Hypotéka na dům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
9.1.15 15:59

Pokud vám v nejbližší době nekončí fixace tak bych zkusila asi dum prodat a jít nachvilku někam do podnájmu než se situace dá trochu do starejch kolejí. Manžel nemá třeba možnost jít pracovat někam jinam za lepší plat? a jezdit domu třebas jen na víkendy? a nějaký rezervy nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MonniqueH
9.1.15 22:09
@Anonymní píše:
Ahoj. Už nevím co dělat. Nemáme žádné peníze. Před tím než se narodila malá jsme měli peněz dost. Ani nevím kdy ke zlomu došlo=/ najednou je to každý měsíc horší a horší. Během pár měsíců jsme do auta dal iasi 20 tisíc. Naše společné příjmy jsou 21 tisíc. A to je dost málo když platíme 14 tis. za hypotéku za barák + 2 tis. inkaso + mobily + splátka za novou televizi 1200 (byla kupovaná v době kdy nás nenapadlo, že by bylo tak málo peněz) + 1500 rozvojové bydlení.. malá má půl roku, naštěstí vše pro malou vždy máme, ale co zbytek? Sedím s malou jen doma protože nemám ani na to abych jela navštívit třeba známou..Je to hrozně ponižující..nemůžu malé ani nic koupit, o sobě ani nemluvím. Je mi 23 a nesnáším finanční nejistotu. Každý den sedím na PC až do večera a přemýšlím..hledám. Internet nám ještě jde protože platíme za rok. Přítel pracuje nor. ve fabrice..přijde mi, že ho to taky štve, ale že s tím nemá chuť nic udělat. Mě představa, že to tak půjde dál naprosto ubíjí=( trpím nespavostí, stále na to myslím..Je i naprosto na nic. Šetřím kde se dá.. na jídle pro nás..na všem. Pro sebe sem si nic nekoupila už pěkně dlouho. Mám strach, že tak za rok začnu šedivět=( a co bude s malou? + léky pro malou teď byla nemocná + očkování=(.. na jídlo už nám prostě nezbývá..má někdo stejný problém? A tak si říkám..prodat dům i s HYPOTÉKOU..vše uhradit a vzít si třeba novou už jen milion a koupit starší dům? Máme hypotéku přes dva miliony…

Napište mi SZ, ráda to s vámi osobněji prodiskutuju, nějaká možnost je vždy :)

• Citovat
  • Upravit
66815
10.1.15 05:11

@MonniqueH Na lovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MonniqueH
10.1.15 08:08

@blecha72 nejsem lovec ani myslivec a ani nic podobného, takže ne, nelovím :roll:

• Citovat
  • Upravit
66815
10.1.15 09:36
@MonniqueH píše:
@blecha72 nejsem lovec ani myslivec a ani nic podobného, takže ne, nelovím :roll:

Samozřejmě je váš zájem čistě altruistický :mrgreen: Chápu. Tak napište alespoň jméno společnosti, kterou zastupujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MonniqueH
10.1.15 10:07

@blecha72 Ano mým zájmem je člověku pomoci :) Ne všichni mají vize jako OVB či Partners. Pokud máte zájem se osobně sejít, ráda se s Vámi sejdu. Pokud ne, tak Vám přeji hezký den :)

• Citovat
  • Upravit
66815
10.1.15 10:20

@MonniqueH Naštěstí se v životě bez prodavačů deště obejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel