Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Kadam píše:![]()
![]()
a můžu se zeptat jak třeba?
Treba mobilheim na pronajate zahrade, ale tech figlu je vic.
@Keyllah to vychází na 10,8 mio. Takhle z hlavy. Ne nešla bych do toho
@Keyllah píše:
asi záleží na bance atd., my teď refinancuje 3mil a na 11 let je to splátka 28 tis/měsíčněkaždopádně bych na místě zakladatelky volila jinou, levnější nemovitost…
Která banka dává úvěry pod repo sazbou?
@roba18 píše:
V lednu to byla ještě sranda. Teď za 5… Ale jasný není to jako před 30 lety za 20.
No, právě, kdysi hypo za 5,5%.
@Lucie_Sx píše:
No, good luck. V našem městě zahrady na pronájem nejsou, objeví se jedná ročně… To je super nápad, ale:)))).
@Keyllah píše:
mám u Airbank zafixovaný úrok 2,74 a řešit to budeme v létě…je to refinanc, tam to jinak nešlo, manželovi nabídla jeho banka, u které hypotéka byla úrok skoro 5% a to fakt neeee
Podívej se kolik je teď základní úroková sazba ČNB
@Lucie_Sx píše:
Ještě se může odstěhovat do teplovodního kolektoru.
@Keyllah píše:
mám u Airbank zafixovaný úrok 2,74 a řešit to budeme v létě…je to refinanc, tam to jinak nešlo, manželovi nabídla jeho banka, u které hypotéka byla úrok skoro 5% a to fakt neeee
Jenež levnějš to těď asi těžko seženeš, když je základní sazba ČNB tam, kde je.
@jkra píše:
No, good luck. V našem městě zahrady na pronájem nejsou, objeví se jedná ročně… To je super nápad, ale:)))).
Lidi nebudou mit prachy, staci kousek nekde vedle RD v zastavbe, vzdycky si nekdo rad privydela. U nas uz to takhle pribejva, kdyz se clovek diva.
@Lucie_Sx píše:
Lidi nebudou mit prachy, staci kousek nekde vedle RD v zastavbe, vzdycky si nekdo rad privydela. U nas uz to takhle pribejva, kdyz se clovek diva.
To bych teda chtěla vidět.
Kdybych byla ve tvé situaci, šla bych do splátky max. 20000. To mi přijde ještě ok. 50% mzdy dávat jen za hypo mi přijde moc.
@Lucie_Sx
Jakoze hlavně barák za každou cenu? Já v tom moc výhod nevidím, pokud teda ta zahrada není moje.
@Zumpa píše:
Ještě se může odstěhovat do teplovodního kolektoru.
@Lucie_Sx píše:
To je kde? Neznám nikoho, kdo by si pronajmal kus zahrady u obydleného domu a postavil tam mobilheim.