Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj,
jen mě vždycky hrozně zajímalo holky/ kluci jaká je pro vás ideální výška partnera/ partnerky a napište prosím kolik měříte i vy. Jen mě vždycky zajímalo, jestli opravdu 2m kluci chtějí 160 cm holky a naopak a nebo stačí rozdíl třeba jen 5-10 cmDěkuji za odpovědi
Můj muž měří 190 cm a já měřím 168 jeden můj ex měl 165
Mně je to naprosto jedno kolik muž měří
Příspěvek upraven 02.12.22 v 09:20
Budu to brát čistě podle sebe, vzhledem k tomu, že jsem dlouhá, jhak týden před výplatou-178cm, tak ideální výška chlapa je pro mne od 185cm výš. Podpatky nenosím, podotýkám. ![]()
Mám 170cm.
Můj ex měl asi 180, nynější má 205.
Můj první kluk byl, co si tak pamatuju cca stejně velkej jako já, možná jen o kousíček větší.
Je mi to celkem jedno, spíš o zvyku, než cokoliv jiného.
Pravda je, že si teď toho velkýho chlapa dost užívám, i když není bůhví jak namakanej, je pro mě takovej víc ochranitelskej, dominantní, můžu k němu vzhlížet. Ale nakolik je to povahou nebo i fyzickou stavbou, nejspíš kombinace obojího.
Mám 167 a manžel má 200. Oběma nám to tak maximálně vyhovuje. Moji ex měli méně než 180 a neřešila jsem to.
Příspěvek upraven 02.12.22 v 09:29
U mě výška nehraje žádnou roli, hlavně když si nevyskakuje.
Mám 177 a manžel 181, to je pro mě akorát. Bývalý měl 203 a byl vyzáblý, připadala jsem si jak malý rozkydlec (měla jsem 55 kg). Syn vypadá, že bude taky tento typ, ve dvou letech má 10,5 kg a 99cm, dlouhej hubeňour. S mužem jsme fakt akorát vedle sebe, měl přede mnou nějakou zakrslou (je to ex, nebudu o ní mluvit hezky) a ta měla sotva 160 a vypadali směšně (znovu, je to ex, jiné páry bych označila za roztomilé
). Ale pokud to těm lidem klape, tak proč ne ![]()
Já mám 165 a muž kolem 180, ale výška není zrovna nejdůležitější kritérium pro výběr chlapa no (pokud není menší než já, to bych asi nechtěla). Ale třeba mamka má 150 a její muž přes dva metry, to vypadá vtipně ![]()
@Prostě Vodnář píše:
U mě výška nehraje žádnou roli, hlavně když si nevyskakuje.
Hlavně ať je muž vyšší, jedno o kolik
manžel má o 10 cm víc jak já a je to idealka. Jinak jsem měla i stejně vysokého, to ještě jakž takž šlo a měla jsem i o pár cm menšího a tam už jsem se teda cítila dst blbě
furt jsem měla tendenci se hrbit a nosit jen tenisky. Teď si plně užívám i vysoké podpatky ![]()
Je mi to jedno. mám 164, chlap o 10 cm víc a jsme spokojení, protože výška, není-li to žádný extrém, vlastně na našem žebříčku hodnot kvalit partnera vůbec nefiguruje. Teda s klukem výrazně vyšším jsem se cítila trochu nepatřičně, ale nerozešli jsme se ani omylem kvůli výšce ![]()
Mě je to jedno, nevybírám si chlapa podle výšky, ale toho co má v hlavě. Mám 165 všichni moji ex byli skoro stejně vysocí max pár cm navíc. Manžel má 195 cm.
Já 172cm…
A vysocí chlapi mě neberou
paradoxně jsem měla převážně partnery 180+ nebralo mě to, ale tak nějak jsem měla zakodované v hlavě (co se říká) že jsou takoví chlapi sexy ![]()
Současný manžel je jen o fous vyšší a vyhovuje mi to a je pro mě nejvíce sexy. Vyhovuje mi chlap o fous větší, extremy mi nesedí.
Mě mensi muži absolutně nepřitahují, a jelikož mám 180cm, tak ideální vyška protějšku je 190+, nastesti jsem až na jednu výjimku, měla štěstí na vysoké chlapy a aktuálně mám chlapa, kdy nemám problem si dat podpatky. Proste se necítím dobre vedle někoho menšího, připadám si pak jak jeho mama, navíc opravdu mali muži v mem okolí mají fakt napoleonsky komplet nebo takto - pokud dejme tomu chlap s výškou 165 cm je v kolektivu žen plus minus stejne vysokých, asi se chová jinqk než vůči mě, kdy cítí křivku, ze já, ženská, mám vysku, kterou mohl (a měl) mít on jako chlap. No, každopádně vysokých chlapu je nastesti dost a pokud jednou dojdou, jedu do Holandska (nejvyšší národ na světě).
Ahoj,
Děkuji za odpovědi
jen mě vždycky hrozně zajímalo holky/ kluci jaká je pro vás ideální výška partnera/ partnerky a napište prosím kolik měříte i vy. Jen mě vždycky zajímalo, jestli opravdu 2m kluci chtějí 160 cm holky a naopak a nebo stačí rozdíl třeba jen 5-10 cm