Indické filmy se SRK

3.1.15 02:00

Indické filmy se SRK

Chtěla bych se zeptat, jestli se mezi vámi nenajde někdo, kdo zná indického herce SRK (Shahrukh Khan) a má s ním rád filmy. Je to moje velká platonická láska a ráda bych pokecala s nějakou jeho obdivovatelkou z Čech, i když bohužel jich je málo. Přestože je to herec slavný po celém světě, třeba i v sousedním Německu, k nám, pokud vím, oficiálně dorazil jen jeden jeho film. Přesto bych byla ráda, kdyby se mezi vámi našla některá, co ho zná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12185
3.1.15 08:51

Sharukh Khan je dobrej :palec: jenže já si názvy filmů moc nepamatuju. Občas mě zaujal dříve, ale to byly většinou menší role. Opravdu zaujal až ve filmu My name is Khan :palec: někde jsem četla, že je fakt autista a díky jeho zvláštnímu šarmu tomu i věřila. Ale při větším googlivani jsem zjistila, že to má je tak dobře nastudovane a zahrál to fakt dokonale. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.15 13:53

@trpaslinka Autista skutečně není :-D Je fakt úžasnej :-D Doma na něm ujíždíme celá rodina, i když maminka je největší magor :-D K vánocům jsem dostala hrneček s jeho fotkou a skákala dva metry vysoko radostí :-D Prostě moje velká platonická láska :-D Kdybys měla zájem, ozvi se mi do zprávy. Já mám docela dost jeho filmů a jsou to většinou krásný romantický komedie a dramata. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
3.1.15 17:44

Tak ja jeden cas chodila do kina na vse a protoze v nasi oblasti je dost indu (ziju v Londyne), tak se v kine davaji casto i bollywood filmy. Mesicni vstupenka byla v te dobe cca 14 liber (necele 4 roky zpatky) a melo to neomezeny pocet navstev. Takze jsem chodila na vse, vcetne tech bollywood filmu (byly s anglickymi titulky). Poprve jsem si Sharuka vsimla v jednom filmu, kde byl ve vedlejsi roli. Uz tenkrat jsem si rikala, ze na nem neco je. Pak jsem videla ten film My name is Khan a ten me prinutil si o nem zjistit vice. Nejsem tedy do nej az tak hotova (ma nejvetsi laska je muj syn, kvuli kteremu jsem musela kino hodne omezit a tak se na bollywood filmy nedostanu, preci jen jdu jednou za uhersky rok, tak si hodne vybiram, na co jit), ale charisma ten herec ma, to se musi nechat a nedivim se, ze jsi z nej hotova. Fakt je jako herec uzasny a docela bych mu i prala, aby se mu splnilo to hrani v Hollywoodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.15 18:06

@trpaslinka Někde jsem četla, že už mu bylo nabídnuto natáčet v Hollywoodu, ale jemu se vůbec nelíbil scénář, tak to odmítl. Jestli je to pravda, to nevím. Ono ne vše, co se o něm píše, je pravda. Bulvár tam mají stejně nechutný jako my. Ale na druhou stranu, pokud je to pravda, je vidět, že není zas až takový kariérista. Dostat se do Hollywoodu, to je sen každého herce. Ale jak je vidět, nemusí se tam dostat za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
3.1.15 18:16

Tak jako ja se o nej nezajimam az tak do podrobna, takze jsem si o nem neco vygooglovala, jednou za cas, kdyz nemam co delat, tak vyhledam nejakej film s nim a to je tak vsechno. Nehlede na to, ze je stejne zenatej :mrgreen: :lol: Takze i kdybych mela to stesti a nekdy se dostala do bollywoodu, coz fakt nehrozi, tak mam stejne smulu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.15 18:39

@trpaslinka To si uvědomuji také, ale snění mi nikdo vzít nemůže :-D To já lozím po netu pořád a hledám informace o něm :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
3.1.15 19:33

@Sluníčkonesvítí no to ne, to je pravda.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.1.15 17:16

My name is Khan je vážně super film :palec: @Sluníčkonesvítí Jestli tě to potěší, mam radši Shahrukha než jeho „protivníka“ Aamira :lol: ale film Ghajini byl dooost dobrej 8o doporučuju, pokud jsi neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 17:33

@Brusi Hele, já jsem v tomhle opravdu padlá na hlavu a pokud se ívám na indickej film, tak jedině se SRK :-D Jinak přímo Shahrukh se vyjádřil k tomu, že má být s Aamirem nějak znepřítelenej. Prý to není pravda. Údajně nejsou nijak dobří přátelé, ale když se potkají, pokecají spolu, ale rozhodně mezi nimi není žádná nenávist… Jinak SRK má mnoho krásných filmů. Třeba můj top je Rab Ne Bana Di Jodi ( do češtiny to pojmenovali Láska z nebes). Je to první film, který jsem s ním viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.1.15 17:50

@Sluníčkonesvítí Právě proto jsem to dala do uvozovek ;) Myslím to spíš tak, že jsou to v Indii jedni z top herců, všichni je tam žerou. Rab ne bana di jodi neznám, řeknu příteli, ať sežene :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.15 18:02

@Brusi Pošlu ti odkaz do zprávy, já ho mám :-D Ale je jenom s titulkama. Do češtiny byl jeho film nadabován jen jeden a to právě Jmenuji se Khan. A budu ráda, když mi pak dáš vědět, jak se ti film líbil :-) Jinak tě upozorním, že některé lidi ten film ze začátku nudí. Rozjede se to až když se tam objeví druhá Shahrukhovo postava. Ale třeba mě tenhle film bavil hned od začátku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
9.8.16 21:32

Ahoj, taky v tom pobláznění SRKem lítám až po uši. Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Momentálně mě totálně drtí rozkoukanej film Asoka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 23:50

@Terezahau No, SRK je prostě obrovskej fešák s velkým charizma a zlatým srdcem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.8.16 10:10

Jako těžko říct, jaký je opravdu v soukromí. Moc o jeho soukromém životě nevím, ale každopádně věřím, že zlaté srdce má. Prý o sobě tvrdí, že vůbec není nějaký milovník a že je celkem stydlivý…:-) Škoda, že neumím hidi jazyk nebo alespoň pořádně anglicky…
Jinak teda na Rab ne bana…Dilvale dulhania, nebo na Om shanti om můžu koukat pořád.
Prosímtě, kde se dá sehnat hrnek s jeho podobiznou? Svojí švagrový, která v tom taky lítá jsem udělala šperk - medailonek s jeho podobiznou. Jinak jsem s touto zálibou celkem osamělá…můj muž už je bollywoodem přehlcen :mrgreen:
Nevím co mě to popadlo v mém věku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky