Hypotéka 30tis/měsíc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15144
2.4.22 07:57

Do 35 máš daleko, takže máš dost malé děti. Ne, do tak vysoké hypotéky bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
2.4.22 08:10
@Anonymní píše:
Díky za názory, pomohlo mi to zvážit všechny varianty. Aktuálně žiju v bytě, kde sice neplatím 25, ale prostě ty peníze vyhazuju oknem. Do 35 let mám ještě daleko :lol: co se týče té hypotéky, zaokrouhlila jsem to na 30, ale reálně mám nabídku na nějakých 25+pojistka atp., náklady budou nula nula prd, je to nízkoenergetická novostavba, ještě tam nikdo nebydlel + menší zahrada, ve městě, prostě ideál pro nás :) takže sice se bojím, poctivý člověk holt nemá klidné spaní, když ví, že má několikamilionový dluh, ale nedá se nic dělat. Asi do toho pujdu.

Náklady nula nula prd? Kolik energie, kolik platby do fondu oprav? Jestli si to nelakujes moc narůžovo. No ale řekla bych, že jsi stejně rozhodnutá, tak hodně štěstí na sebevražedné misi.
Mimochodem peníze nevyhazujes z okna, ale dáváš za bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.4.22 08:20
@Anonymní píše:
Díky za názory, pomohlo mi to zvážit všechny varianty. Aktuálně žiju v bytě, kde sice neplatím 25, ale prostě ty peníze vyhazuju oknem. Do 35 let mám ještě daleko :lol: co se týče té hypotéky, zaokrouhlila jsem to na 30, ale reálně mám nabídku na nějakých 25+pojistka atp., náklady budou nula nula prd, je to nízkoenergetická novostavba, ještě tam nikdo nebydlel + menší zahrada, ve městě, prostě ideál pro nás :) takže sice se bojím, poctivý člověk holt nemá klidné spaní, když ví, že má několikamilionový dluh, ale nedá se nic dělat. Asi do toho pujdu.

Jestli teď vyhazuješ své peníze, že někoho živíš nájmem. Tak raději investovat splácením do svého. Pokud víš, že úvěr dostaneš, tak neváhej. Už bude vždy dráž. A bydlení bude nedostupné. Když budeš platit celý život. To je, jak házet vlastní prachy do automatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
810
2.4.22 08:46
@inkakřivák píše:
Náklady nula nula prd? Kolik energie, kolik platby do fondu oprav? Jestli si to nelakujes moc narůžovo. No ale řekla bych, že jsi stejně rozhodnutá, tak hodně štěstí na sebevražedné misi.

Bydlení v nájmu bohužel je vyhazování peněz. Žádná jistota, nic z toho člověku nezbyde. Zakladatelce držím palce, vidím to jako ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.22 12:31

@TopSecret jedná se o řadový dům

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.22 12:32
@inkakřivák píše:

Ano dávám za bydlení, respektive platím cizí hypotéku, a to mě strašně moc štve

• Citovat
  • Upravit
12834
2.4.22 14:10
@Anonymní píše:
@TopSecret jedná se o řadový dům

Dekuji za odpoved. Tak uvidíš.
Dyztak dej vědět za čas, jak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.22 08:33
@Anonymní píše:
Holky, půjčily byste si tolik, kdybyste byly bez chlapa? Vydělávám zhruba dvojnásobek, takže TEORETICKY by se to dalo, ale už teď je mi úzko z té částky + tolik let splácení.. Šly byste do toho? Nebo žily „v klidu“ celý život v nájmu?

Urcite bych do toho sla, myslim sis ze je to skvela prilezitost na lepsi a spokojenesi zivot i pres tech 30 let zplaceni.. :P :andel: urcite si pujc, je to super napad. Letela jsem :mavam: :mavam: s manzele na Kypr :hug: a bylo tam hodne kocek, jen takovy funfact :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel