Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, co to máte za sebou - velká prosba - co jste říkaly v práci? nechci jim říkat pravdu, proč jdu na zákrok, máme kolektiv takový,,přátelský,, ale nechci se jim s ničím svěřovat, ono hlavně nadřízená si chce pořád o něčem povídat…
Jinak bude to ambulantně, na propustce bude gyndr razítko…
Nemáte sickday? Nebo si vezmi dovolenou? Nebo proste jen jdes na rocni prevenci, co na tom? A opravdu je nadřízená taková pipina, že se tě bude vyptávat, proč jsi byla na gyndě, případně to řešit s kolegy?
@zloba89 Proč bys jim neco říkala? Jdu k doktorovi a nazdar bazar. Víc říkat nemusíš.
@Aghata píše Já když jsem dala účetní propustku s razítkem z gyndy, tak okamžitě po celé firmě rozhlašovala, že jsem určitě těhotná,. Takže bych si asi vzala dovolenou nebo sick day.
No já teda nevím, ale hystereskopie je docela dost velký zákrok, to se přece nevyřeší za jeden den. ![]()
Tak beru zpět, popletla jsem si to z hysterektomii. Jinak bych také nic nevysvětlovala a vzala si dovolenou.
@Helca729 píše:
No já teda nevím, ale hystereskopie je docela dost velký zákrok, to se přece nevyřeší za jeden den.
Jo jo vyřeší. Já ležela v nemocnici a žensky vždycky ráno přišly a po pár hodinách šly domů. Jak jim pak bylo ale nevím. Já třeba po nárkoze blila 2 dny ![]()
Taky bych si vzala dovolenou a nic nevysvětlovala. Pozor ale na to, abys to opravdu nikomu neřekla. Stačí jeden člověk a ví to ve firmě každý ![]()
Hysteroskopie- řekla jsem, že mám problémy a musím na operaci. byla jsem doma měsíc i vzhledem k těžké práci. popravdě neumím si přectavit jit za pár dní do práce. sem byla ráda, že chodím a hýbu se. a to nejsem žádná cíta a práh bolesti mám dosti vysoký. bylo to ambulantně
laparoskopie- řekla jsem to samé, v nemocnici dva dny a doma jsem byla 6 týdnů jako v 6nedělí.
No já šla po laparoskopii a hystoroskopii do práce asi pátý den a v pohodě. Dělali mi oboje najednou. Mám ale kancelářskou práci takže sezení na židli OK.
Já si dovolenou vzít z provozních důvodů nemůžu. Chci jít na pár hodin do práce, pak odejít. Mám také víceméně ksncelářskou práci.