Inkluze a zvláštní škola

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42959
2.5.23 10:19

A taky záleží, kolik je to hodin týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
2.5.23 10:23
@Betty MacDonald píše:
No, nevím, oni uvádějí plat v čistým?? To tak nebude, nemůžou vědět, Jaký máš daně. Ty jsi Ozp?

Jo plat v čistým uvadeli.ozp ne. Je to za krátký a dlouhý týden a nebo závodní jídelna od 6 do 14.00hod a tam taky psali 25 v cistem

Příspěvek upraven 02.05.23 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
2.5.23 10:27
@Roman18 píše:
Jo plat v čistým uvadeli.Co to je OZP? Je to za krátký a dlouhý týden a nebo závodní jídelna od 6 do 14.00hod a tam taky psali 25 v cistem

Tam bylo uvedeno 25 000 čistého?? Opravdu? Nebo jen plat 25 000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
2.5.23 10:31
@Betty MacDonald píše:
Tam bylo uvedeno 25 000 čistého?? Opravdu? Nebo jen plat 25 000.

25 čistého u té práce kde je krátký, dlouhý týden co se týče toho mytí ale jestli to je pravda nebo ne to je otazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
2.5.23 10:34
@Roman18 píše:
25 čistého u té práce kde je krátký, dlouhý týden co se týče toho mytí ale jestli to je pravda nebo ne to je otazka

Ona totiž mzda se v čistém neuvádí, snad jen brigáda na ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
2.5.23 10:35
@Betty MacDonald píše:
Ona totiž mzda se v čistém neuvádí, snad jen brigáda na ruku.

Aha tak to bude asi 20 cisteho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
2.5.23 10:39
@Roman18 píše:
Aha tak to bude asi 20 cisteho

A kolik máš v té továrně? A práce se ti tam líbí. Musíš přemýšlet tak, abys byl spokojenej s tím, co děláš. Tebe by bavilo celý dny umývat nádobí?
Jestli to chceš vzít kvůli penězům, tak vezmi ten dlouhý a krátký týden, tam jsou příplatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
2.5.23 11:10
@Betty MacDonald píše:
A kolik máš v té továrně? A práce se ti tam líbí. Musíš přemýšlet tak, abys byl spokojenej s tím, co děláš. Tebe by bavilo celý dny umývat nádobí?
Jestli to chceš vzít kvůli penězům, tak vezmi ten dlouhý a krátký týden, tam jsou příplatky.

V továrně kolem 20 tady bych měl asi víc tím nádobím. Ale to bych pomáhal i při výdeji a priprave a ktomu myl nádobí a uklízel. Jestli by mě to bavilo to nevím ale nemůžu si vybírat a tady bych mohl mít víc. A jak jsem se ptal tak 25 az 30 hrubého ale pracovní doba od 7 do 19 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
2.5.23 11:20
@Roman18 píše:
V továrně kolem 20 tady bych měl asi víc tím nádobím. Ale to bych pomáhal i při výdeji a priprave a ktomu myl nádobí a uklízel. Jestli by mě to bavilo to nevím ale nemůžu si vybírat a tady bych mohl mít víc. A jak jsem se ptal tak 25 az 30 hrubého ale pracovní doba od 7 do 19 hod.

Ano, to jsou dvanáctky n dlouhý a krátký týden. Já jsem je dělala ráda, měla jsem víc volna a peněz. V továrně máš jaké směny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
2.5.23 11:42
@Betty MacDonald píše:

A nebo bych šel k technickým službám a sekal trávu, hrabal listí atd..Tam jsou podobný penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
2.5.23 11:42
@Betty MacDonald píše:
Ano, to jsou dvanáctky n dlouhý a krátký týden. Já jsem je dělala ráda, měla jsem víc volna a peněz. V továrně máš jaké směny?

8 raní a odpoledni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
2.5.23 11:44
@Betty MacDonald píše:
Ano, to jsou dvanáctky n dlouhý a krátký týden. Já jsem je dělala ráda, měla jsem víc volna a peněz. V továrně máš jaké směny?

To se divím že si takovou práci dělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
2.5.23 11:56
@Roman18 píše:
To se divím že si takovou práci dělala

Já nedělala nádobí, pracovala jsem v expedičním skladu jedné fabriky. Tam byly dvanáctky a velmi slušný plat.

Tak co bys dělal nejradši? Ty technický služby nevím, co počasí, musíš pracovat za každýho, i v dešti a v zimě. To je v továrně v teple lepší, ne? Co tam přesně děláš, montuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
2.5.23 12:09
@Betty MacDonald píše:
Já nedělala nádobí, pracovala jsem v expedičním skladu jedné fabriky. Tam byly dvanáctky a velmi slušný plat.Tak co bys dělal nejradši? Ty technický služby nevím, co počasí, musíš pracovat za každýho, i v dešti a v zimě. To je v továrně v teple lepší, ne? Co tam přesně děláš, montuješ?

JO to mě mohlo napadnout valstne žes dělala jinou práci. Delaji se tam rohožky do koupelen. A rovname je do beden a dáváme na palety krabice s vyrobkama atak. Nejradsi bych dělal někde ředitele a měl svoji kancelář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
2.5.23 13:59
@Roman18 píše:
JO to mě mohlo napadnout valstne žes dělala jinou práci. Delaji se tam rohožky do koupelen. A rovname je do beden a dáváme na palety krabice s vyrobkama atak. Nejradsi bych dělal někde ředitele a měl svoji kancelář

Tak budeme se držet při zemi, jo ;) co by tě bavilo nejvíc? Vzhledem k tomu, že finančně je to tak nastejno, musíš si rozmyslet, co by tě nejvíc bavilo. Popřemýšlej o tom a dej mi vědět, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze