Hysterický pláč během spánku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
3.10.12 17:35
@xlenushkax píše:
v 9 m?

též jsem vypleštila oči, cože to jako :mrgreen:

Pokud jí rostou zuby, tak bych to přičítala jim (na zuby se dá svést kdeco :jazyk: ), mladší syn například i ty blbý jedničky odhorečkoval čtyřicítkama, může to být pro děti náročnější. Uvidíš, jestli se za pár dnů situace změní či to bude mít pořád.
Jinak jsou občas děti pěkně vedle z nějaké nové dovednosti, klek, lezení, plazení, otáčení, sed, zkrátka je to pro ně tak obrovská změna, že jsou psychicky vypjaté a ve spánku se to vypětí začne uvolňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
3.10.12 17:42
@gabriela82 píše:
Ahoj, malá mi to taky parkrát udělala, ale já jsem vysledovala, že to dělá když má přes den moc nových zážitků.. Asi to musejí nějak zpracovat.. Teď už jí bude rok, naposledy se to stalo v létě..

Moje laktační mi tohle také říkala - úplně malinká miminka se nenechají zahltti, prostě usnou, ale starší miminka tu schopnost ztratí a když se přetáhnou / zahltí novými vjemy, tak pak mívají právě noční děsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
3.10.12 19:30

Jo ja zapomnela, ze ji je jen 9 mesicu… No tak na psychologa je jeste mala, to je jasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
3.10.12 20:32

To bude nějaký špatný sen. Nám se to stávalo po píchání naušniček a drželo jí to asi měsíc. Teďka zase brečí od zubů :zed: to je furt něco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
3.10.12 20:58
@Gladys píše:
též jsem vypleštila oči, cože to jako :mrgreen:Pokud jí rostou zuby, tak bych to přičítala jim (na zuby se dá svést kdeco :jazyk: ), mladší syn například i ty blbý jedničky odhorečkoval čtyřicítkama, může to být pro děti náročnější. Uvidíš, jestli se za pár dnů situace změní či to bude mít pořád.
Jinak jsou občas děti pěkně vedle z nějaké nové dovednosti, klek, lezení, plazení, otáčení, sed, zkrátka je to pro ně tak obrovská změna, že jsou psychicky vypjaté a ve spánku se to vypětí začne uvolňovat.

to byla dobra hlaska s tema zubama :palec: :D u nas to uz bylo nekolikrat svedeno na zuby :D buh vi co to bylo ve skutecnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
3.10.12 21:02

Synovi se to stalo párkrát kolem roku. Volala jsem dr. a ten mi poradil před spaním dát prckovi čaj z meduňky s kapkou medu. A pomohlo to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
23.10.12 08:15

Můj malej to taky dělá občas mi v noci udělá takový šok a tp už dělá mi prijde od narození má 3mesíce 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
6.4.14 16:20

Ahoj, obnovuji téma, protože dneska poprvé moje malá 2,5 měsíce usnula a pochvíli záchvat pláče, přišla jsem k ní a ona zase usnula. Takhle se to opakovalo během půl hodiny třikrát. Chvíli jsem u ní seděla když spinkala a ona sebou trhla až se vzbudila, viděla že tam jsem a spinkala dál. Vím že tohle mívaji větší děti, že se jim něco zdá, ale takhle malé mimčo? Dneska nic zvláštního nezažila.

• Citovat
  • Upravit
3801
6.4.14 16:45

@SasankaB asi jo i takhle malemu mimcu se to muze stat..muj ve 4 mesici taky mel zachvat place ze spani, tak jsem ho vzdy musela vzbudit protoze nebl k utiseni..treba se mala boji tmy, dela to i pres den? malej se bal tmy kdyzmu bylo 3 mesice, tka jsem usinala se svetylkem celej vecer..pak to preslo ale nkdy tn zachvat dostane..ale uz dlouho to neblo tak dobry 2 tydny..tak snad uz to bud k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
6.4.14 16:46

@SasankaB my tohle měli po očkování čtrnáct dní každéj večer tři hodiny se po chvilkach budila byli jsme i na neurologii a prý to jsou noční děsy u nás vyvolané očkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
6.4.14 17:23

Muže to být po očkování, tělo je zanešené toxinama z očkování a pak mívají děti noční mury

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
6.4.14 18:22

@maciček82 právě že to bylo odpoledne a očkování měla před 14 dněma.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.6.16 00:33

Ahoj, obnovují diskuzi a prosím o radu, začínám být zoufalá. Naši make jsou dva roky a dva měsíce. Poslední cca týden několikrát za noc začne že spaní strašně plakat, až hystericky řvát. Dneska už brecim s ní. Nemůžu ji ničím utišit, nepomáhá hlazení, zpívání, chování, cokoliv, rozsvítit, otevřít okno, všechno špatně. Při některých pokusech o zrušení je dokonce úplně nepricetna a mlátí mě hlava nehlava. Jediné, co ji uklidní, když vyleze z postýlky a jde do obýváku, tam tak 15 minut brečí a pak je klid. Je to vyčerpávající, jsem těhotná, máme teď spoustu zařizování. Napadlo mě, že by to mohlo souviset s tím, ze jsem přestala kojit, ale tohle nikdy nedělala a začala spát sama od sebe colou noc. Už nevím jak ji pomoc.

• Citovat
  • Upravit
1085
30.6.16 00:50
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovují diskuzi a prosím o radu, začínám být zoufalá. Naši make jsou dva roky a dva měsíce. Poslední cca týden několikrát za noc začne že spaní strašně plakat, až hystericky řvát. Dneska už brecim s ní. Nemůžu ji ničím utišit, nepomáhá hlazení, zpívání, chování, cokoliv, rozsvítit, otevřít okno, všechno špatně. Při některých pokusech o zrušení je dokonce úplně nepricetna a mlátí mě hlava nehlava. Jediné, co ji uklidní, když vyleze z postýlky a jde do obýváku, tam tak 15 minut brečí a pak je klid. Je to vyčerpávající, jsem těhotná, máme teď spoustu zařizování. Napadlo mě, že by to mohlo souviset s tím, ze jsem přestala kojit, ale tohle nikdy nedělala a začala spát sama od sebe colou noc. Už nevím jak ji pomoc.

Ahoj, moji budou ted dva roky. Presne to co popisujes zazivala potom, co jsem se vratila z porodnice (pred mesicem). Pomohlo davat sirup sedalia a hlavne klidovy rezim, hlidam aby odpocivala pres den a dost jedla. Takze jdeme ve dve ven, v pul paty na pul hodky domu na svacinu a pak max na hodku jeste ven. A nejpozdejc v osm do postele, kde si v klidu cteme. Snaz se vyhnout stresum a zmenam rezimu, potrebuje klid (i pres den)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
30.6.16 07:44

Nemela ted nekdy očko? Mne to maly začal delat po ockovani, kdyz byl ale maly…a to ani kojeni nepomohlo, ted ma 2,pokud se v noci náhodou probudí a pláče, kojeni uklidni vzdy a hned..pokud se neodstavila sama, je možné, ze nedospěla jeste k tomu, jak se jinak uklidnit v noci bez pomoci kojením..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí