Igelitové tašky

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15459
4.3.18 07:29
@Evulina píše:
Hele ono se to nakonec říká i dnes, že klasika Nivea a Indulona jsou nakonec nejlepší.

A to je přesně to, co mne absolutně nevyhovuje. Zkoušela jsem do Nivey krémy, šampon a vše jsem musela okamžitě přestat používat. A Indulona mi taky nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
4.3.18 07:31

@Pozitivni-obrazy Kokosový olej a bambucke máslo hodně chválí. Já jsem akorát na kokos alergická, takže nemůžu ani ten olej. Bambucke máslo jsem měla asi špatnou značku protože taky nic moc. Líčení mi taky vadí. Není mi to příjemné a po odliceni vypadám strašně - ještě další den jsem červená. Ale je fakt, ze poslední dobou jsem červená snad po všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 09:34

@Sára 1 já mám tohle. A je to bomba, na mráz mi indulona ani nivea ci vazelina nepomáhají. Pleť mi praská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 09:42

@Pozitivni-obrazy Taky si myslím, že zevnitř je vše lepší. Já dostala k vánocům kyselinu hyaluronovou a MSM (99,97 síra) od Barnys. Dvě super věci. Užívám ještě panthenol. Msm je zázrak, šla bych dělat reklamu. Věk nezastavíš v těle. Kolena, záda, kotníky. Užíváme to už celá rodina, tchánovci to dostali k Vánocům od nás. Opravdu tchán 80 už skoro nechodil díky kolenu a po měsíci už šel do lesa. Je to vyhlášené od Alavis, dřív to bylo vyráběné jen pro koně. A cena cca 650,– na půl roku. Kolegyně v práci taky trpěla na kolena a moje ségra. Ta síra je zázrak a lepší, než colagen za stejnou cenu na měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 09:44

Já řasenku teda používat „musím“. Mám řasy i obočí bílé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
4.3.18 10:59

@nikitice 42? 8o Já myslela, že budeš tak o pár let starší než já (včera 26). :mrgreen:
A teda půlkilové jogurty občas koupím, většinou o víkendu si je kluci dají k snídani s grankem a každý ten kelímek sní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 11:08
@Tamtama píše:
@nikitice 42? 8o Já myslela, že budeš tak o pár let starší než já (včera 26). :mrgreen:
A teda půlkilové jogurty občas koupím, většinou o víkendu si je kluci dají k snídani s grankem a každý ten kelímek sní. :lol:
:mrgreen: díky :mrgreen: Syn je dřív jedl, ale teď tomu moc nedá. Má rád bílé activie, ale jedna malá stačí. A já jím většinou tvaroh, ten zas on ne. Furt kupujeme malá balení, jelikož si vše beru do práce a tam není lednice. V práci mam jen velké balení zalévacích kaší jako tu pohankovou, špaldovou, čirokovou atd. To se jen osolí nebo i ty sladké.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 11:12

Ségra prcek. Za 3 měsíce 49 ;) Ona jezdí na všem. Brusle, kolo, koloběžky a teď to budou i koně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.18 11:33

@nikitice se furt nechlub, já vypadám o 10let starší :( ale celá rodina jste krásné, nejvíc závidím vlasy, já už příštím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 12:12
@Pipilota Citrónie píše:
@nikitice se furt nechlub, já vypadám o 10let starší :( ale celá rodina jste krásné, nejvíc závidím vlasy, já už příštím :zed:

To není chlubeni, neni mi 20. Hlásám tu zdravou stravu, nebarvení vlasů, nepoužívani kosmetiky atd.On když někdo něco doporučuje jako anonym nebo bez fotky, nevěříš. Mě se furt kolegyně co začínají den v mekáči ptají kde beru energii a jak jsem zhubla a oni při stejné praci (bezdětné) na to čas nemají, za to pařit ano. Já po pohance energie mam víc, než po těžkém jídle, na cvičení se i přemlouvám. Kde to jde jdu pěšky nebo na kole. A není to vytahování, jelikož mi tak ve 35 nebylo. Mám za sebou hodně negativ, stresu a běh ve fitku mi pomůže víc, než panák. Od posledni operace křečáků (už čtvrtá - 1.12) se činím víc. Proto i pohanka ve větším množství. Čím jsem starší, tím si uvědomuji křehkost zdraví i života. Tak se snažím to nepodporovat. A našla jsem v tom i radost sama te sebe. A to bych mohla brečet furt dokola a litovat se v jiných věcech. Naposled 2 roky zpět mimoděložni za minutu 12… syn autoimunitní chronická hepatitida, manžel je 14 dní doma z nemocnice, dluhy nad hlavu… takže jsou věci ze kterých se i těším a snažím se nezbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 12:15

A teda mimochodem vypadám prostě líp, než když mi alkohol dělal v depresi společnost, tak proč se vlastně nepochlubit :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.18 13:59

@nikitice ale jo pochlub se, to bylo spíš moje povzdechnutí nad tím, že stárnu než výtka vůči tobě. Mám radost, že jsi krásná a je na tebe příjemný pohled.
Spíš mi poraď jak vaříš pohánku, mám šílené žíly a neustále bolavé nohy. Operaci křečáků mám kontraindikovanou, tak s tím musím dožít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 14:48

Zaleju a nechám ustát. Na obrázku je na sladko, ale složení je 100 % pohanka, takže jen osolím nebo pridám tuňáka ve vl. šťávě. a jsou i špaldove, jáhlové. https://www.countrylife.cz/…300-g-nomina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115751
4.3.18 14:52
@Pipilota Citrónie píše:
@nikitice ale jo pochlub se, to bylo spíš moje povzdechnutí nad tím, že stárnu než výtka vůči tobě. Mám radost, že jsi krásná a je na tebe příjemný pohled.
Spíš mi poraď jak vaříš pohánku, mám šílené žíly a neustále bolavé nohy. Operaci křečáků mám kontraindikovanou, tak s tím musím dožít.

Jak psala Niki, rozhodně začni jíst pohanku, obsahuje rutin a to je lék na cévy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6175
4.3.18 14:53

Původně jsem si je kupovala jen do práce, tam mám x druhů, ale díky jednohuchosti i domů. Mají je všude jako i v tescu, lidlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný