Hysterický pláč během spánku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
30.6.16 07:54

Me to dělal malý kolem 16. měsíce a trvalo to několik dalších, ale zlepšovalo se to postupně. Měl ale za sebou několik pobytu v nemocnici. Pomohlo nam hodně se mazlit, dostatek spánku přes den aby nebyl unavený a sirup sedalia. Při tom amoku jsme ho museli úplně probudit, na chvíli rozsvítit lampičku, ukázat něco z okna atd. a pak zase sup do postele. Jo a v té době spal jen s nama v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.6.16 09:45

@anivbl jsem s ní většinou dopoledne i odpoledne venku, po trasách, kde to známe. Doma je teda trochu větší stres, kupujeme dům a vyřizuje se spousta věcí okolo, tak i to má možná dopad. U nás není ani problém s usínáním, ale pak když se během několika noci probudí, což už tak dva měsíce nebylo, tak vylejza z postele a rve a mlátí mě a tak různě se vzteka. Když se vzteka přes den, tak je během minutk, klid, to je lehké ji něčím jiným zaujmout nebo ji to vysvětlit, ale v noci mám prostě problém.
@iizabela po očkování není, to měla už někdy v únoru a to proběhlo v pohodě. Začala spát sama od sebe celou noc před asi dvěma měsíci a už pak nechtěla ani mliko před spaním, přes den měla jen ráno po probuzení a na polední spaní. Rano pak běhala rovnou pro snídani, tak jsem ji to poslední cucani před poledním panim vzala už před víc jak týdnem. Všechno bylo v pohodě, až teď měla o víkendu kašel a trochu rymu a zacalo to, teď už je ok, nekasle ani rýmu nemá, ale to noční vzdělání je hrozny.
V listopadu mám rodit, tak snad se to trochu srovná, jsem z toho hrozně vyčerpaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
30.6.16 09:48

@Balatonek u nas taky nebyl problem usnout, ale pak se budila s hysterickym placem. U nas to bylo z premiry stresu, podnetu (dite to hodne vnima) a z unavy. A mrkni na tu sedalii, nam pomohla :nevim: a rutinni rezim, ten nase cacorka potrebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.6.16 09:52

@markeeetka20 malá spí od narození s nama, byla neodlozitelene miminko a teď nejsou prostory na její pokojicek, tak má přiřazenou postylku bez bočnice k posteli. Vždycky jsem ji hodně mazlila, nosila jsem ji v satku a kojila kdykoliv chtěla. Asi vyzkousim Sedalii. Vyzkoušela jsem snad všechno, probudit zaujmout něčím, to ji ví naštvalo. Dát napít, najist, jen pochovat, zpívat, všechny moje nápady vyčerpany a nic :-( nejjednodušší varianta je když ji necham odejít do obýváku a tam se vyvzteka. Pak přijde nebo si lehne na gauč a uklidní se. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.6.16 09:59

@anivbl režim dodržujeme, ráno snídaně, obléknout a jde se ven, domů na svacinu a spát, pak se probudí dá i oběd a jdeme zase ven, to jsme většinou na hřišti s dětmi, má ráda kolektiv a pak domů na večeři. Ještě si pohraje, vykoupat a spat. Prakticky úplně nudný stereotyp, hodinu prakticky dodržujeme plus mínus půlhodina.
Asi ten stres meja teď větší, zařizujeme dům tak to asi na ní dolehlo. Teď je manžel na 14 dni pryč, nebude se řešit nic, tak snad se to uklidní. Ona je jinak strašně hodná, i celkem slušně poslouchá a je šikovná. Jen ty noci. Ještě mě napadá, že může být problém s tím, ze nemluví, řekne jen pár slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
30.6.16 22:12

Ještě mě napadly zuby, máte už všechny? I u těch jsme to měli podobně a i přes denní spaní. Vůbec o sobě nevěděl a odstrkoval se ode mě. Pak když jsem se ho snažila probrat tak zas brečel naštvaný že chce spát ale alespoň šel už uspat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.6.16 22:18

@markeeetka20 zuby už má dlouho všechny, s těmi problém neměla žádný. Dneska jsem se snažila aby byla přes den v klidu, celé odpoledne jsme byli u kamarádky, tam si hrála s detma a domů jela veselá. Kromě jednoho kiksu, kdy si nechtěla sundat tričko abych ji prevlikla na spaní, měla hezky pohodový den, bez vztekani. Dostala své oblíbené jídlo, je napita a usnula během jedné pohádky, tak doufám, ze dnes bude klid. Už z toho mám trochu strach h. Rada bych ji nějak pomohla a nevím jak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
1.7.16 07:28

@Balatonek tak jak to dopadlo? U nas to trvalo par dni, nez se to srovnalo, postupne ty zachvaty byly mensi, pak se jen probudila, napila se vody a spala dal. Ted uz spi celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.7.16 08:46

@anivbl dneska dobrý :-) nebo lepší, stejně se kolem 3 probudila a musela z postele, šla si pro panenku a zase usnula. Ale bylo to bez pláče. Tak snad když omezíme na minimum vypjaté situace, kde se bude vztekat, tak to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.7.16 12:34

Ono to casem zase přejde, ale vím jak je to na palici a nervy! Užili jsme si toho dost…zkus ji dat tu sedalii ( ja dávala jen večer) je to homeo to ji neublíží, ale po tom a chvíli pred uz nic nejist a dávat alespon 5 dni aby sel vidět efekt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
1.7.16 12:35

Ja už se pak taky bála každé noci kdy to prijde zase :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sikovnyobchudek.cz
2.8.16 14:12

My to s dcerkou měli taky, hodně intenzivní, řev delší než 15 minut, někdy jsem volala i 155 jestli by jí nemohli něco dát na zklidnění, ale takhle jednoduché to není…probudit nešla… pak z ničeho nic usnula a vše přestalo… pomáhala Sedalie, zabránit velké únavě, stresu, příliš mnoho emocí, usínat v klidu, rituály, do ruky brát jen, pokud chce, jinak se jí to do toho hrozného snu promítne a může to být horší, zabránit zranění… snažit se probudit, aby komunikovala, ale ne násilím…naše sice reagovala na slova, ale ty děsy byly hodně inteznivní… teď máme snad měsíc klidu, doufám, poslední byly po návštěvě zubaře, i když jí nic nedělali, ale chlapeček před ní hodně brečel…a meduňka je prý také dobrá… kamarádka si z ní vyrobila sirup… pevné nervy!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510