Ideální chlap - vlastnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2917
30.8.17 00:19
@RomanaBl píše:
@onajeblond Já to právě u o 9 let staršího partnera neměla, až ten co je o rok mladší než já je takový :)

taky zaléží kolik ti je, jasný neříkám každý je takový, ale většinou a to věř, že si všímám jak muž vypadá nebo jak je starý, který mi podrží dveře, nebo pustí před sebe a tak, ale říkám já jsem ještě hodně mladá, pro mě už jsou to staří a starší muži třeba kolem 50-60 i víc let :) ted přemýšlím, zda mě někdy pustil cca stejný mého věku a upřímně, nemohu si vzpomenout, neříkám že nebyl, ale těch starších bylo víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
30.8.17 00:20
@Gnaar píše:
Néé, to byl jen takový vtípek, jako že takové ideální vlastnosti ani nemůže mít člověk, jedinou výjimkou je je Andrej ( https://cs.m.wikipedia.org/…ndrej_Babiš ) :mrgreen:

Ahá :palec: Já Babiše nesleduju, tak netuším, taký king to je :jazyk: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
30.8.17 00:24
@Borůvka1990 píše:
Fakt si to jen myslím? 8o Jakože mě podvede v restauraci se servírkou, při návštěvě toalety? 8o Protože my jsme už 10 let téměř pořád spolu :lol: Třeba by chtěl, ale nemá chudák kdy :pocitac: :lol:

Tak určitě by chtěl :mrgreen: Četla jsem, že věrnost, je jen nedostatek příležitostí :mrgreen: Ale to jen takové odbočení..

A ideální chlap bohužel neexistuje, neb každý má nějakou tu špatnou vlastnost :nevim: Ideální může být tak leda nějaká představa.

• Citovat
  • Upravit
3157

@onajeblond nooo je mi 25 :) příteli 24 :)
Ale musím souhlasit s tím, že když tak přemýšlím, kdy mi pustili do dveří, nebo dveře otevřely ročníky blížící se věku mému tátovi nebo dědečkovi :) holt tenkrát si to doba vyžadovala víc :)
Proto je pro mě tahle vlastnost u mého partnera opravdu překvapením a hrozně si ho za to vážím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
@RomanaBl píše:
@onajeblond Já to právě u o 9 let staršího partnera neměla, až ten co je o rok mladší než já je takový :)

můj o 7 let mladší přítel je tak všímaví a galantní. Možná i víc než exmanžel, který je o 8 let odemně starší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386

Na úvod podotýkám, že ideální chlap měl být úplně jiný, než ten můj současný, fyzicky i povahově… a pak mi osud přihrál do cesty člověka, se kterým prostě všechno sepnulo dohromady. Včetně vlastností, které bych nehledala a neřekla, že se mnou můžou fungovat a můžou na mě platit…
Vypíchnu jen jednu věc, můj chlap je moje pevná skála. I když jsem na nervy, i když se něčeho bojím, i když si nevěřím, dokonce i když jsem na něj naštvaná a něco mu dost šeredně vyčtu :lol: ani po mně nezařve zpátky, ani nezdrhne… prostě vedle něj můžu žít s vědomím, že můžu být sama sebou a mít jakékoliv problémy, a pořád mě bude mít rád, bude stát vedle mě a bude mi oporou.
V mnoha ohledech je skvělý, taková poloviční ženská… :mrgreen: v mnoha dalších je na zabití, naprosto nezkrotný svobodný chlap :-D Ale za tuhle vlastnost si ho vážím jako nikoho jiného na světě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.8.17 00:27
@Sonarka píše:
Tak určitě by chtěl :mrgreen: Četla jsem, že věrnost, je jen nedostatek příležitostí :mrgreen: Ale to jen takové odbočení..A ideální chlap bohužel neexistuje, neb každý má nějakou tu špatnou vlastnost :nevim: Ideální může být tak leda nějaká představa.

Přesně tak… proto mi stačí, když bude na něm vidět zájem o mě, něžnost a touha i po několika letech. Zbytek se společným soužitím dopiluje. Jen se musí chtít.
Já teď rozhodně při pár neschodách nepoletím hledat dalšího. Kdoví, co bych potkala? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.8.17 00:27

@omites Setkávám se s tím v poslední době docela často..že když je žena o něco starší, než partner a má zkušenost z předešlého vztahu se starším, tak ty gentelmani jsou kupodivu ty mladší ročníky…Je to zvláštní, jeden by řekl, že by to mělo být spíše naopak :nevim:
Ale je to od nich krásné ať už jsou mladší, nebo starší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
30.8.17 00:31

@RomanaBl no přítel (27) musel nedávno z jedné akce odjet. Cca na 30 minut.
Zanechal mě svému kamarádovi (20), se slovy „Prosímtě, postarej se o ni.“ A ten mladý chlapec mi opravdu celou dobu dělal zábavu.

Jako perlička - vypadlo z něho, že je už tak rok sám a že si přeje romantickou lásku. Takový hezký, mladý kluk. Upřímně, jsem čuměla jak puk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
30.8.17 00:49
@LAlezane píše:
Na úvod podotýkám, že ideální chlap měl být úplně jiný, než ten můj současný, fyzicky i povahově… a pak mi osud přihrál do cesty člověka, se kterým prostě všechno sepnulo dohromady. Včetně vlastností, které bych nehledala a neřekla, že se mnou můžou fungovat a můžou na mě platit…
Vypíchnu jen jednu věc, můj chlap je moje pevná skála. I když jsem na nervy, i když se něčeho bojím, i když si nevěřím, dokonce i když jsem na něj naštvaná a něco mu dost šeredně vyčtu :lol: ani po mně nezařve zpátky, ani nezdrhne… prostě vedle něj můžu žít s vědomím, že můžu být sama sebou a mít jakékoliv problémy, a pořád mě bude mít rád, bude stát vedle mě a bude mi oporou.
V mnoha ohledech je skvělý, taková poloviční ženská… :mrgreen: v mnoha dalších je na zabití, naprosto nezkrotný svobodný chlap :-D Ale za tuhle vlastnost si ho vážím jako nikoho jiného na světě. :)

Tohle je celkem hezky napsané, a roky ověřené - když vyšiluji já, nemůže vyšilovat chlap zároveň se mnou. Naopak, on to musí považovat za pakatel. A naopak, když chlap má pocit, že se něco hroutí, pak zas já musím mít pocit, že je to něco nepodstatné. A to nás drží. Jeden podrží toho druhého, protože ve vyhrocených momentech dokáže poukázat na to, co je vlastně v životě důležité. Za těch 17 let co jsme spolu, jsme zažili i velké investiční ztráty, a když se z toho hroutil chlap, potřeboval slyšet, že máme úžasné děti a jenom na nich záleží, a když to dolehlo na mě, pak vysvětlil on mě, že soudržnost rodiny je to, na čem záleží.

Prostě nehroutíme se z problému oba najednou, ale postupně a postupně se utěšujeme. Dochází nám to prostě postupně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
30.8.17 02:02

Pocit bezpeci a jistoty. Ona to ani tak vlastnost jako spis výsledek několika ideálních vlastnosti…a ty nejvýraznější jsou v tomto konkrétním případě pracovitost, odpovědnost, tolerance, citlivost.

• Citovat
  • Upravit
10004
30.8.17 09:20

Po téměř 25ti letech na svém manželovi oceňuji to, že mě bez výhrad stále miluje, je mi věrný, je laskavý, spolehlivý, je to můj partner do nepohody. Mám v něm zastání, váží si mě a přehlíží mé nedostatky. Oceňuje mě i po letech, chováme se k sobě s úctou a respektem. Není hádavý ani výbušný. Je to krásný chlap a úžasný milenec. Ovšem nejvíce si ho vážím za to, že přehlíží můj fyzický hendikep a sdílí se mnou trápení, které mi to přináší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
30.8.17 09:49
@Sonarka píše:
Tak určitě by chtěl :mrgreen: Četla jsem, že věrnost, je jen nedostatek příležitostí :mrgreen: Ale to jen takové odbočení..A ideální chlap bohužel neexistuje, neb každý má nějakou tu špatnou vlastnost :nevim: Ideální může být tak leda nějaká představa.

Bych se ho zeptala, v rámci průzkumu :mrgreen:
Máš pravdu, ovšem né úplně. Neexistuje dokonalý chlap, stejně jako neexistuje dokonalá žena. Existují pouze lidé, se špatnými vlastnostmi a dobrými vlastnostmi. U někoho převažují ty dobré, u jiného špatné.
Můj chlap je tedy ideální, ovšem pro mě. Všeobecně má nedbytek dobrých vlastností a minimum těch špatných (pro uvedení příkladu těch špatných-má rád pořádek, ale je bordelář :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
30.8.17 10:54

Podle mě neexistují vlastnosti ideálního chlapa, která by chtěla každá stejně. Musí tak nějak „zapadnout“. Někdo má třeba vlastnosti, které nejsou skvělé a přesto se doplnují jako pár. Ono se to prý ani nemá říkat, jaký by byl pro nás ideální chlap, protože pak budeš přehnaně vybíravá a dokonalého, s těmi všemi vlastnostmi, stejně nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106940
30.8.17 11:37
@BloomingGorgeous píše:
Pro me je hlavni, ze ma pro me muz kouzlo a chci jenom jeho, trvale me poblazni… to souvisi hodne s pritazlivosti a chemii. Kdyz je k tomu jeste spolehlivy, inteligentni/schopny a hodne se s nim nasmeju, tak je to on ;)

I za mne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria