ICSI - žádné oplodněné vajíčko

556
9.12.10 21:08

ICSI - žádné oplodněné vajíčko

Ahojte - ráda bych se zeptala, zda je mezi vámi někdo, kdo absolvoval IVF metodou ICSI a stalo se, že by se neoplodnilo žádné vajíčko - v ostatních diskusích jsem našla pouze informace o tom, že se vždy nějaké oplodnilo, ale embrio v krátkém čase odumřelo - ale je tu někdo, komu by se stalo, že nedošlo ani k oplodnění?
Předem díky za každé info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43034
9.12.10 21:44

Tak uprimne doufam, ze ne - chci ICSI na dalsi pokus IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7754
9.12.10 21:55
Pudloslava píše:
Tak uprimne doufam, ze ne - chci ICSI na dalsi pokus IVF.

Elzi, taky o nikom takovém nevím. No, doufám, že to sem nikdo nenapíše. Přesně jak píšeš, nám se třeba docela úspěšně metodou ICSI oplodnily, pak tedy nevydržely, ale oplodnily se. Třeba z 8 vajíček se oplodnilo 5. Držím pěsti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 21:56
Pudloslava píše:

Me se to bohuzel stalo a domnivam se, ze v CAR neco pokazili, ze je to nemozne, protoze mi to ani nedokazali nijak zduvodnit…
Proto chci vedet, jestli nekdo takovy existuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 21:58
Míša79 píše:
Pudloslava píše:
Elzi, taky o nikom takovém nevím. No, doufám, že to sem nikdo nenapíše. Přesně jak píšeš, nám se třeba docela úspěšně metodou ICSI oplodnily, pak tedy nevydržely, ale oplodnily se. Třeba z 8 vajíček se oplodnilo 5. Držím pěsti. :kytka:

Diky za info Miso.
Uz jsem si volala do jineho CAR a patram na netu, jak jsem psala vyse, mam dojem, ze neco neni v poradku. A to jsem tady jeste nepsala, ze spermiogram i vse ostatni mame NAPROSTO OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7754
9.12.10 22:04
Elzina píše:
Míša79 píše:
Pudloslava píše:
Elzi, taky o nikom takovém nevím. No, doufám, že to sem nikdo nenapíše. Přesně jak píšeš, nám se třeba docela úspěšně metodou ICSI oplodnily, pak tedy nevydržely, ale oplodnily se. Třeba z 8 vajíček se oplodnilo 5. Držím pěsti. :kytka:
Diky za info Miso.
Uz jsem si volala do jineho CAR a patram na netu, jak jsem psala vyse, mam dojem, ze neco neni v poradku. A to jsem tady jeste nepsala, ze spermiogram i vse ostatni mame NAPROSTO OK…

Tedy, tak to taky nechápu, :think: měla jsi fakt pěknej počet vajíček. A to ti na to řekli jen, že to nedokážou vysvětlit? Ty jo, to je fakt pech, spermiogram máte OK, ale pro jistotu jste šli do ICSI a dopadne to takhle… :cert: :zed: To mě moc mrzí Elzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7754
9.12.10 22:07

Jo, Elzi, můžu se zeptat, do kterého CARu chodíš? A do kterého dalšího jsi teď volala a co ti řekli? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 22:07
Míša79 píše:
Elzina píše:
Míša79 píše:
Pudloslava píše:
Diky za info Miso.
Uz jsem si volala do jineho CAR a patram na netu, jak jsem psala vyse, mam dojem, ze neco neni v poradku. A to jsem tady jeste nepsala, ze spermiogram i vse ostatni mame NAPROSTO OK…
Tedy, tak to taky nechápu, :think: měla jsi fakt pěknej počet vajíček. A to ti na to řekli jen, že to nedokážou vysvětlit? Ty jo, to je fakt pech, spermiogram máte OK, ale pro jistotu jste šli do ICSI a dopadne to takhle… :cert: :zed: To mě moc mrzí Elzi.

Mluvila jsem dnes s primarem z jineho CAR a ten mi rekl, ze se za svou praxi s tim nesetkal, nicmene ze nic neni nemozne… Obecne postupy toho meho CAR - ted uz byvaleho, jsou prapodivne, ale fakt me zajima, jestli nekdo s podobnym pripadem existuje.
Drzim ti moc pesti s novym pokusem IVF :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 22:10
Míša79 píše:
Jo, Elzi, můžu se zeptat, do kterého CARu chodíš? A do kterého dalšího jsi teď volala a co ti řekli? :oops:

Urcite muzes, byl to doted Fertimed v Olomouci, po konzultaci jejich postupu - obecne, i u IUI a celkove, jak mi odmitli udelat laparoskopii a dnesni konzultaci s UNICA Brno, kam se chystam prejit, nemuzu rict vubec nic pekneho na ne.
Hodne lidi me varovalo - ale nechtela jsem to slyset, naivne jsem si myslela, ze kdyz nemame zadne problemy, ze neni co zkazit… A tohle je vysledek :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
9.12.10 22:13

Stává se to, mě na to v CARU taky upozorňovali, že i přes dobře provedené ISCI může dojít k neoplodnění. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7754
9.12.10 22:13
Elzina píše:
Míša79 píše:
Elzina píše:
Míša79 píše:
Pudloslava píše:
Diky za info Miso.
Tedy, tak to taky nechápu, :think: měla jsi fakt pěknej počet vajíček. A to ti na to řekli jen, že to nedokážou vysvětlit? Ty jo, to je fakt pech, spermiogram máte OK, ale pro jistotu jste šli do ICSI a dopadne to takhle… :cert: :zed: To mě moc mrzí Elzi.
Mluvila jsem dnes s primarem z jineho CAR a ten mi rekl, ze se za svou praxi s tim nesetkal, nicmene ze nic neni nemozne… Obecne postupy toho meho CAR - ted uz byvaleho, jsou prapodivne, ale fakt me zajima, jestli nekdo s podobnym pripadem existuje.
Drzim ti moc pesti s novym pokusem IVF :palec:

Jé, děkuju Elzinko, budu potřebovat držet každou pěstičku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 22:14
Míša79 píše:
Jo, Elzi, můžu se zeptat, do kterého CARu chodíš? A do kterého dalšího jsi teď volala a co ti řekli? :oops:

a v Unica Brno mi na postupy Fertimedu rekli:

• spatne nacasovane inseminace
  • pregnyl tesne pred IUI - rovnez spatne
  • zakladem pred IUI je laparoskopie - odmitli mi ji udelat
  • delali mi 2× IUI v jednom cyklu

No proste no comment. Ja si myslela, ze vedi, co delaji, ale jak vidno, slo jim o to, dokopat me k IVF a vytriskat penize.
Navic jejich zaver po tomto IVF byl, ze s manzelem nemuzeme mit prirozenou cestou deti - a to jsme oba OK, po vsech testech, akorat ja nemam tu laparku.
V Unice mi rekli, ze je to nesmysl. Jsem na ne primo rozlobena :twisted:

Příspěvek upraven 09.12.10 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 22:15
Míša79 píše:
Elzina píše:
Míša79 píše:
Elzina píše:
Míša79 píše:
Pudloslava píše:
Diky za info Miso.
Drzim ti moc pesti s novym pokusem IVF :palec:
Jé, děkuju Elzinko, budu potřebovat držet každou pěstičku. :hug:

a jestli se ja muzu zeptat, proc IVF? mate nejake problemy, nebo se „jen“ dlouho nedari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7754
9.12.10 22:17
Elzina píše:
Míša79 píše:
Urcite muzes, byl to doted Fertimed v Olomouci, po konzultaci jejich postupu - obecne, i u IUI a celkove, jak mi odmitli udelat laparoskopii a dnesni konzultaci s UNICA Brno, kam se chystam prejit, nemuzu rict vubec nic pekneho na ne.
Hodne lidi me varovalo - ale nechtela jsem to slyset, naivne jsem si myslela, ze kdyz nemame zadne problemy, ze neni co zkazit… A tohle je vysledek :evil:

Aha Elzi, no a jaký mají zvláštní postupy? Mně třeba v Pronatalu mrzelo, že neříkají podrobněji po telefonu, co se děje s vajíčky po oplodnění. Ale asi všude je něco, jinak jsou super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.12.10 22:18
janine24 píše:
Stává se to, mě na to v CARU taky upozorňovali, že i přes dobře provedené ISCI může dojít k neoplodnění. Bohužel.

Dekuji za info!
Opravdu? A jak zjistim, jestli to skutecne dobre provedli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí