Ideální výška ženy/muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2423
2.12.22 10:38
@JancaS84 píše:
Mě je to jedno, nevybírám si chlapa podle výšky, ale toho co má v hlavě. Mám 165 všichni moji ex byli skoro stejně vysocí max pár cm navíc. Manžel má 195 cm.

Já si třeba vybírám podle výšky i podle toho co ma v hlavě :mrgreen: Je toho teda víc, ale tyhle bud anebo prohlášení jsou takové divne, jak kdyby nebylo vcelku běžné oboji, není konec 19. století, aby prumerna vyška chlapa byla 170cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12745
2.12.22 10:39

Měřím cca 170 cm a ti chlapi, s nimiž jsem byla delší dobu, nebyli nijak extra vysocí (nejvyšší z nich měl tuším kolem 180 cm). Asi by mi vadil chlap menší než já, ale jakmile je vyšší aspoň o něco, tak s tím nemám problém. Záleží i na celkové konstituci.
Paradoxně, chlapi nad např. 190 cm mě vyloženě odpuzují. Taktéž mě moc nepřitahují robustní chlapi (včetně svalovců), a tuplem, jsou-li hodně vysocí.
Asi ideál pro mě je štíhlý chlap o výšce 180-185 cm, výška čistě kvůli podpatkům :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.22 10:52

Já mám 163cm a manžel 185cm :nevim: Když jsme spolu, tak mi to vůbec nepřijde, ale když nás vidím v zrcadle, mám „šok“ jaký máme mezi sebou rozdíl :mrgreen: Manželovi to taky vyhovuje, je rád, že jsem drobná :lol: A já mám ráda vyšší chlapy :pankac:

• Citovat
  • Upravit
411
2.12.22 11:00

Mam 160 cm a manzel 204. :oops: Mne se to tak libi, obecne jsem spis na vyssi (nikdy jsem nechodila s nikym pod 185), ale popravde je mi to pri vyberu partnera celkem jedno, neni to pro me neco, co by bylo vylozene kriterium, byla to nahoda. Jen bych tedy rada, aby byl partner vyssi nez ja (coz neni narocne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
2.12.22 11:48
@Anonymní píše:
Ahoj,
jen mě vždycky hrozně zajímalo holky/ kluci jaká je pro vás ideální výška partnera/ partnerky a napište prosím kolik měříte i vy. Jen mě vždycky zajímalo, jestli opravdu 2m kluci chtějí 160 cm holky a naopak a nebo stačí rozdíl třeba jen 5-10 cm :) Děkuji za odpovědi

já 172, miluji vysoké chlapi a mám bohužel sestupnou tendenci. Přítel má tak s bídou 178, naštěstí podpatky prtavé, nosím výjimečně, ze zdravotních důvodů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
2.12.22 11:49
@Anonymní píše:
Ahoj,
jen mě vždycky hrozně zajímalo holky/ kluci jaká je pro vás ideální výška partnera/ partnerky a napište prosím kolik měříte i vy. Jen mě vždycky zajímalo, jestli opravdu 2m kluci chtějí 160 cm holky a naopak a nebo stačí rozdíl třeba jen 5-10 cm :) Děkuji za odpovědi

Ještě doplním k mým 172 bych menšího nechtěla i kdyby to byl mrnavý B, Pitt, fakt ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
2.12.22 11:56
@Anonymní píše:
Ahoj,

Ideální stav mi přijde, když je zena o pár cm nižší (řekněme 5). Značně vyšší nepřipadá v úvahu a moc maly malý mi taky nepřijde ok, když už sem treba víc jak o hlavu. To je jak vedle sebe mít dite :). Mám 171. Tudíž u mě rozsah tak (160-173) cm a budu spokojen :D

Příspěvek upraven 02.12.22 v 11:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
2.12.22 11:56

Já mám 170, partner 190. Exmanzel měl 175, ale byl zas hodně ramenatý, robustní, později už teda tlustý :think:
Líbí se mi obecně vysocí, velcí chlapi, na střízlíky nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3181
2.12.22 13:07

Mám 159 cm a přítel 181, což je tak akorát. Jinak ideál výška u chlapa max. 185 cm a min. 175 cm, malí hubení muži mě nepřitahují.. :mrgreen:
Jinak paradoxně můj vlastní bratr měří 212 cm… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.12.22 14:16

Mám 164cm, muž má 183, milenec 168 a ex, se kterým se scházím 190, 190 je ideální u muže, u ženy 170.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
2.12.22 14:23

Proc anonym??
:D Napadlo mi, jestli ty nejses chlap stredniho, nebo mensiho vzrastu a chces vedet, ktera tu kolik meri, at vis na koho zacilit?

Ja jsem byla odjakziva na vysoke muze a takove i mam. Libi se mi vysoka muzska `( ale i zenska) postava…je to takove elfovske :srdce:

Chlap v mem svete ma byt hodne vysokej, ale ne bedovitej, nelibi se mi takovej ten hromotlouk. A nelibi se mi ani vysusenej, rachitickej. Chlap ma byt skratka vysokej, siroka ramena, atleticka postava. ( a uslechtilej, intelgentnej oblicej, ale pritom muznej. A tmave vlasy, at to mame kompletni, z nejakych mne nepochopitelnych duvodu mam fyzickou zaujatost proti blondakum. :) )
Ja vysoka jsem a nosim podpatky, cim vyssi, tim lepsi.

Příspěvek upraven 02.12.22 v 14:41

• Citovat
  • Upravit
My Melody
2.12.22 14:38
@Lorre píše:
Ideální stav mi přijde, když je zena o pár cm nižší (řekněme 5). Značně vyšší nepřipadá v úvahu a moc maly malý mi taky nepřijde ok, když už sem treba víc jak o hlavu. To je jak vedle sebe mít dite :). Mám 171. Tudíž u mě rozsah tak (160-173) cm a budu spokojen :D

Videls foto Sklenarikove Adriany ( slov. -fr exmodelka) a toho jejiho chlapa, je asi o hlavu mensi a sekne jim to kupodivu. :)
Jinak Adriana je fajn clovek a je hezka furt.

• Citovat
  • Upravit
31195
2.12.22 15:07
@My Melody píše:
Videls foto Sklenarikove Adriany ( slov. -fr exmodelka) a toho jejiho chlapa, je asi o hlavu mensi a sekne jim to kupodivu. :)
Jinak Adriana je fajn clovek a je hezka furt.

Já se vedle vysoký zensky necítím vůbec dobře, to už je vyzkoušený :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
2.12.22 15:52

Já: 158cm
Ideální výška partnera : 185-200 cm :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
2.12.22 16:06

Vypada dobre, kdyz je muz vyssi a mohutnejsi. Aspon o 10 cm a treba 20 kg. Ale kolikrat vidim drobne muze a tluste zeny, vyssi zeny moc nevidam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová