsná představa a tebe moc obdivuju mne budou bohate stačit ty moje děťátka 8 let dcera syn 5 let a v prosinci přibudou dvojčatka páreček
Ahojky,
No myslim, ze k obdivovani jsi tady spis ty nez ja:-), takze ja smekam
Sajinda:-)
A jak tak sleduju, tak tu jsem zatim nejmladsi:-D
marketm píše:Palina.zl píše:taky jsem unor 1979
Přidávám se…jsem ročník 1979, takže v únoru 32. Dětičky mám 2 - Maty měl v březnu 4 a Berenika se narodila v červenci
13.2.
![]()
jasmino už ted se desim počtu dvou mimin naraz ..... ty starší děti s těmi je sranda a jsou hodní takže tam je to pohoda.....i když kluk je trochu víc živější,ale lepší nez nejaký kouťák ![]()
Pokud vím, tak je to ročník 1970-1980. Btw - ségra je 1976 a na základce chodila do Fka…a to jsme byli ZŠ na maloměstě